Karni dumduz olanlar nasil yaptiklarini paylasabilirler mi acaba?

bir çok arkadaş mekik çekmelisin demiş fakat kardiyosuz yapılan mekik göbek yağının altındaki karın kasları geliştirir sertleştirir fakat üstteki yağlı bölgenin incelmesine çok yararı olmaz. o yüzden bisiklet, yürüyüş, koşu, merdiven çıkma, dans, yüzme gibi spor vb aktivitelerle daha çabuk ve sağlıklı göbek verilebilir.

Şınav, mekik sıkıcı hareketler kızlar, ve hepimize öğk geldi artık, farklı bir şeyler deneyin, youtube'da abs workout diye aratın tonla şey çıkıyor, beğendiklerinizi deneyin hem sıkılmazsınız da :)

Kizlar yine ben :) bugun yakin bir arkadasim takinti haline getirdigimi bildiginden biraz da canimi yakmak istedigi icin kizmisti da gobeklisin kilolusun ece dedi nerden dustugumu sasirdim pilates tek basina pek bir ise yaramiyor zaten haftada 2 en fazla yapiyorum bir arkadas da bahsetmis yukarda abs workout deneyin diye ben bugun bitane buldum muzikle beraber dans eder gibi buyuk kalca ince bel icin dans figurleri yaparak baya da terletiyo tamamiyle gobek bolgesine yogunlasiyorum 10 dklik her videosu 3 4 tane bu tarz var cok hosuma gitti 30 dk yaptim artik kalcama kramp girdi de biraktim su an belimin agrisini hissedebiliyorum

25 dk pilates arkasindanda bu videolarla belimi inceltmeye calisicam cardio mu da yapmis oluyorum oh mis :)

Besinlerime de pek dikkat edemiyorum aslinda onun sorun oldugunu biliyorum. Yemekleri annem yaptigi icin benim istedigim seyleri de yapin diyemiyorum ve de cok sagliksiziz ailecek masallah yagli sekerli ne varsa gumburlop :18: Bu ara salata yiyorum pilav ve makarnanin yaninda sebze yemegi de var tabi (ogle ve aksam yemegi) sabahlari da 2 tost 2 de yumurta cayla beraber. Bundan sonra da yatmadan hemen bir bardak sutumu icerim. Yeterli olur mu dersiniz?

2 yildir universite sinavlarina hazirlandigim icin butun gunum oturmakla geciyor bu gobek yeni cikti daha onceden herkes imrenirdi vucuduma (her gun gobek atardim eve gelip en az 1 saat bunun da cok yardimi olmustur eminim) bu yuzden cok taktim zaten

Bir de mekikle belimi incittim gecen sene belimde sorun oldugundan ve de cok zor geliyo pilateste o tarz hareketler var extradan yapmiyorum bende. Ve de gercekten mekik yaglari sikilastiriyo yok etmiyo kas kati kaliyor oldugu yerde gecen sene o cok mekik cektigim zamanlar hirs olsun diye bide gidip gobegimi deldirdim, delen adam etin cok kalin dedi igneyi cikarmakta cok zorlandi:26:

Dun bahsettigim video nasil ise yaramissa butun bel gobek kalcaya kadar aci icinde su an. Ve hareketler cok kolay! ilk basta ise yaramayacagini dusunmustum ama bir sure sonra terletiyo 3 tane videosunu yaptiginizda da artik yorgunluktan oluyosunuz sadece 30 dk aliyor. Denemek isteyen olursa diye videoyu buraya atiyorum ben haftada 3 yapicam :)
Iyi eglenceler!!

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

The Bikini Abs Workout- - YouTube

New Sexy Summer Workout -bodilicious grooves to get you in shape now!! - YouTube

güzel videolar sevdim

begendigine cok sevindim :) Herkes denesin istiyorum cunku cok zevkli ve deli gibi terletiyo bundan sikilmadigim icin devam etmeye kararliyim 1 ay sonra da bel olculerimi yazicam buraya degisikligi anlayabilmek icin 4 gun yaptim sadece ben farki gorebiliyorum bile cok umitliyim bu sefer!

Lutfen deneyin arkadaslar eminim size de cok zevkli gelecek

bölgesel zayıflama diye bir şey olmadığı için isterseniz 1000 mekik çekin karnınız düz olmayacaktır. bu yüzden kardio(yürüyüş,koşu,bisikletvs)+diyet+ karın hareketleri yapmak zorundasınız. bunun başka yolu yok.

valla kızlar ben de hiiç hayatımda göbeğimin olduğunu bilmiyorum biraz genetik sanırım benim belim 50 cmden de ince hatta biraz kilo almak isterim yandan bakınca hiç de hoş durmuyor bence şükredin halinize

Evet canim yaglardan kurtulmadigimiz surece kas yapmanin hicbir anlami yok. Spor yapan bir arkadasim var o karnimi siktigim zaman dokundugunda sepsert ece kaslarin guclu zaten yaglardan kurtulman lazim dedi bunun tek yolu da kardio. O yuzden bu dans videolarindan umitliyim :)

bende bu videoyu önerebilirim buda çok eğlencelidir :)

Zumba power -

yarin denicem canim bunu da :)

valla kızlar ben de hiiç hayatımda göbeğimin olduğunu bilmiyorum biraz genetik sanırım benim belim 50 cmden de ince hatta biraz kilo almak isterim yandan bakınca hiç de hoş durmuyor bence şükredin halinize
iki turlusu de kotu bence canim ne cok zayif ne de rahatsiz edicke kadar kilolu olmak iyi degil kilomda sorunum yok zaten gobegimin sisi insin o kadar :)

Genetik olduguna bende katiliyorum kuzenimin anne tarafi hep ince bel koca popoludur o da ayni benim anneannem ve 5 kziinin hepsinin kucuck popolari kocaman gobekleri vardir ayni sekilde gidiyorum bende ama ins sporla yenicem bunu :)

heheheh benim de pop büyük bel ince aslında büyük değil de bel zayıf olunca tuhaf duruyor az inşallah halledersiniz cnm ben hiç öyle bir şey yaşamadım ama arkadaşlarım hep üzülmüştür dar bişi giyseler çok kötü görünüyordu lahana suyu içiyordu bir kaç arkadaşım iyi bir araştırın faydası vardır üniversiteden bir arkadaşımın göbeği çok güzel kaybolmuştu bu suyla ama nasıl ne zmn içiyor hiç bilmiyorum

aaaa! ciddi misin bitek lahana suyuylaa! icerim tatlim ben hem spor hem lahana suyu yaparim yeterki gitsin suu giydigim hicbisey yakismiyo heryerden yag portluyo ve kilolu degilim. aman allah daha buyuk dert vermesin de :)

canım yalnız nasıl yaptıklarını tam bilmiyorum arkadaşımla yarın konuşacağım burdan yazarım konuştuktan sonra

canimciiiim manken gibi fizigin var istersen abur cuburla kilo alabilirsin ama hamilelikten sonra gobeklerimiz siser zaten boyle kalsin cok guzelsin masallah

canım siz böyle istiyorsanız dualarm sizinle inşallah olursunuz ama ben hiç beğenmiyorum kemiklerim gözüküyor gibi oluyor ne bilim çok çirkin duruyor sanki... abur cuburu da yerim gece üçte hamur iş bile yerim herkesten fazla da yerim ama yapım gereği almıyorum malesef şimdi 2 kg aldım ama direk totodan aslında o yüzden hiç kilo bil almak istemiyorum bu arada arkadaş daha aramadı hiç bakiyem yok ben de soramıyorum lahanayı soracağım aklımda :)

kızlar arkadaş aramadı ya ama ben netten baktım şu linki bir okuyun isterseniz:LAHANA VE LAHANA SUYUNUN YARARLARI… BEYAZ LAHANA İLE SELÜLİTLERE SON… « Smile Türkiye

vay canina ne kadar cok yararii varr sirf bunun icin yenir ya! ya da icilir :)

kizlar direk formulu kopyala yapistir yapiyorum

Fazla kilolardan kurtulun

4-5 adet lahana yaprağını hiçparçalamadan, kaynamakta olan750 mililitre suyun içine koyun vehafif ateşte, ağzı kapalı 7 dakikapişirin. Aşağıdaki şekilde tüketin:

İlk 5 gün: Her gün sabah veakşam bir su bardağı.

İkinci hafta: Her gün bir su bardağı.

Üçüncü hafta: İki günde bir, bir su bardağı.

Dördüncü hafta: Üç günde bir, bir su bardağı.

Beşinci hafta: 7 günde bir, bir su bardağı.

Altıncı hafta: Vücudunuzu dinlendirin.

Yedinci hafta: Her gün sabah ve akşam bir su bardağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…