- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.235
-
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Kalir kalir merak etme senin tabagini gizledim benSahurda yiyemem yarın iftar sonrası alayımTabi Lunya'dan kalırsa
Orijinal göbekBenim bile o kadar göbeğim yokne kadar çok yedin
Tombalak olamam kusura bakmaSen ye nevroş, azıcık tombalak diyeyim sana
Not : bir keresinde 10 dilim yemiştim , öyle küçük dilimde değildi hani
İyi tamam sağolKalir kalir merak etme senin tabagini gizledim ben
Tatlıdan uzak dur yoksa erimiyecek o göbekOrijinal göbek
Cok tesekkur ederim canimEline sağlık canımbaşarılar yarışmada
Oooyy benim yumos perim gelmiiissssZerre baklava sevmem şerbetli tatlı yemem ama şu baklava beni benden aldıDeminden beri bakıyorum. Böyle de güzel yapılmaz ki. Ellerine sağlık cocom herşey çok lezzetli görünüyor. Yarışma da bol şans dilerim tatlı dillim.
Tariflerin gayet başarılıCok sagol lunyamm vallahi guzel yorumlar duyunca seviniyorum umutlaniyorum.bu kadar begenmeniz ayri bi mutluluk verici
Sen benden daha zayıf duruyorsunTombalak olamam kusura bakmaNasıl yedin o kadar Ben zorlasam en fazla 4 tane yerim
Baklava mı ayır benim ayy çok fena yiyesim geldi.Oooyy benim yumos perim gelmiiisssscok cok tesekkur ederim canimin ici Allah razi olsun.seni seviyorum
Ayirmaz miyim kuzum benim canimsinnBaklava mı ayır benim ayy çok fena yiyesim geldi.Ben de seni seviyorum meleğim
Bu akşam annemle dondurma almaya çıktık kadayıflı alıyordum aldırmadıTatlıdan uzak dur yoksa erimiyecek o göbek
Annen iyi yapmışBu akşam annemle dondurma almaya çıktık kadayıflı alıyordum aldırmadı
Keşke diyeceğim ausencia ablam görecek diye tırsıyorumm
Hayır 7. Takım kaptanımız
Ama çok fena hemde çok
Benim zamanimda özgür uyelerdi herkese egemenlik tanıdım, aus ablam bildiğin nazi kampı direkt psikolojiye çalışıyor
Bu akşam annemle dondurma almaya çıktık kadayıflı alıyordum aldırmadı
Çaktırmadan şikayet ettim yoksa elim sürçmemişti
Cok teşekkür ederim canimvallahi harika herşey yarışmada başarılar dilerim :)