-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Hayır 7. Takım kaptanımızDiyetisyenmi @Ausencia ay elim sürçtü etiketlemişim
Hain nevroş@Ausencia Lunya üçer beşer baklavaları yuvarlıyor
Tatlım çok yokmuş, sen dikkat et, ramazanı en az -5 ile bitirirsin kacamaksizAmiin insallah kuzum.Neredeyse 10 kilo fazlam varhep gobegim buyuyor kilo versem de o gobek orda duruyor inmiyor.diyet yapiyordum.67 den 62 ye indim.simdi de 62 de sayiyorum inmiyor
Insallah canim benim insallahh tamam dikkat edicem sagolTatlım çok yokmuş, sen dikkat et, ramazanı en az -5 ile bitirirsin kacamaksiz
Yalan mıyuvarlıyordun yakaladık
Ama nevroş benim ne suçum var kiYalan mıyuvarlıyordun yakaladık
Bize baklava kalmamış hepsini yemişilahi nevrosum bende gördüm lunyam kusura bakma soylememezlik yapamazdim
Sus sus hem suçlu hem güçlüilahi nevrosum bende gördüm lunyam kusura bakma soylememezlik yapamazdim
Ben de gidip gelip baklavaya bakıyorum çok canım istediAma nevroş benim ne suçum var kitüm suç coconun
Ben sana ayirdim nevrosummm sahura yermin??Ben de gidip gelip baklavaya bakıyorum çok canım istedi
Şaka maka ciddi ciddi güzel olmuşBen de gidip gelip baklavaya bakıyorum çok canım istedi
Sahurda yiyemem yarın iftar sonrası alayımBen sana ayirdim nevrosummm sahura yermin??
Evet güzel olmuşŞaka maka ciddi ciddi güzel olmuş
Cok sagol lunyamm vallahi guzel yorumlar duyunca seviniyorum umutlaniyorum.bu kadar begenmeniz ayri bi mutluluk vericiŞaka maka ciddi ciddi güzel olmuş
Benim bile o kadar göbeğim yokSuanki göbeğim:
Sen ye nevroş, azıcık tombalak diyeyim sanaSahurda yiyemem yarın iftar sonrası alayımTabi Lunya'dan kalırsa