Kars///36

karsa gidilmez mi ya:) babamla gittiğizde cigerlerimiz ilk defa oksijen görünce 2 gün yataktan kalkamamıştık:)) gittiğimde bizim köy çıldır gölünün hemen yanında halamlar sarıbalık kızartmışlardı nar gibi.. kaymak, tulum peynir yemiştim sabah kahvaltısında birde sarıyağ (karslılar bilir) süperdi. annem söylemişti nane getir diye. çayın kenarından toplamıştım hala kızıyla koca bir torba istanbula gelince çorbasını yaptık herkes 2 tabak yedi:)) birde gittiğim zaman yaylaya çıkma zamanıydı yaylaya gittim. oradanda kuşekmeği topladım( bazıları madımak diyor)

:roflol::roflol:
:roflol::roflol:ne güzel ya kars ın bütün nimetlerinden faydalandınız yani.........bu arada bende kuşekmeğini çok severim.

:roflol::roflol:

:roflol::roflol:ne güzel ya kars ın bütün nimetlerinden faydalandınız yani.........bu arada bende kuşekmeğini çok severim.

malesef kuşekmeğinden yararlanamadımsenağlama sağolsuın kuzen istanbula dönmeden önce dolapta yer bulamamış poşeti buzluğa koymuş sabah bir çıkardı anaaaa bütün kuşekmekleri buztutmuş:roflol: tabi getiremedim bozuldu güzelim kuşekmeklerim

Kıskandım valla bende gitmek oraları görmek istiyorum. Kızım biraz daha büyüsün gitcemmmmmm.......:teytey: jeyyar :sm_cool:

ah kuzen ah gitti güzelim şeylerklava:neyse birdahaki sefere inş.....
sık sık gidermisiniz kars a.

Kıskandım valla bende gitmek oraları görmek istiyorum. Kızım biraz daha büyüsün gitcemmmmmm.......:teytey: jeyyar :sm_cool:

inş gidersin yakında tabi bende .........kızın kaç yaşında çok mu küçük.benim iki oğlum var biri7 diğeri 18 aylık

selam bende karslıyım aslen.ama ailem ankarada ikamet ediyor.bende eşim mesleği sebebiyle denizlideyim.karsta ilkokulu bitirdim çok güzel bir şehir birkere en önemlisi insanları çok iyi.ben en çok kurutulmuş kaz etini severim....

vallahi gidin memleketimiz gerçekten güzel. İstanbulda doğdum. Ama ünide ne zaman nerelisin diye sorsalar KARSLIYIM dedim( memleketini söylemeyeni çok gördümde onun için dedim yani:) ) Bu arada ben terekemeyim kızlar siz?

Ay yazık olsada şimdi yesek. Ben hangeli (mantı) çok severim,kesme çorbasını canım cekti valla......:roflol: :roflol:

kaz dedin yaramı kanattınkafamçokkarıştı 15 yıl oluyor belkide yemeyeli acep sipariş etsem parasıyla kargo yaparlar mı? tamda zamanı yaniii 2 saate zor pişiyor ama olsun tadına doyum olmaz birde suyuna pilav yapacaksın ohhh ohhh :sm_cool:

Merhaba tulayo,hangi ilkokulu bitirdin?Evet insanları çok sıcaktır.Kurutulmuş kaz etimi:bbo:bayılırım benkafamçokkarıştıallahtan hamile değilim.çok canım çekti şimdi.a.s.

Ay yazık olsada şimdi yesek. Ben hangeli (mantı) çok severim,kesme çorbasını canım cekti valla......:roflol: :roflol:

canım ya annem 2 gün önce yaptı hangeli babam istiyor diye ben rejimdeyim diye sadece tattım yiyemedim:bbo:

inş gidersin yakında tabi bende .........kızın kaç yaşında çok mu küçük.benim iki oğlum var biri7 diğeri 18 aylık

Sana maşallah benim kızım 2,5 yaşında daha teyzesi büyüyecek de bende gitcemmmmmm senağlama senağlama

gazi ahmet muhtar paşa ilkokulu.bilmem haşılı biliyonuzmu.onada bayılırım

bende geçen yaptım hangeli ankaradaydım annemlerde beraber yaptık.ben hamurunu yoğurup açtım annemde pişirdi.gerçekten muhteşem bir yemek..

canım ya annem 2 gün önce yaptı hangeli babam istiyor diye ben rejimdeyim diye sadece tattım yiyemedim:bbo:

Canım üzüldüm neyse tatmışsın ya üzülme. Haftaya anneme gidip kalcam inş. ozaman bende yaptırıcam :teytey:

Evet doğru söylüyorsun bazılarına zorla söyletiyorsun klava:benim annem ve babam posoflu .Ben kars ta doğdum ve büyüdüm.Dedemler gürcistan ın oralardan gelmişler posof a bizim aslımız Ahıska türkü.......şimdi görüşemesekte terekeme olan arkadaşlarım vardı okulda..........

Eşimler de terekeme. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…