Karni dumduz olanlar nasil yaptiklarini paylasabilirler mi acaba?

AdrianaLimaa

bilsen kac kurbaga optuk!
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
1.584
10
kizlar karinlari dumduz olanlar!! Nasil yaptiniz, dumduz karinlarinizi neye borclusunuz?
Burda bizimle paylasabilir misiniz?

kizlar karinlari dumduz olanlar!! Nasil yaptiniz, dumduz karinlarinizi neye borclusunuz?

ben hiç kilolu olmadım. oldum olası çok zayıfım hiç göbek falanda olmadı. ama düzenli olarak yüzüyorum yıllardır. ve dans ediyorum. yengemin doğumdan sonra göbek kalmıştı biraz. o da sürekli yüzerek ve her gün mekik çekerek dümdüz yaptı karnını. mekik çok işe yarıyor tavsiye ederim

Sagol tatlim
Ben duzenli her gun mekik cekmeye basladim
yarim saat bisiklet suruyorum
ve de korse kullaniyorum umarim ise yarar:79:
Yok mu baska kimse?

[video]http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/349593-karin-egzersizleri.html[/video]
canım bu hareketi çok hızlı serii bir şekilde hergün 30 kez sabah 30 kez akşam olmak üzere hergün yap çok acayip işe yarıyor ilk günden etkisini görürsün bir de kolların üstünde sopa çevir en az 300 kez zaten en fazla 5 dk nı alıyor ama çok iyi sıkılaştırıyor birde çikolata yeme

Tatlim linki actim ama beyaz gozukuyor bende hareketi goremedim

Sagol tatlim
Ben duzenli her gun mekik cekmeye basladim
yarim saat bisiklet suruyorum
ve de korse kullaniyorum umarim ise yarar:79:
Yok mu baska kimse?

korse kullanmayın. korse taktığınız sürece sizin belki iyi görünmenizi sağlar, ama o bölgenin zayıf kalmasına sebep olur, düz bir karın için 2 şey gerekli ;
1- Sıkı karın kasları ( Bu da antrenman ile olur, spor salonuna gidemiyorsanız bile en azından internetten bakıp evde egzersiz yapın. Şunu da unutmayın sadece bel kası çalışarak güzel bir vücut yapılamaz, tüm vücudu çalışmanız lazım)
2-Yağsız bir karın ( Eğer harcadığınızdan fazla kalorili besleniyorsanız vücut bunu yağ olarak depolar. Eğer karnınız yağlı ise harcadığınızdan az kalori alarak mevcut yağlarınızı enerji olarak kullanın)

"Bu egzersizleri haftada 3-4 kere uygulayın. Başlangıçta her egzersizi 7 kez tekrar edin. İlerledikçe 20 kez tekrara çıkarabilirsiniz.
Yere uzanıp sağa dönün ve bacaklarınızı gerin. Üstteki ayağınızı altta kalan ayağınızın önüne getirip koyun. Sağ dirseğinizden destek alın. Vücudunuzun üst kısmını, kalçalarınızı ve bacaklarınızı, vücudunuz düz bir çizgi oluşturuncaya kadar yukarı kaldırın. Bedeninizi hafifçe alçaltın ve yeniden yükseltin. Her yükselişte sol kolunuzu başınızın üstüne doğru uzatın. Egzersizi sol tarafınızla da tekrarlayın.
Yüzüstü pozisyon alın. Ellerinizi yere koyun ve destek alarak omuzlarınızı kaldırın. Ayaklarınızı kalça genişliğinde açın ve parmak uçlarınızda yükselin. Dirsekleriniz ve kalçanızı hafifçe eğin. Değişimli olarak sağ ve sol kolunuzu ileri doğru uzatın. Bu sırada beden ağırlığınızı diğer tarafa kaydırın. Göbek bölgenizdeki kas gerginliğini koruyun.
Az önceki pozisyonda kalın ancak bu defa, elleriniz yerine dirseklerinizden kırarak yere koyduğunuz kollarınızdan destek alın. Ayak uçlarınızda yükselin. Leğen kemiğinizi, vücudunuzun üst kısmını, kalçalarınızı ve bacaklarınızı, neredeyse düz bir çizgi olacak şekilde alçaltın. Tüm vücudunuzu ritmik olarak öne ve arkaya doğru kaydırın. Bu sırada gerginliği hissedinceye kadar karnınızı içeri çekin.
Sırt üstü yere uzanın. Bacaklarınızı bükün, ayaklarınız yere değsin. Sadece omuz başlarınız yere değecek şekilde, kalçanızı ve sırtınızı yerden kaldırın. Başınız ve enseniz tamamen gevşemeli! Değişimli olarak sağ ve sol bacağınızı 90 derecelik açı oluşturacak şekilde yukarı kaldırın. Bu sırada diğer ayağınız zemine basmalıdır.
Sırtüstü pozisyonunda bacaklarınızı bükün. Ayaklarınızı kalça genişliğinde açın. Karın kaslarınızı gerin, baş ve vücudunuzun üst kısmını, kürek kemikleriniz zeminden ayrılınca kadar yükseltin. Bu şekilde durun, sırtınızın alt bölgesini zemine doğru bastırın. Ellerinizle, omuz genişliğinde bir ipi veya fuları kavrayın. Kollarınızı öne doğru uzatın. Şimdi elinizdeki iple, kalçanızdan başınıza kadar yarım bir daire çizin.
Rahatlamak için yere sırtüstü yatın. Bacaklarınızı bükerek kavrayın ve ellerinizle göğsünüze kadar çekin. 30 saniye bu pozisyonda kalın."

ben denemedim ama bu konuda araştırma yaparken bu yazıyı arşivime almıştım,belki ilgilenen olur diye paylaşıyorum.

Benim bir şey yapmama gerek kalmadı. İnceciğim, göbüşüm hiç yok.

göbek sorununm yok ama uzun yıllar yaptığım spor tecrübesine dayanarak bol boll mekik çekmeni öneririm sabırlı olup düzenli yaparsan dümdüz bi göbeğe sahip olabilirsin sende cnm

benim karnım,midem bildim bileli dümdüzdür......herkes ne yapıyorsun der ama hiç birşey yapmam spor konusunda çok tembelim açıkçası kendimde zayıf yapılıyım onsan heralde
mekik işe yarıyor diye biliyorum etrafımdaki bayanlardan

mekik... ama nefesine dikkat etmelisin ve karnını içeri çekerek yapman daha yararlı olur dışa doğru kas oluşumunu önler ve karnın daha düz olur...mide için de sırt üstü ya da yana doğru uyuyacaksın..

hey gidi oldum olası midem dışardadır ve göbek sorunum var..bi de sezeryan geldi üstüne..plates ii geliyo ama onu da düzenli yapmalı..çok zor çok

zaten zayıfım karnım düz diyenler! inanın bana,spor sonucu elde edilen düz bir karın ile,sporsuz ve zayıflık sonucu olusan düz karın arasında dağlar kadar fark var...
yemeyi kesmeyin,kilo ve boy ölçünüzü göz önünde bulundurarak günlük kalori cetvelinizi hesaplayın.spor yapan bir insanın alması gereken gıdaları alın ve yağ fazlalığınız varsa eritmeden kasa dönüştürün.emin olun ki,sonuçta ulaşılacak görüntü daha sağlıklı ve cılız görünmekten uzak olacak.

sabahları işe gitmeden önce yarım mekik 20 defa çekiyorum.. ve gelince de devam özellikle sabah metebolizmayı uyandırıp hızlı çalışmasını sağladığını düşünüyorum...azdan başlayıp 10 tane bile olsa alışkanlık yapıldığında işe yarıyor..

Cok haklisiniz katiliyorum...

Ya ben anlamadim kiyafetlerimi giydigim zaman bel ve basen kismii coook incelmis gibi gozukuyor kiyafetlerim bollasti... Sadece 3 kilo verdim 55 ten 52 ye dustum boyum 1.61 cunku..

Spor gunlugu tutmaya basladim. Bi ajandaya yaziyorum her gun ne yaptiysam dersler oldugu icin her gun olmasa bile en az hafta da 3 4 kez yapiyorum...

Once stretch le basliyorum 10 dk kadar
4 5 dakika hizli bir sekilde sopa ceviriyorum
4 5 dakika kadar da saga sola egiliyorum sopayla yan karni eritmek icin
200 mekik cekiyorum baya terlemis oluyorum
En son da pilates yapiyorum
Toplam da 1 saat oluyor.
Tam 5 haftadir bu sekilde. Olculerimde bir degisiklik yok
Bel en ince kisim 68.2 cm
Gobek deligi: 76 cm
Basen (giderek kuculuyor): 85 cm

Ama diyorum ya kiyafetlerim artik olmuyo denicek sekilde bol... Niye olculerim degismiyo peki...
5 hafta kisa bi sure oldugu icin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…