Karın germe - meme dikleştirme-liposuction ameliyatım " Can Kopal,İzmir"

Konun hayirli olsun canim cok guzel anlatiyorsun cok yararli bilgiler veriyosun iyiki varsin saol
Hergun heyecanla yazmani bekliyorum okumak icin

Konun hayirli olsun canim cok guzel anlatiyorsun cok yararli bilgiler veriyosun iyiki varsin saol
Hergun heyecanla yazmani bekliyorum okumak icin
Canımmm çok çok teşekkür ederim sende iyi ki varsın
Mutlaka kişiye göre farklı ilerliyordur bu süreç ....bende genel anlamda anlatmaya çalışıyorum ki en azından araştırma aşamasında olan arkadaşların bir fikri oluşsun
Çok öpüyorum seni

Bugün 17.gün ......
Güne güzel başladım.Sabahları daha inmiş şekilli görünüyor karnım...Karnımda ki dikişler şiş fakat ilk günlere nazaran daha da indi diyebilirim.Daha çok yeni zamanı var zira bu şekilde gün be gün olumlu değişiklikler görünce mutlu umutlu oluyorum....sabah kahvaltımı yaptım kahvemi içtim...Bir süre sonra duş almak istedim.Önce korselerimle tartıldım 70.1 geldim...Korselerimi çıkarınca 69.8 :)))) tabi ki çok mıtlu oldum.Daha öncede bahsettim ameliyat sonrası +5 kg dönmüştüm eve şimdi neredeyse kendi kiloma geldim gibi....Çok merak ediyorum giden 2 kg yağ tartıya yansıyormu ? Güzel bir duş sonrası göbek pansumanını yaptık.Açıkta bıraktığımız skar dikişlerime pomadı sürdük....karnım,sırtım,belim vs bölgelere bepanthene krem sürdük...bu benim tercihim kuruyor ve korseler kaşındırıyor cildimi beni rahatlatıyor krem hücreleri yeniliyor....lipodan kaynaklanan morluklarda nerdeyse yok olmak üzereler bazı kısımlar tamamen yok oldu...belimi ve basenimi ölçtüm ...
Belim 77 cm , basenim 99 cm olmuş....konumun başında ameliyat sonrası ölçülerimi okuyabilirsiniz....her geçen gün inceliyor şişlikler gidiyor...bazen gerginlik oluyor sonra sakinleşiyor...hala regl olmadım...Normalde düzenlidir ayın 5-7 arası olur bu sefer gecikti gibi görünüyor...Cuma kontrolde soracağım doktoruma....ama biliyorum ki böylesi ciddi ameliyatlar sonrası vücut strese giriyor ve gecikmeler olabiliyor....buna rağmen hassasiyetini hissediyorum özellikle göğüslerde bazen karnımda gaz sancısı gibi oluyor....
Ayrıca göbeğim bazen kıpırdıyor gibi hissettiriyor...gülerken fırlıcak sanıyorum :))) tedirgin de oluyorum....bugün yürüyüşe çıkmadım rüzgarlı ve soğuktu hasta olmak istemedim öksürük hapşuruk ürkütüyor beni şu dönem gülmek bile öyle zor ve komik ki....Hala çok dik değilim şu omuzlarımı dimdik yapamıyorum..muhtemelen önümüzde ki haftalarda daha iyi olacaktır.
Burada tecrübeli arkadaşlarımda okuyordum gün sonuna doğru gerginlik ve şişlik artıyor diye aynısını yaşıyorum....
Her geçen gün olumlu gelişmeler olunca keyifli oluyorum...Sabırla bekliyorum....

çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz ben de araştırma içerisindeyim basen, üst bacak ve içi düşünüyorum ama cesaret sıfır. çok korkuyorum sürecinizi dikkatlice okudum. ama resimleri de görmek isterim müsaade ederseniz

Ne kadar guzel detayli anlatmissiniz.. :)

Oncelikle cok gecmis olsun diliyorum :) bende sali sabahi lazer lipo oldum ve korsemi acip nasil banyo yapacagimi kara kara dusunurken sizin karin germe ameliyatiniza ragmen, 4.gunde banyo yapmis olmaniz banada cesaret verdi :)

Takipteyim. Merakla bekliyorum yazilarinizi :)

Çok teşekkür ederim.İnşallah gönlünüze göre olur.Ameliyata karar vermek ve sonrasını sabırla beklemek ve yapılması gerekenleri uygulamak çok önemli...Sonuca sağlıkla ulaşmak sadece doktorun yapacağı başarılı operasyondan değil sonrasında bizim de başarılı geçireceğimiz iyileşme sürecinden geçtiğine inanıyorum...Önce kendinizi hazırlayın doğru zaman,doğru hekim,doğru hastane ile herşey çok çabuk ilerliyor.Sevgiler...

Çok teşekkür ederim...Size de geçmiş çok geçmiş olsun.Eğer doktorunuz uygun gördüyse izin verdiyse banyo yapmanıza bence hergün yapın...Ben öyle yapıyorum ve çok rahatlatıyor beni...Güzel sözlerinize de tekrar teşekkür ederim.Bende çok uzun araştırmalar yaptım.Minicik ifadeler bile benim için çok önemliydi hepsi dediğim gibi rehber oldu.Sonuçta herkes aynı yaşamıyor.Genel anlamda bir fikir oluşsun yeter...Birbirimize faydamız dokunuyorsa ne mutlu bize.
Bugün kontrolüm var.Birazdan yola çıkacağız akşama gelişmeleri yazarım.Sevgiler....

poshlady10 öncelikle geçmiş olsun ..bende can kopala liposuction ameliyatı olmayı dusunuyorum. yıllar önce başka bir ameliyat olmuştum kendısıne.yani can beyi kısmen tanıyorum.ancak liposuctıon konusunda hıc araştırmadan soruşturmadan senin yazdıklarına güvenerek gıdecegım.benım sadece basen ve iç bacak yapılacak..senın sımdıkı durumuın nedır?can beyle ilgili senın yazın dısında lıposuctıon amelıyatı tecrubesı yazan kımseyı bulamadım.genelde can bey hakkında rhınoplastı alanında kendısını cok met eden yazılar var.sen nasıl arastırdın ?can beye lıposuctıon yaptıran baska bırılerının yazılarını okudun mu? yada nerde okudun ?

Merhaba çok teşekkür ederim.
Ben uzun zaman araştırma yaptım.Kadınlar kulübünde en küçük mesajları bile okumaya özen gösterdim.Sorular ,verilen cevaplar, paylaşılan tecrübeler....Kadınlar kulübü dışında da birçok yerde araştırma yaptım.Videolar izledim yerli yabancı ...Öncesi sonrası resimleri inceledim.Buradan bazı arkadaşlarım sağolsun resimlerini paylaştı benimle.Kendime doktor listesi oluşturdum.Bu sefer onları araştırdım.Sadece ameliyatla bitmeyeceği için bu süreç kontroller gidiş gelişler dolayısıyle bana en uygun şehir İzmir'di.bu sefer listemi İzmir doktorlarında kısıtladım.Listemde en baskın Can Kopal ve Cüneyt Özek vardı.Can Kopal a buradan bir arkadaşımız var C capoeira ameliyat olmuştu.Çok memnundu.Cüneyt beye de bir arkadaşım olmuştu.İkisiyle de görüştüm bence her ikisi de işinin ehli doktorlar...Ben Can beye manevi açıdan önsezilerime güvenerek canımı teslim ettim.Kendisine de söyledim.Sebebini bilmiyorum ama size güveniyorum dedim.Önce muayene etti.Ben ne istediğimi söyledim.Kendisi de yapacaklarını anlattı bilgilendirdi.Zaten ameliyata hazırlıklı gittim tahliller vb...Benim isteğim meme dikleştirme ve karın germe idi.Açıkçası liposuction ile ilgili bir konuşma yapmadık.gerekli bölgelere ben liposuction yapacağım zaten bu işimin içinde olan bir uygulama demişti.Yani benim liocustion ile ilgili söyleyebileceğim bu.Ameliyat sonrası bahsettiğim gibi ağrı sızı hissetmedim .2 kg yağ almış Can bey.Morarma olan yerler artık tamamen geçti diyebilirim.Bu vücut tipiyle de ilgili olabilir.Ameliyat sonrasında 2 kontrole gittim Mayıs'ta yine kontrolüm var.Can bey kontroller sırasında çok yoğun çok kalabalık oluyor muayenehanesi oturacak yer bulamıyorsunuz öyle diyebilirim.Bu ilk bakışta ürküttü beni ama kontrolleri gayet verimli kendisi gidişatınızı yorumluyor sorularınıza cevap veriyor.Asistanıyla iletişim kurabiliyorsunuz.Ben whatsapp ile resimlerimide gönderdim...yani iletişim de sorun yok.Benim de bacaklarımın özellikle iç kısmı kilo vermeye bağlı biraz kötü yani Can bey gerekli görmedi belki seneye olabilir ama şimdi vücudunda sadece meme ve karın yeterli dedi.Eğer bacak yaparsak kasıkta külot içinde kalacak iz şeklinde yaparız demişti.Ama benim bacaklarla da ilgili bir akıl karışıklığım yok değil....Siz de eğer yaptırırsanız benimle gelişmeleri paylaşırsanız sevinirim.
Can bey hakkında genelde burun ameliyatları paylaşımları yapılmış.Bende çok az bilgi edindim.Bu konuyu o yüzden açtım.Aslında internette ki yorumlar bir doktorun başarısı veya başarısızlığı için kriter değil fakat araştırma yaparken bizler için rehber ...Fikir ediniyor kendi algımızla karar verebiliyoruz.Şimdi ben sizi yönlendiremem Can bey konusunda sonuçta canımızı emanet ediyoruz bu yükümlülüğün altına giremem.Zira şahsım adıma ben sorun yaşamadım.Doktor olarak tavrından tarzından memnunum.Gayet samimi baştan beri eşimle gidiyoruz ve hem fikiriz.Bilgilendirme ,iyileşme sürecinde sonra ki aşamalar vb şimdilik 1 ay dolmadı ameliyatlarım....izlerle ilgili bir sorun olursa gerekli müdahaleyi yapacağını da söyledi doktorum şimdi güvenle süreci takip ediyorum....iyileşme sürecinin özellikle izler konusunda uzun bir zaman olacağını bildiğim için sabırla bekliyorum.Tabi sizin daha farklı bir işlem.İnşallah sağlıkla istediğiniz olur.

Bugün 24. günüm
Her geçen gün çok daha iyi hissediyorum kendimi.Cuma günü kontrolüme gittim.İyileşme sürecim maşallah çok iyi gidiyormuş.Ameliyatımın gerçekten çok güzel geçtiğini iyileşme süreciminde aynı şekilde çok güzel gittiğini söyledi doktorum...İzler konusunda sakın takma kafana hepsi geçecek dedi.Ben izleri sormamıştım bile zamana bıraktım ama tabi kendisi tecrübeli :) Herhangi bir aksilikte gerekli müdaheleyi yapacağını söyledi...Dikişlerde gözüme hoş gelmeyen yerler var ki hangi iz göze hoş gelir...Ama bunun bir süreç olduğunu da biliyorum...Sabırla bekliyorum....rahat olmamı 1 sene sonra silikleşecek rahatsız etmeyecek dedi....Şişliklerim epey indi ama daha da inecekmiş iç dikişler iyileştikçe daha da iyi olacak incecik olacaksın dedi....Beklentim daha fazla ama gerçekten şimdi bile dümdüz incecik olmak muhteşem.Dün birkaç elbisemi giydim korsemi çıkarıp ahhhhh şahane bir duygu.....Sağlıkla isteyen herkese nasip olsun....Can bey muayenede gerekli bilgilendirmeleri gelişecek süreci anlattı ben sorularımı sordum ama çok heyecanlandım nedense...memedeki bandajları göbekte ki bandajları aldı..heyecanım memedeki dikişleri ilk defa göreceğim içindi.....artık bandaj yok bol bol duş almaya devam...verdiği pomadı sürmeye devam....mayıs ayında 1 ay sonraya geliyor kontrol var.o zaman belki iz kremi verebilirim önce bir kontrol yapalım dedi....kendini yormadan herşeyi yapabilirsin dedi...yan yatabilirmiyim dedim yastıklarla destekle ve yat dedi.....ben rahatça yan yatamıyorum sırt üstü yatmaya devam....3.5 km yürüdüğümü söyledim hergün yaklaşık 1 saat sürüyor...çok yorma kendini dinlendirerek dedi...her geçen gün daha hızlı yürüyebiliyorum...İlk zamanlar çok yavaştım....1 saat yürüyüşün sonuna doğru hafif şişkinlik gerginlik hissediyorum.
cuma günü regl oldum...Çok zor geçmedi sancılarım oldu ama eskisi gibi ben daha kötü olurum sanıyordum ...Fakat çok halsiz oldum özellikle 2-3 gün yattım dinlendirdim kendimi....ve memelerim çok şişti sancılandı gibi...şimdi daha iyi....Bugün neredeyse dimdik yürüyorum diyebilirim sabah yürüyüşte de gayet dik yürüyebildim ....
Artık duşumu tek başına alıyorum,tek başıma oturup-yatıp kalkıyorum....ayakkabılarımı çorabımı giyiyorum...desteğe ihtiyaç duymuyorum...velhasıl yavaş yavaş her geçen normal yaşantıma dönüyorum...1 ay sonunda inşallah herşey çok daha iyi olacak inanıyorum....akşamları gerginlik şişkinlikler hala olabiliyor....
yara üzerinde çok ciddi kabuklanmalar yaşamıyorum....sürekli duş alıyorum ve pomad sürüyorum sanırım bu kabukları yumuşatarak düşürüyor gibi.....renk değişikliklerini gözlemliyorum....adeta kırmızının tonlaması gibi en koyusuna doğru....izlerin her tarafı aynı renk değil....iyileşmesini de gözlemliyorum bazı yerler tamamen kapanmış ....
Maşallah diyorum şimdilik herşey yolunda çok şükür....

Bugün 4.haftama girdim ve dimdik yürüyorum şükürler olsun :) Sağlığım keyfim çok yerinde....Korseleri kullanmaya devam ediyorum onlardan da kurtulunca bir ohhhh diyeceğim :) Şimdi sırada izler ve vücudun son halini alacak bekleyiş var bunun içinde 6 ay ve 1 yıl daha var inşallah sağlıkla ve düzgün ilerler süreç....gerginlik eskisi gibi olmasa bile hala var ancak karın bölgem esnedi bu güzel...Şişkinlikler akşama doğru oluyor...Haftasonu ciddi anlamda gezdim akşama kadar evet yoruldum ama dayanamayacak bir yorgunluk değildi normal hayata dönebilmek çok mutlu etti beni....izlerde renkler değişiyor her geçen gün farklı geliyor rengi ,daha aşağı indi gibi....iç dikişlerin şişkinliği daha da indi ama hala şiş...Yürüyüşlere devam hergün 1 saat yürüyorum.Ancak daha hızlı olmaya başladım 1 saatte 3.5 km yürürken şimdi 4.5 km yürüyorum...Bu hafta daha da uzun bir mesafe tercih etmeyi düşünüyorum...
Geçen bu kısa sürede tecrübelerimle özetlemem gerekirse maximum 20.günden sonra neredeyse normal hayata dönüyorsunuz....Özelden görüştüğüm arkadaşlarım kesinlikle haklılar
Yalnız memelerde hassasiyet var havaların da değişken olması belki etken bazen sızlıyor üşüme gibi ....sonuç olarak 3.hafta çok keyifli başladı dimdik yürümek şahane çok özlemişim....

Masallah sana canim daha da iyi olursun insallah cok sevindim bu kadar hizli iyilesmene beni motive ediyor yazilarin
Kendini fazla yorma zaten vucudun sana hissetirir bunu.. Izleri de kafayi takma biliyosun siliklesip gidecek

Masallah sana canim daha da iyi olursun insallah cok sevindim bu kadar hizli iyilesmene beni motive ediyor yazilarin
Kendini fazla yorma zaten vucudun sana hissetirir bunu.. Izleri de kafayi takma biliyosun siliklesip gidecek

Çok teşekkür ederim canımmm :) İnşallah sen daha da iyi geçirirsin sağlıkla en önemlisi...O zamanlarını birlikte geçireceğiz inşallah Evet izlere zaman ve sabır
Zaten sürekli kendimi dinliyorum....
Seni motive ettiğime sevindim ..günlük gibi yazmaya çalışıyorum...inşallah seneye bu zamanlar banada hatıra kalacak bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…