Karın germe ve meme küçültme

Merhaba ben karın 360° ve kol germe birlikte oldum 15.günümdeyim hiç bir sıkıntı yok kontrolüme 5gün kaldı ama sol kolum yumuşacık sağ kolum taş gibi iç dikişimi patlattım böyle bir sorunla karşılaşan varmı canım sıkıldı

Geçmiş olsun inşallah öyle bir durum değildir Dr unuza msj yoluyla sorsanız cvp vermezmi ben sadece karın germe oldum 19 gün oldu 3 gündür daha iyiyim hala bı tık eğik yürüyorum siz nasilsiniz

Bayanlar nasılsınız kaçıncı gununuzdesiniz Dr lariniz iz için neler önerdi burdan paylasirmisiniz

Bayanlar nasılsınız kaçıncı gununuzdesiniz Dr lariniz iz için neler önerdi burdan paylasirmisiniz
30 Ağustos ta oldum karın ve göğüs...İyiyim maşallah.Ama özellikle sabahları eğik yürüyorum, kasıyor.İz için siliskar jel , kantaron yağı,domuz yağı ônerdi....Organik kantaron yağı bulup aldım o çok iyi geliyor.Yumusatiyor.

Geçmiş olsun inşallah öyle bir durum değildir Dr unuza msj yoluyla sorsanız cvp vermezmi ben sadece karın germe oldum 19 gün oldu 3 gündür daha iyiyim hala bı tık eğik yürüyorum siz nasilsiniz
Özellikle sabahları daha eğik oluyorum.Sonra açılıyor.Ama az eğik devam ediyorum

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileselim inşallah kantaron yagini nezaman kullanmaya basladin benim üzerindeki ince ten rengi olan bant hala duruyor Dr kendi düşecek sen çıkarma dedi sizin demi öyle oldu

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileselim inşallah kantaron yagini nezaman kullanmaya basladin benim üzerindeki ince ten rengi olan bant hala duruyor Dr kendi düşecek sen çıkarma dedi sizin demi öyle oldu
Yokk doktor çıkardı bandı..2 hafta sonra çıkardı . Krem ve yağlara başlattı.

Devlet hastanesinde oldum ulaşamam doktoruma asistanlar bile çok kibirli malesef perşembeye kadar dişimi sıkıcam ama acı ağrı sızı yok bende 12 gün oldu ameliyat olalı ben dik durabiliyorum ama yasak eğik yürümem gerekiyor bazen unutsamsa eğik yürümeye çabalıyorum her gün yıkanmamı söylemişti Drum önce yıkanıyorum sonra da pansuman yapıyorum perşembeden sonra bakalım ne olucak şu süreç biran önce bitsin araba kullanamamak en zoruma giden

Devlet öyle maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…