- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
bı kere dusuk bel gıymeyı bırakmak lazım bayanlar :)
ben mekiğn işe yaradığını iyi biliyorum çünkü bizzat kendim 15 kilo verdim 4ayrı mekik şekli denedim spor hocamız bunları bize öğretti memkik doğru karar bide sopa hareketi çok işe yarıyor
Kizlar yine ben:) 57 kilodan 51 kiloya dustum 36 beden giyiyorum artik ama o gobek orda duruyo tatile cok az kaldinasi gidecek bu? daha kilo vermek istemiyorum 40 larda falan tahta gibi oluo insan
Gunde 2 kere pilates yapsam yeter mi sizce?
Kizlar yaz geldi yuzme gezme tozma derken kisin 56 kiloyken yazin 48 kiloya kadar dustum gobegim de haliyle inceldi tabi ama yaglar orda oyle duruyo.. oturdugum zaman hopp 2 3 kat toplaniyo rahat :) kis geldi okul masabasinda gecen onca saat ben yine 56 kiloyum.
kilo vermeyle olmayacak bu is anladim. benim karindaki yaglarimi kasa cevirmem lazim
pilatese ara vermistim bu ay tekrar basladim haftada 4 gun aksamlari da mekik cekiyorum. 8 ay hic birakmadan devam edicem haftada 4 gun pilatese 1 gun de yuzmeye gidiyorum sonuclari bildiririm artikof of hala kurtulamadim.
kilo farki disinda (benim ince halim 55) göbekten kurtulamayanlardanim bende. hele de su günlerde biraz daha yogun yiyince kat kat oldu
Benimde göbek sorunum war.. Yorumların hepsinde nerdeyse aynı şey yazıyor .. MEKİK ! işte bunu basarmak biraz mesele... Ben bi ara baslamıstım mekige karnımın ici acıyordu.. Öksürürken falan.. Mekigin yanı sıra yüzme yazmıslar... Aslında evet.. Düzenli yüzme imkanımız olsa sıkılasırız.. Ben sürekli kilo alıp vermekten kollarımda , göbeğimdei bacaklarımda dikis atmıslar gibi lekeler war.. Arkadasım o lekeler icin banyodan sonra vazelin sürmemi önerdi.. Biraz denedim işe yaradı gibi ama ben herseyden cok cabuk sıkıldıgım icin devam etmedim.. Diyet vb olaylarına da şu cok cabuk sıkılma huyum yüzünden dewam edemiyorum....Neyse artık yaz geldii... Ramazan da yaklasıyo.. Şu boğazımı bi tutabilirsem insallah....... Bu yağlar nasıl eriyecek of offf:84: .... ahh Kortizoon yaktın beni
Arkadaşım dayanamadım yazmak istedim...Kas yapamamaktan şikayetçisin uzun zamandır sanırım... Beslenmene dikkat etmelisin,protein alıyor musun mesela? Spor yapan biri olarak günlük alman gereken kalori miktarın yaklaşık 2500 !!! Kahvaltıda muhakkak süt iç,sporun ardından peynir altı suyu iç(kas yapman için gerekli),peynir olarak kaşar peyniri tüketmelisin,az karbonhidrat,az yağ,az şeker ve çok protein olmalı. Yoksa kas yapamazsın....