- 20 Aralık 2011
- 631
- 2
-
- Konu Sahibi AdrianaLimaa
hehehe az önce fark ettim selilütlerim çıkıyor ben de içecem acaba zayıflatır mı ki ya ben daha fazla zayıflamak istemiyorum ama
ben sana başka bir yöntem daha söyleyeyim gece yatağına yattığında sırt üstü yat ve nefesini tut karnını iyice içine çek 20 ye kadar say bırak sonra tekrar aynı şeyi yap bunu tekrarlayabildiğin kadar tekrarla karın kasları kuvvetleniyormuş bide sana tavsiyem lahana suyu içme arkadaşım kullandı ama 1 hafta içinde hem midesi hem bağırsakları bozuldu serum yemek zorunda kaldı herkese aynı etkiyi vermiyor
bak şems ismail miydi neydi adı hatırlayamadım onun bir çayı var hatta sitedede yazıyor pancarla yapılan bak onun tadı fena değil ve ödemde attırıyor ayrıca haftada 2 kilo veren arkadaşım var bir bak istersen
ben de 49 kiloyum kızlar ama göbeğim baya baya var. kimse 49 olduğuma inanmıyo babam bileanca tartıda görünce anlıyolar.
şimdi baya okudum yazdıklarınızı da ben de başlayacam mekik çekmeye. ben cardio artı mekik yapayım diyorum çünkü basen falan da var. ama beni kilolu gösteren göbeğim. 47 kiloyken bile vardı. kış geldi 49 oldum ama göbek maşallah hep aynen duruyo. dümdüz olmasın ya yeter ki azalsın..
Benım karın yaglarım ve belımdekı yağlarım fazlaydı.. 2 aydır cılgın gıbı yapıyorum karın egzersızı..ama ne ınatcı yağklarmış..daha duruyor nerdeyse..az bır ıncelme oldu..
biberiye yağını ve mekiği deniycem ben kızlar. 1 ay kadar falan gelişme olursa yazarım
geçen yaz ekmegi kestim bol bol yüzdüm gerçek tende dümdüz oldu göbegım 40 bedenden 38 giyniyordum kış oldu tekrar kilo aldım evvde oturmaktan yazın hvuz dolunca tekrar zayıflayacagım inş
MEKİK MEKİK MEKİK başka bir kurtarıcı yok bizi göbekten malesef
mekik mekik mekik başka bir kurtarıcı yok bizi göbekten malesef
benım yaglar gıttı...sadece platesın karın yağları hareketını yapıyorum.başka bısey yapmıyurm...
Bırde dıyetteyım...dıyet yapmayınca gıtmıyormuş..onu farkettım...
Sımdı 55 kıloyum...
ekmek makarna pilav kesmek gerekiyor ben önce dans ile ısınıyorum sonra mekik çekiyorum kuru kuru mekik pek işe yaramıor ama yüzme gibisi yok yaza artk
Canim karnını eritin mi...Sagol tatlim
Ben duzenli her gun mekik cekmeye basladim
yarim saat bisiklet suruyorum
ve de korse kullaniyorum umarim ise yarar:79:
Yok mu baska kimse?
Katılıyorum. ..tatlıyı nadiren yemen gerekiyor yedigin zamanda sutlu tatlı bide cok hareketli ol =))