Karın germe ve meme küçültme

Senin enfeksiyon ne durumda ameliyat günün belli oldumu
Ben önümüzdeki hafta bakıcam o işlere valla cumartesi yaptırmıştım işte tahlilleri daha da bi şey yaptırmadım pazartesiden itibaren gidicem işte Ankara şehir hastaneleri enfeksiyon bölüm başkanı hoca var tanıdık ona gidicem Ankara’ya

Katılıyorum meme kolay ağrısız ben bu yaz kol meme uyluk ve karin germe oldum hiç agri yaşamadım desem yeridir karın şişlik odem dışında Bi zorluğu yok ben yaşamadım direnlerle çıktım hastanede 2 gece yattım 5 gün sonra direnlerim çıktı hala karın sis ama 6 haftadan sonra normalleşme başlıyormuş giysilerimin beli kapanmiyior ama şu da var benim kaslarım spor yapmam nedeniyle onarım olmamış ve lipo da yapılmadı sadece deri fazlam alındı belki ondandır ama ben memnunum sanki güzel olacak sonuçta

çok geçmiş olsun çabuk iyileşirsiniz inşallah süreç nasıldı ve yanınız da neler aldınız olmazsa olmazınız ne oldu korse seçiminiz neydi

Ben dün gidince sordum ama kullanmanı istemiyorum dedi. Sadece şu içmenin istiyorum dedi. O yüzden başlamadım odem atıcı ilaca. Bekliyorum bakalım. Size de çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Burcu bugün duş aldım general bölgenin eskiye oranla şişmiş olduğunu gördüm. Sende de oldu mu şekilde
Ben de oldu ama geçti korkmayın oluyor o

Bende de diren çıkınca aşırı morluk ve şişlik oldu ama.normalmis dr um öyle dedi ve geçti 1 hafta sonra diren çekilince karında biriken sıvı oraya toplanıyor dedi yercekimi etkisiyle

Bende de diren çıkınca aşırı morluk ve şişlik oldu ama.normalmis dr um öyle dedi ve geçti 1 hafta sonra diren çekilince karında biriken sıvı oraya toplanıyor dedi yercekimi etkisiyle
Evet bende de şişlik oldu. Alt karinda da su birikmesi olmuş. Vücut bu kadar sıvıyı tolere edebilir artarsa çekeceğim dedi pazartesi şunu gitmiştim bu pazartesi yine yine gidecegim. Duruma bakacak. Sende alt karinda sıvı birikmesi oldu mu acaba ?

Yok olmadı ama.biliyorsunuz odem için takviye kullandım

Sizin kaçıncı gününüz şuanda özellikle karın bölgeniz ne durumda

30 gün oldu iyiyim dikislerim kaynadı şişkinlik hala var pantalonlarimin beli zor kapanıyor ama gececo

30 gün oldu iyiyim dikislerim kaynadı şişkinlik hala var pantalonlarimin beli zor kapanıyor ama gecermis
Çok geçmiş olsun kaç kg ile ameliyata girdiniz şimdi kaç kg sunuz benim 17 gün oldu hala eğik yürüyorum sırt üstü yatıyorum siz bu konuda nasılsınız

Çok geçmiş olsun kaç kg ile ameliyata girdiniz şimdi kaç kg sunuz benim 17 gün oldu hala eğik yürüyorum sırt üstü yatıyorum siz bu konuda nasılsınız
Vallahi kilom.yoktu lipo fa yapılmadı 2 ay önce de kol germe ve meme büyütme olmuştum hiç tartilmadim hala odemim vardı kollarda rahatlıyor yürüme 3 .hafta sonrasi tam bacaklarımı uzatarak yatmaya daha yeni basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…