Kars///36

Sevindim gününün güzel geçmesine............çünkü benim pekte iyi geçmedi bu günüm...............ama yinede şükür,beterin beteri var dimi ama........:1no2:

Canım ben de bu gün kötü haberler aldım. Allah'tan hayırlısı herşey biz insanlar için..... Dediğin gibi beterin beteri var Allah herşeyin hayırlısını versin. Allah'a emanet ol.....a.s.

Kızlar yarın 5 te dr randevum var..........küçük oğluşum için.........dualarınız bizimle olsun lütfen.a.s.

Kızlar yarın 5 te dr randevum var..........küçük oğluşum için.........dualarınız bizimle olsun lütfen.a.s.

Allah şifa versin canım. Allah'ın duası olsun, İyi haberini alırsın inşallah. Allah'a emanet olun.....a.s.

iyi akşamlar kızlarr bende karslıyım ve malesef ilk defa gördüm burayıda
karslıyım diyorum ama sadece bir kere gittim memleketime:çok üzgünüm:

kızlar bu arada annem de babamda çıldır lı ve terekemeyiz

Hoşgeldin canım. Bende Merkez Bozkale'liyim bende hiç hatırlamıyorum.Benim annem de terekeme......Bu arada ist. neresindensin.........a.s.

Allah şifa versin canım. Allah'ın duası olsun, İyi haberini alırsın inşallah. Allah'a emanet olun.....a.s.
sağol canım............10 veya 15 gün içerisinde ameliyat olacak...ameliyat kaçınılmazmış........:çok üzgünüm:

iyi akşamlar kızlarr bende karslıyım ve malesef ilk defa gördüm burayıda
karslıyım diyorum ama sadece bir kere gittim memleketime:çok üzgünüm:
hoşgeldin..............bundan sonra sohbetlerimize senide bekleriz canım...........a.s.

nuro cum sanırım koskoca k k da kars lı olan bi senle ben varız.................baksana kimse uğramadı......öptüm canım:1hug:

Yeni kaydoldum ve bende karslıyım.Karsı hiç görmemiş gibiyim.Çok küçükken gitmiştim...Ne güzel kendimi hemşeride buldum bu sitede..:teytey:

Hoşgeldin canım. Bende Merkez Bozkale'liyim bende hiç hatırlamıyorum.Benim annem de terekeme......Bu arada ist. neresindensin.........a.s.

hoşbuldum tatlım ben 2000 de gitmiştim ilk defa o zamanda eylül ayı olmasına rağmen donmuştum hatta soğuktan egzaman olmuştu ellerim ama çokta beğenmiştim o mevsimde bile
istanbulda da ümraniye de oturuyorum canım

mrb bende kars tan memleketınmı kars yoksa hızmet dolayısı ıle burdasın ben buralı degılım ama 8 yıldır kars tayım artık buralı oldum

Yeni kaydoldum ve bende karslıyım.Karsı hiç görmemiş gibiyim.Çok küçükken gitmiştim...Ne güzel kendimi hemşeride buldum bu sitede..:teytey:
Hoşgeldin canım..........bende karstan13 yaşımda ayrıldım ,bidahada nasip olmadı................ama bu yaz inş gidicem........hemşerilerimle tanışmak çok güzel.......her zaman bekleriz..........a.s.

mrb bende kars tan memleketınmı kars yoksa hızmet dolayısı ıle burdasın ben buralı degılım ama 8 yıldır kars tayım artık buralı oldum
Merhaba canım.hoşgeldin.ben karslıyım ,13 yaşıma kadar karstaydım,sonra ist. oradanda sakaryaya taşındık..............şimdide hendekte evliyim.....

evet kars ın havası mis gibi ama soğuktur canım..................

Merhaba ben karsa gelin gittim.Eşim Karslı İstanbulda oturuyoruz.Eşim Terekeme.Terekeme olan var mı?

Merhaba ben karsa gelin gittim.Eşim Karslı İstanbulda oturuyoruz.Eşim Terekeme.Terekeme olan var mı?

Merhaba ,hoşgeldin.....ben karslıyım ,ama terekeme değilim .........terekeme arkadaşlarımız var,arada uğruyolar.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…