-
- Konu Sahibi burcueylul
Canım nasılsın gittinmi Dr kontrolüne son durumun nasıl ben hala biraz eğik ve yavas yürüyorumCanım grip oldum diye kontrolumu ayın 5 ine erteledi. Bende de durum öyle hala. Birkaç arkadaşla da görüşüyoruz onlarda da sisme olmuş bizim gibi
3 saat civarı sürer.Göğüs kolay.Silikonda koydurmayin.Küçülünce zaten dik oluyor.Ertesi günü çıkarıyorlar göğüste,fazla ağrı olmuyor.Merhaba göğüs kucultme dikleştirme ameliyatı kaç saat surdu sureci kısaca anlatirmisin 1,5 yaşında bebeğin var 2 yaşına girince bende düşünüyorum
Canım merhaba gittim kontrole hersey yolunda dedi sıvı birikmesi de geçmiş çok şükür. Bende hala hafif eğik ve yavas yürüyorum. Zamanla geçecek dedi. Korseyi geceleri çıkaracağım artık. Suan iyi gidiyor çok sukurCanım nasılsın gittinmi Dr kontrolüne son durumun nasıl ben hala biraz eğik ve yavas yürüyorum
Benimde 1 ay olacak baya toparlandim ama genital aynıNasıl gidiyor kızlar????? Benim 1 ayı geçti.
Korse 15 gün daha devam.Genel durum iyi.Devamli yağ sür,krem sür....Benimde 1 ay olacak baya toparlandim ama genital aynıdoktor geçecek zamanla diyor. Baya toparlandim çok şükür. Korseyi gece çıkarıyorum artık. Sende durumlar nasil
Benimde dün 1 ay oldu. Hala biraz eğik yürüyorum ama daha iyiyim bugün yarım saat yürüdüm yavaş tempoyla karnım kasıldı sizdede oluyormu karnım hafif sis sizlerde durum nasılNasıl gidiyor kızlar????? Benim 1 ayı geçti.
1,5 ay 24 saat takacağım..Sonra kendini iyi hissetmezsen takarsın dediBu arada Dr korseyi 1 ay daha gece gündüz takmami soyledi
Ben 5ekim ameliyat göğüs büyütme dikleştirme ve karın germe vaserl lipo oldum diremlerim çıktı ama sıvı halen geliyor sizdede böyle birşey oldumuGöbek deliğim iyi durumda.Dikişler düştü herhalde.Normale dönmeye başladı.Yoksa çirkindi
Yok olmadı.Hiç gelmedi benim.Erken çıkarmışlardır.4. gün çıkardılarBen 5ekim ameliyat göğüs büyütme dikleştirme ve karın germe vaserl lipo oldum diremlerim çıktı ama sıvı halen geliyor sizdede böyle birşey oldumu
Hiç korkma ağrı değil sadece bu süreçte senin yanında sana yardımcı olabilecek biri lazım direnler ciktikdan sonra rahat emin ol böyle bir sıkıntın varsa ertelemeMerhaba çok geçmiş olsun. Bende cuma günü ameliyat olacağım karin germe, meme diklestirme çok korkuyorum. Umarim hersey güzel.olur. sonuclarinizin çok güzel olması dileğiyle.
Oldum ben ameliyat hatta 1 ay geçti üzerinden şimdi iyiyim çok şükür, umarım sende iyisindirHiç korkma ağrı değil sadece bu süreçte senin yanında sana yardımcı olabilecek biri lazım direnler ciktikdan sonra rahat emin ol böyle bir sıkıntın varsa erteleme
enim daha 5 günüm ama bir gogsum şuan daha şiş diğerinegore normalmi yarın kontrola gidecemOldum ben ameliyat hatta 1 ay geçti üzerinden şimdi iyiyim çok şükür, umarım sende iyisindir
Benim sismemisti ama doktor sisme olursa normal odem vücudun her yerinde farklı gelişiyor demisti.B
enim daha 5 günüm ama bir gogsum şuan daha şiş diğerinegore normalmi yarın kontrola gidecem
Benimde dren çıktıktan sonra 2 3 gün hafif sıvı gelmeye devam etti. Bölgeye minik havlu koydum kuru tutmaya çalıştım.Ben 5ekim ameliyat göğüs büyütme dikleştirme ve karın germe vaserl lipo oldum diremlerim çıktı ama sıvı halen geliyor sizdede böyle birşey oldumu
Bende karın germe ve lipo oldum 22 eylülde hala dik yürüyemiyorum inanılmaz geriliyor karnım şişiyor ara ara çok , birde lipo için girilen yerde çok acı oluyor halaBenimde dün 1 ay oldu. Hala biraz eğik yürüyorum ama daha iyiyim bugün yarım saat yürüdüm yavaş tempoyla karnım kasıldı sizdede oluyormu karnım hafif sis sizlerde durum nasıl
Bende acı olmadı.Ama yeni yeni dik yürüyorum.30 Ağustos ' ta oldum.Karin şişmesi normal.Korseyi çıkarmayın sakınBende karın germe ve lipo oldum 22 eylülde hala dik yürüyemiyorum inanılmaz geriliyor karnım şişiyor ara ara çok , birde lipo için girilen yerde çok acı oluyor hala
Sadece kucultme yapinca diklesiyor mu göğüsler yoksa ekstra diklestirmede mi yaptırmak lazım3 saat civarı sürer.Göğüs kolay.Silikonda koydurmayin.Küçülünce zaten dik oluyor.Ertesi günü çıkarıyorlar göğüste,fazla ağrı olmuyor.
Boyuta göre değişir belki ama.Ben sadece küçültme yaptırdım,diklesti zaten.Sadece kucultme yapinca diklesiyor mu göğüsler yoksa ekstra diklestirmede mi yaptırmak lazım