Karni dumduz olanlar nasil yaptiklarini paylasabilirler mi acaba?

yağ şeker makarna pilav ekmek olabildiğince uzak dur
ben günde 2 dilim ekmek yerim
bir goret
bir avuç kadar abur cubur
tüm gün tükettiğim karbohitrat bu kadar
dikkat ederek 6 ayda 25 kilo verdim
aşırıya kaçmamayı alışkanlık haline getirmek gerek
yemekleride az tuzlu ye kendiliğinden eriri göbeğin

hiç yemeyelim demiyorum az yiyelim azıda çoğuda bir
ben sprla zayıflayamadım
yediklerime dikkat edince dümdüz bir karnım oldu

Kalori hesaplama cetveline gore ideal kilomdaymisimm..
O zaman bu yaglar nerden geliyo yaa
Artik sabrim tasiyo

yağlı ürünleri tüketmezsen kendiliğin eriri

mekik çekenler nasıl çekiyorlar bir püf noktası var mı ben çekemiyorum da

Canim bende daha once cekemiyodum ebru sallinin videolarini izleyerek ogrendim anlatmaya calisiyim ama sanirim izlersen daha iyi anlarsin o daha guzel anlatiyor.
Boyun agrisi cekmemek icin boynunu hic kipirdatmamaya calis tavana bak surekli yukariya bak boynun ayni hizada kaliyo.
yattigin yerde ebru sallinin masa pozisyonu dedigi bi durus var o haldeyken karnini iyice SIK hep SIKi bi sekilde dursun kaburgan kapali oluyo boylece ve karin kaslarina yuk biniyo boylece tek aciyi karin kaslarinda hissediyosun baska hicbiyerinin acimamasi lazim...
Boyle iste umarim anlatabilmisimdir:26:

valla ne kadar kilo alırsam alayım sanki biri karnımdan sıkıp kalçamda depoluyor yediklerimi
benim karnımın düzlüğü doğuştan tamamen vücut yapısı ama cardio ve pilates yaparsan dümdüz olur bence

ya çok duygulandım ben sitede herkes ne kadar güzel birbirine yardımcı oluyor teşekkür ederim
ben stepe başlıyorum yarın pilatese de devam edicem ama bugün kızlarla toplanıp şöyle bir konuştuk göbeğin hazımsızlıktan da kaynaklandığı neticesine vardık göbeği olmayan arkadaşlarımız metabolizması hızlı çalışanlar ben malesef onlardan değilim bu konuda çok sorun yaşıyorum kuru kayısı aldım bir de şurup varmış saırım onu araştırıcam sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz sindirim problemlerimizle de ilgili mi acaba bu göbek problemi oysa küçük ufak tefek bir kızım göbeğime kimse inanamıyor

yaaa bendede bi gobek vaarr goren gebemısın dıo yaa bı gobem var benımde sınırr oluyorummm basenlerım gobemın yanında yawru kalıoo
bu yaza 60 olmak istiyorum 12 kılo fazlam var I.hedefim kılo vermek .. formda bi vucut görmek istiyorum artık.
bogazıma dur diyebilirseeem

benim de karnım düz ve kaslıdır.Ama özel bir çabam yok.Hatta sezeryan olurken dr, dayıma sporcumu yeğenin demiş.Dayım da 'bildiğim kadarıyla yürüyüşü bile sevmez' demiş :90: ama çok hızlı yürürüm kimse yetişemez bana. zamanında mekik çekerdim ama o kadar çok çekmedim.Bence bu tür şeyler yapısal.bünyeye bağlı.selülit, çatlak vs. yoktur. ekmeği çok yerim ama sağlıklı beslenirim.Allah vergisi bazı şeyler arkadaşlar. ama tabi sporun faydası olur.Karnınızı eritmek için mekik çekin ve yediklerinize dikkat edin yeter...

Kizlar ben kendime hep baktigim icin anlamamisims sanirim yazinki halimle su an ki halimi gorseniz daha ne istiyosun dersiniz... Resmen pantalonun ustunden portlemis kocaman bir gobek...

Sabah pilates
oglen yuruyus
aksam da 150 - 200 arasi mekik

dediginiz gibi sekeri tam anlamila kesmedim ama abur cubur yemiyorum masadan da doyup kalkiyorum sanirim 1 beden kuculdum ben:)

Karnim istedigim hale gelince buraya fotografini bile koyarim belki once ve sonra diye

Kizlar bir sorum var daha var. Evde spor yapmak yerine okulun gym inde aletler var 1 bucuk saat kalsam okul cikisi.. belimi incitmeden sizce kas yapabilir miyim kime danisacagimi bilmiyorum belim korkutuyo beni Allah korusun sakat kalmiyim kas yapicam derken...:94:

ben mekiğn işe yaradığını iyi biliyorum çünkü bizzat kendim 15 kilo verdim 4ayrı mekik şekli denedim spor hocamız bunları bize öğretti memkik doğru karar bide sopa hareketi çok işe yarıyor

Tatlim valla 5 haftadir hemen hemen hergun mekik cekiyordum 50 den 200 e geldim... Karin calisirken belin de kuvvetli olmasi gerekirmis... Yoksa bel cok zorlanip agrilara sebep oluyormus. Hala spor yapamiyorum.. Bakalim cabuk duzelsin cunku sisti geri ne zormus be bunu eritmek!!:26: Yememden kismadigim icin sadece sporla eritmeye calisiyorum kilo vermek istemiyorum sanirim 1 haftada kilo da aldim bu yuzden

yok yahu bu mekik olayını ben çözemedim olmuyor okuduğum kadarıyla sağlam bir bel demişsiniz sanırım o ben de yok pilates yapıyorum zor gelen hareketler var ama hepsini yapıyorum ama şu mekik olayı yok olmuyo kalkamıyorum bile yarın başlıyorum bakalım hocaya sorucam bişeyleri yanlış yapıyor olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…