Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Başarılar dilerim bitanem

hepimiz diyetteyiz ama olduğumuz yere bak

Yerim valla
Cok sagol canim benim,bende diyetteyim ac geziyorum valla baklavadan bile 1 dilim yiyebildim napalim,ne yiyebiliyoruz ne de uzak durabiiyoruz yerim seni ben

Cok sagol canim benim,bende diyetteyim ac geziyorum valla baklavadan bile 1 dilim yiyebildim napalim,ne yiyebiliyoruz ne de uzak durabiiyoruz yerim seni ben
Herşey daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için canım. Inşallah verelimde kurtulalım

Cok begendım maşallah :) bende baklava yapmak ıstıyordum daha once hıc yapmadım senın tarıfınden baka bak yaparım

Söylicem kuşum takıldığım yerde sorarım sana ben birraz-cık beceriksiz miyim ne
Olur mu öyle şey balımm benimm:) ben bekarken bir beceriksizdim hicbirsey bilmezdim,gerci hala daha pek bisey bildigim söylenemez.evlendikten sonra internetten baka baka öğrendim,zamanla da pratiklestim yemek konusunda.sende rahatlikla yaparsin canimin ici ben yapabildiysem herkes yapar emin ol

Kendime bir güvenim geldi kuzum
Yakarım o mutfağı
Bir iki yapamam derken öğrenirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…