- 13 Ocak 2011
- 821
- 1.677
-
- Konu Sahibi poshlady10
ne güzel gelmiş geçmiş olsun cnmCanim benim meme yok operasyonumda. Lazer lipolizle gobek simit ve sirta dogru olan bolgeden yag aldirdim. Bir litre kadari popoya enjekte edildi. Ilk fotolari alip koyacagim buraya da. Senin hangi bolgelerin olacak. Doktorun kim nerde olucaksin?
aletli ve yürüyüş yapıyorum sıkılaştırıcı krem kullanıyorum ve cok güzel sonuçlar alıyorum boyum oldugu için suan bile cok iyi görünüyorum ama pes etmek yok yolum uzun gidicek bu misafirler inşlAyricaailemm diyet yapiyorsan mutlaka sporla sikilas. Cunku ameliyat sikilasmayi tam garantileyemiyor. Biraz da is bize dusuyor yani..Hadi bakalim harika kilo vermissin hazirana kadar iyice verir rahat rahat olursun ameliyatini.. Haberdat et bizi:)
Canım büyük geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Biraz anlatabilirmisin neler yaşadın. Kilon kaçtı amaliyattan önce. Bende karın germe amaliyatı olmak istiyorum haliyle tüm detayları bilmek istiyorum. Foto koyarsan görmek isterim. Şimdiden beni izlemeye alırsan mutlu olurumCanim cok gecmis olsun
Ben de dun oldum ameliyat. Ne guzel anlatmissin insallah daha guzel gunlere:)
Supersin boy seni acayip kurtarir.. Manken olcan desene:)
Canım bende temmuzda amaliyat Olmayı düşünüyorum. Amaliyata kadar 65 kg olmak istiyorum fakat çok zor verenlerdenim. Sen neler yaptın bukadar güzel kilo verebildin?ne güzel gelmiş geçmiş olsun cnm
ben mem küçültme ve karın germe olucam suan sıkı bir diyetteyim kilo problemim var 110 dum 93 düştüm çok kısa zaman kaldı hazıran da okullar kapanınca olucam kısmetse izmirde olucam cnm
Canım büyük geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Biraz anlatabilirmisin neler yaşadın. Kilon kaçtı amaliyattan önce. Bende karın germe amaliyatı olmak istiyorum haliyle tüm detayları bilmek istiyorum. Foto koyarsan görmek isterim. Şimdiden beni izlemeye alırsan mutlu olurum
Süpersin böyle devam et. Doktorun amaliyat sonrası için gelebileceğin minimum bedeni söyledimi? Ben 1.75 boyunda 73 kiloyum. Bacaklarımı da inceltmek istiyorum. Istersen fotoma bakabilirsin. Yorumunu almak isterim.aletli ve yürüyüş yapıyorum sıkılaştırıcı krem kullanıyorum ve cok güzel sonuçlar alıyorum boyum oldugu için suan bile cok iyi görünüyorum ama pes etmek yok yolum uzun gidicek bu misafirler inşl
174 boy suan şükür 2li kilolara geldim : 93
izliyorumCfaa beni izlemeye alırmısın
cnm slm bende oldun sandım seni :) neyse hayırlısı olsunCanım bende temmuzda amaliyat Olmayı düşünüyorum. Amaliyata kadar 65 kg olmak istiyorum fakat çok zor verenlerdenim. Sen neler yaptın bukadar güzel kilo verebildin?
Ayy inşallah hayırlısıyla amaliyat Olduğum anlarda konuşurum bu platformdancnm slm bende oldun sandım seni :) neyse hayırlısı olsun
boyum kilon kaç suan ?
dr.suan yurt dısında 6 mayısta görüşücez detaylı konuşamadık ama bana göre sen iyi durumdasın cnm yaşını bilmiyorum ama biraz sabırla süper verebilirsin 8 kilo ne ki hop gider hemenSüpersin böyle devam et. Doktorun amaliyat sonrası için gelebileceğin minimum bedeni söyledimi? Ben 1.75 boyunda 73 kiloyum. Bacaklarımı da inceltmek istiyorum. Istersen fotoma bakabilirsin. Yorumunu almak isterim.
Aslında sağlıklı besleniyorum. Çok Sıvı tüketiyorum. Hareketli biriyim fakat gitmiyor kilolarımdr.suan yurt dısında 6 mayısta görüşücez detaylı konuşamadık ama bana göre sen iyi durumdasın cnm yaşını bilmiyorum ama biraz sabırla süper verebilirsin 8 kilo ne ki hop gider hemen
valla cnm bol su ve seker hamur işini bırakırsan özellikel şekeri temmuza kadar havada karada veririsin bu kiloları
ay cnm benim bende hep diyorum inşl güzel güzel geçer ve burdan yazarız birbirmize cnm ama korkma iyi düşün iyi olsun kilonuda sorun yapma sorun yaptıkca kilo veremezsin ben güzelim zayıfım diye azcık dikkatle hepsi gidicek bak gör :)Ayy inşallah hayırlısıyla amaliyat Olduğum anlarda konuşurum bu platformdan
İnşalalah canım. Sen benden önce olacaksın çok güzel Şeyler paylaşacaksın bizimle. Kan gurubun 0.rh pozitifay cnm benim bende hep diyorum inşl güzel güzel geçer ve burdan yazarız birbirmize cnm ama korkma iyi düşün iyi olsun kilonuda sorun yapma sorun yaptıkca kilo veremezsin ben güzelim zayıfım diye azcık dikkatle hepsi gidicek bak gör :)
bana kan grubun ve yasını yazarsan yardımcı olabilirim ben arh poztifim bun agöre başladım diyetime 2 gündür
amin cnm amin senin kan grubun bildigim kadarıyl acok yasagı yok bir bak cnm ben yazıcaktım ama eşim geldi yemek hazırlıyorum bi ryandan sonra yürüyüşe cıkıcam öperim yarın yada gev yazışırız burda olursan cnmİnşalalah canım. Sen benden önce olacaksın çok güzel Şeyler paylaşacaksın bizimle. Kan gurubun 0.rh pozitif
slm cnm ben biraz yeniyim göremiyorum yorumların hepsiniCanım bende temmuzda amaliyat Olmayı düşünüyorum. Amaliyata kadar 65 kg olmak istiyorum fakat çok zor verenlerdenim. Sen neler yaptın bukadar güzel kilo verebildin?
Selam aradan bir yil gecmis.... Bende bu sene düsünüyorum! Okadar güzel anlatmissinki ellerine saglik! Banada ilk dönemin ve suanki halinin fotograflarini gösterirmisin??izlemeye aldım canım seni
Canım izlemeye alırmısın? Fotolarını çok merak ediyorum.Çok teşekkür ederim canımmm :) İnşallah sen daha da iyi geçirirsin sağlıkla en önemlisi...O zamanlarını birlikte geçireceğiz inşallahEvet izlere zaman ve sabır
Zaten sürekli kendimi dinliyorum....
Seni motive ettiğime sevindim ..günlük gibi yazmaya çalışıyorum...inşallah seneye bu zamanlar banada hatıra kalacak bunlar