Kars///36

gazi ahmet muhtar paşa ilkokulu.bilmem haşılı biliyonuzmu.onada bayılırım

hımm haşıl evet bilirim güzel olur ortasına terayag etrafına yogurt gezdiriyorlar ama tabi bildiğimiz yogurt değil kurut diyorlar biliyormusunuz suda ezdikleri zaman ayran oluyor:) yani ben adını öle biliyorum bizimkiler öle diyor. bu arada keteyi biliyorsunuz dimi? annem eskiden iyi yapardı şimdi baştan savma yapıyor güzel olmuyor ben yapmayı bilsem kendim yapacam ama yufka açmasını bilmiyorum:KK43:

Ah ah çok özendim şimdi size .Keteyi bilmezmiyim mis gibi yapardı annem ama şimdi o olmadığı için yapanda yok .en son 13 yaşında yemiştim ama tadı hala damağımda......

Ah ah çok özendim şimdi size .Keteyi bilmezmiyim mis gibi yapardı annem ama şimdi o olmadığı için yapanda yok .en son 13 yaşında yemiştim ama tadı hala damağımda......

ayyy canım benim ya keşke yapabilsemde göndersem sana:KK43:

sağol canım.yemiş kadar oldum.........Sizinle sohbet etmek güzeldi sık sık yazışalım olurmu?şimdi çıkmam lazım akşama yemeğe misafirim var ..Sonra görüşmek üzere:1hug:a.s.

çok zengin yemek kültürümüz var.aynı zamanda lezzetlide ve zahmetli.evet o yoğurda kurut denir.keteyi severim ama tuzlusunu.güzel memleketimizin kıymetini bilelim.her yönüyle süper bence..doğu için eğitime önem verilmez derler ama karsta eğitime herkes değer verir.ve insanlari çok zeki ve kültürlüdür.en önemlisi fesatlık bilmez.karsliyım dediğimde insanlar aaa hiç karsılıya benzemiyorsun diyorlar.soruyorum hiç karslı tanıdınmı daha önce hayır diyolar.bilmem doğuluları nasıl görüyorlar..inanın tiksindim böyle insanlardann........

selam bende karslıyım aslen.ama ailem ankarada ikamet ediyor.bende eşim mesleği sebebiyle denizlideyim.karsta ilkokulu bitirdim çok güzel bir şehir birkere en önemlisi insanları çok iyi.ben en çok kurutulmuş kaz etini severim....

Hoş geldin canım.Ne güzel gün geçtikce çoğalıyoruz. Ben 4 yaşında gitmişim hatırlamıyorum ne yazık.Kaz etine birde pilic etine bayılırım. a.s. :1hug:

vallahi gidin memleketimiz gerçekten güzel. İstanbulda doğdum. Ama ünide ne zaman nerelisin diye sorsalar KARSLIYIM dedim( memleketini söylemeyeni çok gördümde onun için dedim yani:) ) Bu arada ben terekemeyim kızlar siz?

Canım benim annem terkeme şey sana akraba diyebilirmiyim..........:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: a.s. :1hug:

çok zengin yemek kültürümüz var.aynı zamanda lezzetlide ve zahmetli.evet o yoğurda kurut denir.keteyi severim ama tuzlusunu.güzel memleketimizin kıymetini bilelim.her yönüyle süper bence..doğu için eğitime önem verilmez derler ama karsta eğitime herkes değer verir.ve insanlari çok zeki ve kültürlüdür.en önemlisi fesatlık bilmez.karsliyım dediğimde insanlar aaa hiç karsılıya benzemiyorsun diyorlar.soruyorum hiç karslı tanıdınmı daha önce hayır diyolar.bilmem doğuluları nasıl görüyorlar..inanın tiksindim böyle insanlardann........

Canım "Karslımısın hiç benzemiyorsun" lafıyla bende çok karşılaştım neyazık ki, insanlarda bu önyargı (karslı kötü) olduğu sürece daha çok karşılaşırız. Beni tanıdıkça karslılar ne iyimiş böyle bilmiyorduk diyorlar. Kültürüne,aile bağlarına sahip çıkan,tarihi gecmişi olan,daha birçok şey neyse tarih dersi vermeyelim harika şehirlerimizden biri tanıtmak, sevdirmek gerekiyor........a.s.

ben de kars kağızmanlıyım:)

Hoş geldin canım. Ben de bozkale köyündenim.......a.s. :1hug:

Canım benim annem terkeme şey sana akraba diyebilirmiyim..........:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: a.s. :1hug:

TABİ DİYEBİLİRSİN:) ANNEN AZERİCE KONUŞUYOR DİMİ CANIM

bana da hep karslılara benzemiyorsun derler. hatta karadenizlisin lafını çok duydum..

selam herkese benim annemde terekeme bana da akraba diyebilirsiniz :)

bu arada beni gören herkes karslımısın der başka yer akıllarına bile gelmez nedense

TABİ DİYEBİLİRSİN:) ANNEN AZERİCE KONUŞUYOR DİMİ CANIM

Evet canım azerice konuşuyor. Kars - cıldırlı komşularımız var pendik de onlarda azeric konuşuyorlardı. Benim çok hoşuma gidiyor valla......a.s. :1hug:

selam herkese benim annemde terekeme bana da akraba diyebilirsiniz :)

Canım naber , akraba çıkcaz valla....:roflol:

Hepinize hayırlı geceler diliyorum.......canım hemşerilerim...sizi bilmem ama ben bugünkü sohbetimizden sonra rüyamda kaz etleri,keteler ballar peynirler ve o güzelim havası olan memleketimi göreceğimden eminimyerimseniben(Bu arada yazdıklarımdanda anlaşılacağı üzere az buçuk obur sayılırım:roflol:)

günaydın hemşehirlilerim:) nasılsınız bakalım gününüz aydın olsun

merhaba arkadaşlar ben karslı degilim ama eşimin görevi nedeniyle karsta 3 yıl kaldım ordan döneli 2 yıl oldu ama halada özlüyorum orayı özellikle kışını ben cok begenenlerden biriyim memleketinizi tarihini yapısı hiç bozulmamış bir memleket
zaten karsın girişinde bir tabela asıktır şöyle diyo
dogunun uygar kenti karsa hoşgeldiniz diye gercektende öyle sevgiler arkadaşlar sizlere
merhaba canım........kars ı özlememek mümkünmü...bende çok özlüyorum burnumda tütüyor.....

merhaba arkadaşlar ben karslı degilim ama eşimin görevi nedeniyle karsta 3 yıl kaldım ordan döneli 2 yıl oldu ama halada özlüyorum orayı özellikle kışını ben cok begenenlerden biriyim memleketinizi tarihini yapısı hiç bozulmamış bir memleket
zaten karsın girişinde bir tabela asıktır şöyle diyo
dogunun uygar kenti karsa hoşgeldiniz diye gercektende öyle sevgiler arkadaşlar sizlere

Hoşgeldin canım. Karslı olmaman mühim değil çok güzel şeyler yazmışsın ellerine yüreğine sağlık......a.s. :1hug:

evet canım ben karslı degilim canım am oglum kars sarıkamış dogumlu kars kalesinede 3 kez cıktım kaleye gidip gezenler ya kendileri yada yakınları gidermiş tekrar karsa inşallah tekrar görmek nasip olura.s.a.s

:nazar: Allah analı babalı büyütsün canım. Ne güzel bir yiğenimiz var. Allah görmek isteyen herkese nasip etsin canım. Bozkale diye köy duydun veya gittin mi ben oralıyım da merak işte.....a.s. :1hug:

Sınır mı inan hiç bilmiyorum çok ilgiliyim dimi he he yaklaşık 30 yıl oldu kim öle kim kala sağol canım ilgilendiğin için a.s.

X