gazi ahmet muhtar paşa ilkokulu.bilmem haşılı biliyonuzmu.onada bayılırım
Eşimler de terekeme. a.s.
Ah ah çok özendim şimdi size .Keteyi bilmezmiyim mis gibi yapardı annem ama şimdi o olmadığı için yapanda yok .en son 13 yaşında yemiştim ama tadı hala damağımda......
selam bende karslıyım aslen.ama ailem ankarada ikamet ediyor.bende eşim mesleği sebebiyle denizlideyim.karsta ilkokulu bitirdim çok güzel bir şehir birkere en önemlisi insanları çok iyi.ben en çok kurutulmuş kaz etini severim....
vallahi gidin memleketimiz gerçekten güzel. İstanbulda doğdum. Ama ünide ne zaman nerelisin diye sorsalar KARSLIYIM dedim( memleketini söylemeyeni çok gördümde onun için dedim yani:) ) Bu arada ben terekemeyim kızlar siz?
çok zengin yemek kültürümüz var.aynı zamanda lezzetlide ve zahmetli.evet o yoğurda kurut denir.keteyi severim ama tuzlusunu.güzel memleketimizin kıymetini bilelim.her yönüyle süper bence..doğu için eğitime önem verilmez derler ama karsta eğitime herkes değer verir.ve insanlari çok zeki ve kültürlüdür.en önemlisi fesatlık bilmez.karsliyım dediğimde insanlar aaa hiç karsılıya benzemiyorsun diyorlar.soruyorum hiç karslı tanıdınmı daha önce hayır diyolar.bilmem doğuluları nasıl görüyorlar..inanın tiksindim böyle insanlardann........
ben de kars kağızmanlıyım:)
Canım benim annem terkeme şey sana akraba diyebilirmiyim..........:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: a.s. :1hug:
TABİ DİYEBİLİRSİN:) ANNEN AZERİCE KONUŞUYOR DİMİ CANIM
selam herkese benim annemde terekeme bana da akraba diyebilirsiniz :)
merhaba canım........kars ı özlememek mümkünmü...bende çok özlüyorum burnumda tütüyor.....merhaba arkadaşlar ben karslı degilim ama eşimin görevi nedeniyle karsta 3 yıl kaldım ordan döneli 2 yıl oldu ama halada özlüyorum orayı özellikle kışını ben cok begenenlerden biriyim memleketinizi tarihini yapısı hiç bozulmamış bir memleket
zaten karsın girişinde bir tabela asıktır şöyle diyo
dogunun uygar kenti karsa hoşgeldiniz diye gercektende öyle sevgiler arkadaşlar sizlere
merhaba arkadaşlar ben karslı degilim ama eşimin görevi nedeniyle karsta 3 yıl kaldım ordan döneli 2 yıl oldu ama halada özlüyorum orayı özellikle kışını ben cok begenenlerden biriyim memleketinizi tarihini yapısı hiç bozulmamış bir memleket
zaten karsın girişinde bir tabela asıktır şöyle diyo
dogunun uygar kenti karsa hoşgeldiniz diye gercektende öyle sevgiler arkadaşlar sizlere
evet canım ben karslı degilim canım am oglum kars sarıkamış dogumlu kars kalesinede 3 kez cıktım kaleye gidip gezenler ya kendileri yada yakınları gidermiş tekrar karsa inşallah tekrar görmek nasip olura.s.a.s