E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Nuro cum kars ın neresindensin.....................
canım bende ardahanlıyım ama hiç gitmek nasip ılmadı şuan eşimin işi gereği erzurumdayız ve yaza inşallah ardahana amcamı ziyarete gidicem böylece memleketımı tanımış olucam kendine iyi baka.s.
benim annem babam oralı ama ben hiç görmedim 5 yaşındayken gittim kazların kovalaması hariç :roflol: hirbirşey hatırlamıyorum. yanlız şunada inanıyorum her nekadar oralı olmasakta bir yanımız oralı.. kültürünü biliyorum. mantı, kesme çorbası en sevdiğim yemekler arasında. babannem, amcamın biri ve halamın biri orada yaşıyor evlendiğim için artık kütükte değişti ama kara kaş kara göz hiç değişmez. a.s
Canım ben ist. yakacık da 3,5 yıldır oturuyorum. Evlenmeden önce pendik de oturuyordum. Kendine çok iyi bak.....:1hug:
Günaydın,Yakacık'ta bende yıllarca oturdum,çok güzel bir yerdi,şimdi nasıl.Ayaz'madaki ağaçları söküp villalar dikiyorlardı,yoksa ağaçlardan eser kalmadı mı?Ordaki manzara muhteşemdi...Orda olup çay içmek vardı.Bir Yakacık aldı beni yıllar öncesine götürdü,oraları özlediğimi farkettim...Size ve YAKACIK'a selamlar..a.s.
merhaba arkadaşlar bende karslıyım arpaçay'dan ilkokulu orada bitirdim.
şu an da kartaldayım ama evlenene kadar ümraniyede oturdum. Ayıptır söylemesi hamileliğimde sadece kaz etine, kesme aşına, mantıya aşermiştim ki hep laf arasında kurtulduk oradan diye babama teşekkür ederdim. a.s.Kar kıyamet çok şey hatırlıyorum büyüktüm çünkü ist. geldiğimizde ama birde neye aşerdim biliyomusunuz hemde rüyalarıma girdi..... fisfisfiso beğenmediğim kar'a... evet biz orada kar yerdik sizi bilmiyorum sanırım çok küçükmüşsünüz yada hiç gitmemişsiniz. Doğuma az kaldı hala içimde uhdedir kar yiyememek keşke orada olsamda bol bol yesem burnum havuç gibi olsa senağlamasenağlamasenağlamaah ah ağlayasım geldi şimdi...