-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
güzel videolar sevdim
bölgesel zayıflama diye bir şey olmadığı için isterseniz 1000 mekik çekin karnınız düz olmayacaktır. bu yüzden kardio(yürüyüş,koşu,bisikletvs)+diyet+ karın hareketleri yapmak zorundasınız. bunun başka yolu yok.
bende bu videoyu önerebilirim buda çok eğlencelidir :)
Zumba power -
iki turlusu de kotu bence canim ne cok zayif ne de rahatsiz edicke kadar kilolu olmak iyi degil kilomda sorunum yok zaten gobegimin sisi insin o kadar :)valla kızlar ben de hiiç hayatımda göbeğimin olduğunu bilmiyorum biraz genetik sanırım benim belim 50 cmden de ince hatta biraz kilo almak isterim yandan bakınca hiç de hoş durmuyor bence şükredin halinize
Evet canim yaglardan kurtulmadigimiz surece kas yapmanin hicbir anlami yok. Spor yapan bir arkadasim var o karnimi siktigim zaman dokundugunda sepsert ece kaslarin guclu zaten yaglardan kurtulman lazim dedi bunun tek yolu da kardio. O yuzden bu dans videolarindan umitliyim :)
yarin denicem canim bunu da :)
iki turlusu de kotu bence canim ne cok zayif ne de rahatsiz edicke kadar kilolu olmak iyi degil kilomda sorunum yok zaten gobegimin sisi insin o kadar :)
Genetik olduguna bende katiliyorum kuzenimin anne tarafi hep ince bel koca popoludur o da ayni benim anneannem ve 5 kziinin hepsinin kucuck popolari kocaman gobekleri vardir ayni sekilde gidiyorum bendeama ins sporla yenicem bunu :)
heheheh benim de pop büyük bel ince aslında büyük değil de bel zayıf olunca tuhaf duruyor az inşallah halledersiniz cnm ben hiç öyle bir şey yaşamadım ama arkadaşlarım hep üzülmüştür dar bişi giyseler çok kötü görünüyordu lahana suyu içiyordu bir kaç arkadaşım iyi bir araştırın faydası vardır üniversiteden bir arkadaşımın göbeği çok güzel kaybolmuştu bu suyla ama nasıl ne zmn içiyor hiç bilmiyorum
canım yalnız nasıl yaptıklarını tam bilmiyorum arkadaşımla yarın konuşacağım burdan yazarım konuştuktan sonra
ay tamam canim cok tesekkuur ederiiim
işte benim karnım yandan ben hiç ama hiç beğenmiyorumaşırı zayıf geliyor bana
canimciiiim manken gibi fizigin varistersen abur cuburla kilo alabilirsin ama hamilelikten sonra gobeklerimiz siser zaten boyle kalsin cok guzelsin masallah
kızlar arkadaş aramadı ya ama ben netten baktım şu linki bir okuyun isterseniz:LAHANA VE LAHANA SUYUNUN YARARLARI… BEYAZ LAHANA İLE SELÜLİTLERE SON… « Smile Türkiye