Karın germe ve meme küçültme

Canım grip oldum diye kontrolumu ayın 5 ine erteledi. Bende de durum öyle hala. Birkaç arkadaşla da görüşüyoruz onlarda da sisme olmuş bizim gibi
Geçmiş olsun canım bende birkaç yutuber videosu takip ediyorum 3. 4. Ayda ancak düzelmeye başladıklarını anlatıyorlar ama hepsi sonuçlarından çok memnunlar inşallah bizimde kumsaati görüntümüz olur

Evet canım zamana ihtiyaç var belli o yüzden zaten bu ay yaptirdim ki yaza tamamen netlessin diye inşallah bizde memnun kalacağız bakalim

aslında önceden göğüslerim çok sarkık ve büyüktü meme dikleştirme ameliyatı oldum tabi doğal olarak da meme küçüldü bu sefer de göbek aşırı çıktı. Gözüme batıyor. çok kararsızım

Kendinizi nasıl iyi hissedeceksiniz onu yapın yıllardır kg versemde gobekliydim hep hamile zannediyorlar di biranda karar verdim oldum pişman değilim şimdilik zor bir süreç ama istekli olunca rahatsız olmuyorsun ben öyleyim şahsım adına siz önceden bide estetik operasyon olmuşsunuz biraz olsun fikir verir

Kizlar iyi akşamlar nasilsiniz sizin göbek deliginizdeki dikişler ne durumda düştümu yada eridimi

Ben de öyle ne kadar kilo verirsem vereyim göbek kalıyor. Şu an göbeğiniz bayağı gitti mi durum nasıl ve kaç gün de ayağa kalktınız ?

Ben de öyle ne kadar kilo verirsem vereyim göbek kalıyor. Şu an göbeğiniz bayağı gitti mi durum nasıl ve kaç gün de ayağa kalktınız ?
Benim şu an dümdüz göbek.....Daha da iyi olacak inşallah.1 hafta toparlama süresi.Benim 1 ay oldu ...Ama günlük hayata tam dönemedim.Gôğüsler de var benim .AVM,pazar gidiyorum tabiiki.Ama çok gezince karnım geriliyor hemen yatmam gerekiyor.Çok oturamiyorum.Yavas yavaş bence 2 ayda tam oturacak . Çalışanlar ve küçük çocuğu olanlar için zor.

Evet şimdi lik düz görünüyor gibi ama daha ödem var tam sonuç için enaz 6 ay diyorlar. İlk iki günde ayağa kalkıyorsunuz tabi destek lazım ama diren benim 7. Gün çıktı ozaman oh dedim asıl hala biraz eğik yürüyorum daha öyle dışarda gezmeye çıkmadım tam anlamıyla benim bazen hareket ederken aci oluyor ama öyle aman aman degil

Desenize yanımda muhakkak birinin olması lazım iki çocuk var zor olur benim için

evet çocuklarım çok küçük değil ama çalışmak ve okul temposu yoğun ama dümdüz göbek de hayalim bu sene olmazsa seneye inşAllahh size de çok geçmiş olsun teşekkür ederim bilgilendirme için

Merhaba göğüs kucultme dikleştirme ameliyatı kaç saat surdu sureci kısaca anlatirmisin 1,5 yaşında bebeğin var 2 yaşına girince bende düşünüyorum

Sadece göğüs kucultme ve dikkestirme ne kadar surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…