Karni dumduz olanlar nasil yaptiklarini paylasabilirler mi acaba?

hehehe az önce fark ettim selilütlerim çıkıyor ben de içecem acaba zayıflatır mı ki ya ben daha fazla zayıflamak istemiyorum ama

hehehe az önce fark ettim selilütlerim çıkıyor ben de içecem acaba zayıflatır mı ki ya ben daha fazla zayıflamak istemiyorum ama

ayy bilmiyorum ki canim bazilari ben 6 aydir kullaniyorum hicbisey yok yazmis kimisi 1 haftada 10 kilo demis bende cozemedim valla deneyip gorcez biraz denersin baktin kilo veriyosun o zaman hemen birakirsin eski haline gelir sanirim :)

ben sana başka bir yöntem daha söyleyeyim gece yatağına yattığında sırt üstü yat ve nefesini tut karnını iyice içine çek 20 ye kadar say bırak sonra tekrar aynı şeyi yap bunu tekrarlayabildiğin kadar tekrarla karın kasları kuvvetleniyormuş bide sana tavsiyem lahana suyu içme arkadaşım kullandı ama 1 hafta içinde hem midesi hem bağırsakları bozuldu serum yemek zorunda kaldı herkese aynı etkiyi vermiyor

doğru söylüyorsun herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor ama bu lahana suyu tarifi çok da abartılı değil gibi geldi bana ilk hafta çok tüketilmesi gerek ki o da sabah ve akşam.. karın hareketleri de çok önemli tabi. inşallah erir göbekleriniz kızlar :)

bak şems ismail miydi neydi adı hatırlayamadım onun bir çayı var hatta sitedede yazıyor pancarla yapılan bak onun tadı fena değil ve ödemde attırıyor ayrıca haftada 2 kilo veren arkadaşım var bir bak istersen

canim ben lahana suyunu denemiyim o zaman o cayi da burda bulamam sanirim yurtdisindayim ama cok kilomla problemim yok zaten erimeye basladi o videolarla gobegim

ben de 49 kiloyum kızlar ama göbeğim baya baya var. kimse 49 olduğuma inanmıyo babam bile anca tartıda görünce anlıyolar.
şimdi baya okudum yazdıklarınızı da ben de başlayacam mekik çekmeye. ben cardio artı mekik yapayım diyorum çünkü basen falan da var. ama beni kilolu gösteren göbeğim. 47 kiloyken bile vardı. kış geldi 49 oldum ama göbek maşallah hep aynen duruyo. dümdüz olmasın ya yeter ki azalsın..

caniim beniim daha once 3 video paylastim ya ben onunla beraber pilates yapip 10 gunde 3.5 cm incelttim gobegimi :) tam senin aradigin bisey istersen 1 kere dene derim sadece bu videolarla ilgili konuyu da burda actim hep beraber yapiyoruuz hadi kolay gelsiin!
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html

Benım karın yaglarım ve belımdekı yağlarım fazlaydı.. 2 aydır cılgın gıbı yapıyorum karın egzersızı..ama ne ınatcı yağklarmış..daha duruyor nerdeyse..az bır ıncelme oldu..

geçen yaz ekmegi kestim bol bol yüzdüm gerçek tende dümdüz oldu göbegım 40 bedenden 38 giyniyordum kış oldu tekrar kilo aldım evvde oturmaktan yazın hvuz dolunca tekrar zayıflayacagım inş

Benım karın yaglarım ve belımdekı yağlarım fazlaydı.. 2 aydır cılgın gıbı yapıyorum karın egzersızı..ama ne ınatcı yağklarmış..daha duruyor nerdeyse..az bır ıncelme oldu..

biberiye yağını ve mekiği deniycem ben kızlar. 1 ay kadar falan gelişme olursa yazarım

geçen yaz ekmegi kestim bol bol yüzdüm gerçek tende dümdüz oldu göbegım 40 bedenden 38 giyniyordum kış oldu tekrar kilo aldım evvde oturmaktan yazın hvuz dolunca tekrar zayıflayacagım inş

MEKİK MEKİK MEKİK başka bir kurtarıcı yok bizi göbekten malesef

Kizlarr karin kaslarini calistirmak cok onemli mekik de bunun en iyi yolu ama kardiyosuuzz olmuyormuuss gecen yil her gun 200 e yakin mekik cekerdiim erimedim karin kaslarim kaskati altta oylece duruyo ne yaparsaniz yapin iklimin yaptigi gibi yuzme ya da dans kosu tempolu yuruyus aerobik ama nefes nefese ter icinde kaliiinn 1 ayda farkedicektir sadece mekikle olmuyor malesef herkes mekik cekiyor ama herkeste de gobek onde gidiyor masallah o yuzden mekikten fazlasini yapiiin! vaktim olmadigi icin duzensiz yapiyorum bi duzene girsem simdiye indirirdim o gobisii cunku 1 hafta da gozlerimle gordum azalmayi kardiyo + pilatesle ama yok anacim ara verdimmi eskisi gibi oluyor hemen

Son düzenleme:
mekik mekik mekik başka bir kurtarıcı yok bizi göbekten malesef

benım yaglar gıttı...sadece platesın karın yağları hareketını yapıyorum.başka bısey yapmıyurm...

Bırde dıyetteyım...dıyet yapmayınca gıtmıyormuş..onu farkettım...

Sımdı 55 kıloyum...

ekmek makarna pilav kesmek gerekiyor ben önce dans ile ısınıyorum sonra mekik çekiyorum kuru kuru mekik pek işe yaramıor ama yüzme gibisi yok yaza artk

ekmek makarna pilav kesmek gerekiyor ben önce dans ile ısınıyorum sonra mekik çekiyorum kuru kuru mekik pek işe yaramıor ama yüzme gibisi yok yaza artk

Haklisiniz kizlarr bende diyete basliyorum yarin kas cikiyorda orda o yag durdugu surece hicbi ise yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…