Yöresel Tarif Karnıyarık,Et Suyuna Mercimek Çorbası Ve El Açması Cevizli Baklava-Öncü Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Zerre baklava sevmem şerbetli tatlı yemem ama şu baklava beni benden aldı :KK43: Deminden beri bakıyorum. Böyle de güzel yapılmaz ki. :63: Ellerine sağlık cocom herşey çok lezzetli görünüyor. Yarışma da bol şans dilerim tatlı dillim. :KK36:
Oooyy benim yumos perim gelmiiissss :KK36:cok cok tesekkur ederim canimin ici Allah razi olsun.seni seviyorum :KK200::KK36::KK74:

Cok sagol lunyamm vallahi guzel yorumlar duyunca seviniyorum umutlaniyorum.bu kadar begenmeniz ayri bi mutluluk verici :KK37::KK71:
Tariflerin gayet başarılı:super:, niye umudun olmayacakmis :KK20:

Tombalak olamam kusura bakma:KK45:Nasıl yedin o kadar:skandal:Ben zorlasam en fazla 4 tane yerim:KK53:
Sen benden daha zayıf duruyorsun :ıslık:
20 yaşındaydım yediğimde :KK70: diyorum ya çok fena zaafim var, ama şu son 2 yıldır toplasan 3-4 dilimi geçmemiştir :KK66:

Keşke diyeceğim ausencia ablam görecek diye tırsıyorumm :KK17:

Diyetisyenmi Ausencia Ausencia ay elim sürçtü etiketlemişim :KK45:

Ausencia Ausencia Lunya üçer beşer baklavaları yuvarlıyor:skandal:

Hayır 7. Takım kaptanımız :KK68:
Ama çok fena hemde çok :olamaz:
Benim zamanimda özgür uyelerdi herkese egemenlik tanıdım, aus ablam bildiğin nazi kampı direkt psikolojiye çalışıyor :KK53::KK53:

Bu akşam annemle dondurma almaya çıktık kadayıflı alıyordum aldırmadı :KK43:

Annenle aramdaki gönül bağı işte bu yüzden N Nana m .... takımda olsa kasıp kavururduk ortamı :deli:

T Tweety el sürçmesi için minnettarımmm .... tabii ki nevomada:KK200:

Kalp gözüm her zaman açık olmuyor malum :)

X