sağol canım............10 veya 15 gün içerisinde ameliyat olacak...ameliyat kaçınılmazmış........:çok üzgünüm:
canım bende kars tayım bozkalede tanıdıklarım var sen kımlerdensın
Merhaba ben karsa gelin gittim.Eşim Karslı İstanbulda oturuyoruz.Eşim Terekeme.Terekeme olan var mı?
hoşbuldum tatlım ben 2000 de gitmiştim ilk defa o zamanda eylül ayı olmasına rağmen donmuştum hatta soğuktan egzaman olmuştu ellerim ama çokta beğenmiştim o mevsimde bile
istanbulda da ümraniye de oturuyorum canım
Yeni kaydoldum ve bende karslıyım.Karsı hiç görmemiş gibiyim.Çok küçükken gitmiştim...Ne güzel kendimi hemşeride buldum bu sitede..:teytey:
sağol canım.........benim oğlum doğuştan sünnetli doğdu.........biz tabi çok sevindik...ama meğer sünnetli doğanlarda bir problem olurmuş,oğlumun pipisinin deliği olması gerekenden biraz aşağıda........şimdi ameliyatla o delik kapatılıp ortadan yeni bir delik açacaklar...Dr bu hastalığın en iyi derecede olduğunu söyledi,yinede bizim için bir teselli............dualarımızlada inş hayırlı bir şekilde atlatacağız.............ama daha çok küçük :çok üzgünüm:Canım çok üzüldüm ya Allah şifa versin.....Sakıncası yoksa nerden amelyat oluçak.....Allah'a dua et camım inşallah hemen iyleşir....AMİN....a.s.
sağol canım.........benim oğlum doğuştan sünnetli doğdu.........biz tabi çok sevindik...ama meğer sünnetli doğanlarda bir problem olurmuş,oğlumun pipisinin deliği olması gerekenden biraz aşağıda........şimdi ameliyatla o delik kapatılıp ortadan yeni bir delik açacaklar...Dr bu hastalığın en iyi derecede olduğunu söyledi,yinede bizim için bir teselli............dualarımızlada inş hayırlı bir şekilde atlatacağız.............ama daha çok küçük :çok üzgünüm:
Merhaba ben karsa gelin gittim.Eşim Karslı İstanbulda oturuyoruz.Eşim Terekeme.Terekeme olan var mı?
Keşke bende gidip görebilsem canım....Ben de ist. yakacık da oturuyorum....kendine iyi bak....a.s.
sağol canım,teşekkür ederim.......seni sakarya sayfasındada gördüm......orasıyla alakan nedir?canımm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin yavruna
sağol canım,teşekkür ederim.......seni sakarya sayfasındada gördüm......orasıyla alakan nedir?
canım nişanlıyım kısmet olursa bu yaz sakarya ya gelin gidicem
meraba arkadaşlar bende karslıyım . ne güzel daha önce buralara bakıyodum .ama hiç karsla ilgili yazı göremiyodum yazılarınızı bugün gördüm bütün sayfaları okudum hasıl ,hangel.kete.kurut okuyunca bi tuhaf oldum birden sankim sizi önceden tanıyomuş gibi oldum
sağol canım.........benim oğlum doğuştan sünnetli doğdu.........biz tabi çok sevindik...ama meğer sünnetli doğanlarda bir problem olurmuş,oğlumun pipisinin deliği olması gerekenden biraz aşağıda........şimdi ameliyatla o delik kapatılıp ortadan yeni bir delik açacaklar...Dr bu hastalığın en iyi derecede olduğunu söyledi,yinede bizim için bir teselli............dualarımızlada inş hayırlı bir şekilde atlatacağız.............ama daha çok küçük :çok üzgünüm:
sağol canımm kardeşimde kavacıkta oturacak kısmet olursaŞeniz
meraba arkadaşlar bende karslıyım . ne güzel daha önce buralara bakıyodum .ama hiç karsla ilgili yazı göremiyodum yazılarınızı bugün gördüm bütün sayfaları okudum hasıl ,hangel.kete.kurut okuyunca bi tuhaf oldum birden sankim sizi önceden tanıyomuş gibi oldum
aaaaaaaaaa canım benim ya sağol...........gerçekten canım çok istiyo,benim annem hayatta değil .........biz küçükken onu kaybettik.........ama annemin yaptığı o güzel ketelerin tadı hala aklımda.........bir gün tanışıp buluşursak o zaman isterim ketemi. bak ona göre....:1closedeyes:canım ben bilmiyorum yapmasını .annem cok güzel yapar istersen anneme yaptırıp kargoyla yolduyum nede olsa karslısın gözün acık gitmeni istemem:1no2:
sağol canım..allah dermansız dert vermesin tabi,buda gelip geçer inş..........Çok geçmiş olsun canım...çok üzüldüm gerçekten...Allah acil şifa versin....üzülme inşallah çabuk iyleşir....kendine oğluşuna iyi bak....a.s.
tabiki karslı sayılırsın canım..merhaba............hoşgeldina.s.merhaba ben karslı değilim ama karslı geliniyim....o yüzden aslında biraz karslı sayılırım ay gızlar......