-
- Konu Sahibi burcueylul
Senin enfeksiyon ne durumda ameliyat günün belli oldumuNasıl oldun canım daha daha iyicesindir inşallah
Ben önümüzdeki hafta bakıcam o işlere valla cumartesi yaptırmıştım işte tahlilleri daha da bi şey yaptırmadım pazartesiden itibaren gidicem işte Ankara şehir hastaneleri enfeksiyon bölüm başkanı hoca var tanıdık ona gidicem Ankara’yaSenin enfeksiyon ne durumda ameliyat günün belli oldumu
Canım hep korseli günde 1 kez krem ve duş için çıkarıyorum korseyi ama bariz bi inme göremedim dokununca hissediyorum içindeki suyu bakalim artmış mi sabit mi kalmış pazartesi günü gorecegizAydancim nasıl karnının durumu dışardan indiğini fark edebiliyormusun
Canım ne kremi suruyorsunCanım hep korseli günde 1 kez krem ve duş için çıkarıyorum korseyi ama bariz bi inme göremedim dokununca hissediyorum içindeki suyu bakalim artmış mi sabit mi kalmış pazartesi günü gorecegiz
Fucidin merhem verdi. 1 ay bitince de iz gecirici kreme gececekmişiz. Her gün fucidin sürüyorum suan canimCanım ne kremi suruyorsun
Katılıyorum meme kolay ağrısız ben bu yaz kol meme uyluk ve karin germe oldum hiç agri yaşamadım desem yeridir karın şişlik odem dışında Bi zorluğu yok ben yaşamadım direnlerle çıktım hastanede 2 gece yattım 5 gün sonra direnlerim çıktı hala karın sis ama 6 haftadan sonra normalleşme başlıyormuş giysilerimin beli kapanmiyior ama şu da var benim kaslarım spor yapmam nedeniyle onarım olmamış ve lipo da yapılmadı sadece deri fazlam alındı belki ondandır ama ben memnunum sanki güzel olacak sonuçtaKızlar karın germe ve meme küçültme yaptırdım.9 saat sürdü ameliyat ve kan kaybım çoktu.Uyanmam çok kötüydü.Titremekten tavana yapisacaktim.
İlk gece yürüyüş yaptırırken zorlandım.Gerçekten karın çok zor.
Bugün 4. günüm. 2 gün kalkarken feci ağrı vardı sonra azaldı .
4 diren vardı cikarken anlamadım bile.
Yarın hastaneden cikiyorum.
Karın bölgem çok sert ve şiş . Şişlik korseden bile belli .Geçecek diyorlar......
Meme olacaklar korkmasın ağrısız süreç.
Karın biraz zor ama imkansiz değil.
Buradan birbirimize sonrası için de destek verelim lütfen.
çok geçmiş olsun çabuk iyileşirsiniz inşallah süreç nasıldı ve yanınız da neler aldınız olmazsa olmazınız ne oldu korse seçiminiz neydi
Teşekkür ederimBen dün gidince sordum ama kullanmanı istemiyorum dedi. Sadece şu içmenin istiyorum dedi. O yüzden başlamadım odem atıcı ilaca. Bekliyorum bakalım. Size de çok geçmiş olsun
Ben de oldu ama geçti korkmayın oluyor oBurcu bugün duş aldım general bölgenin eskiye oranla şişmiş olduğunu gördüm. Sende de oldu mu şekilde
Aynen değiyor benceÖnceki yazılanları okuduğum kadarıyla herkes çekilen sıkıntıya değiyor yazmışlar
Bende de diren çıkınca aşırı morluk ve şişlik oldu ama.normalmis dr um öyle dedi ve geçti 1 hafta sonra diren çekilince karında biriken sıvı oraya toplanıyor dedi yercekimi etkisiyleKesinlikle yazacağım hoc merak etmeyin. Yani drenler çıkınca benim genital bölge tamamıyla şişti. Bende gerilemeye bağlı falan diye düşündüm ama drenler çıkınca başlaması huzursuz etti beni başta hicbirsey yoktu. Bir de işte kızarıklık var dikişte. Onu da göstereceğim. İnşallah hepimiz için hayırlı ilerler süreç. Yol çok uzun..
Evet bende de şişlik oldu. Alt karinda da su birikmesi olmuş. Vücut bu kadar sıvıyı tolere edebilir artarsa çekeceğim dedi pazartesi şunu gitmiştim bu pazartesi yine yine gidecegim. Duruma bakacak. Sende alt karinda sıvı birikmesi oldu mu acaba ?Bende de diren çıkınca aşırı morluk ve şişlik oldu ama.normalmis dr um öyle dedi ve geçti 1 hafta sonra diren çekilince karında biriken sıvı oraya toplanıyor dedi yercekimi etkisiyle
Ne kadar zamanda gecti acabaTeşekkür ederim
Ben de oldu ama geçti korkmayın oluyor o
10 günde geçti endişelenmeyinNe kadar zamanda gecti acaba
Yok olmadı ama.biliyorsunuz odem için takviye kullandımEvet bende de şişlik oldu. Alt karinda da su birikmesi olmuş. Vücut bu kadar sıvıyı tolere edebilir artarsa çekeceğim dedi pazartesi şunu gitmiştim bu pazartesi yine yine gidecegim. Duruma bakacak. Sende alt karinda sıvı birikmesi oldu mu acaba ?
Aslında bu ödem değil karin tam yapismamis sinirlere altındaki boşluğa sıvı dolmuş sanirim seroma diyorlar buna. Bu ameliyatın en yaygın komplikasyonuymus. Can sıkıcı ama takip ediyorum isteYok olmadı ama.biliyorsunuz odem için takviye kullandım
Çok geçmiş olsunAslında bu ödem değil karin tam yapismamis sinirlere altındaki boşluğa sıvı dolmuş sanirim seroma diyorlar buna. Bu ameliyatın en yaygın komplikasyonuymus. Can sıkıcı ama takip ediyorum iste
TesekkurlerÇok geçmiş olsun
Sizin kaçıncı gününüz şuanda özellikle karın bölgeniz ne durumdaKatılıyorum meme kolay ağrısız ben bu yaz kol meme uyluk ve karin germe oldum hiç agri yaşamadım desem yeridir karın şişlik odem dışında Bi zorluğu yok ben yaşamadım direnlerle çıktım hastanede 2 gece yattım 5 gün sonra direnlerim çıktı hala karın sis ama 6 haftadan sonra normalleşme başlıyormuş giysilerimin beli kapanmiyior ama şu da var benim kaslarım spor yapmam nedeniyle onarım olmamış ve lipo da yapılmadı sadece deri fazlam alındı belki ondandır ama ben memnunum sanki güzel olacak sonuçta
30 gün oldu iyiyim dikislerim kaynadı şişkinlik hala var pantalonlarimin beli zor kapanıyor ama gecermisSizin kaçıncı gününüz şuanda özellikle karın bölgeniz ne durumda
30 gün oldu iyiyim dikislerim kaynadı şişkinlik hala var pantalonlarimin beli zor kapanıyor ama gececo
Çok geçmiş olsun kaç kg ile ameliyata girdiniz şimdi kaç kg sunuz benim 17 gün oldu hala eğik yürüyorum sırt üstü yatıyorum siz bu konuda nasılsınız30 gün oldu iyiyim dikislerim kaynadı şişkinlik hala var pantalonlarimin beli zor kapanıyor ama gecermis
Vallahi kilom.yoktu lipo fa yapılmadı 2 ay önce de kol germe ve meme büyütme olmuştum hiç tartilmadim hala odemim vardı kollarda rahatlıyor yürüme 3 .hafta sonrasi tam bacaklarımı uzatarak yatmaya daha yeni basladimÇok geçmiş olsun kaç kg ile ameliyata girdiniz şimdi kaç kg sunuz benim 17 gün oldu hala eğik yürüyorum sırt üstü yatıyorum siz bu konuda nasılsınız