Karın germe - meme dikleştirme-liposuction ameliyatım " Can Kopal,İzmir"

23 Nisan günü dolu dolu 1 ay oldu...Artık ikinci ayımın ilk günlerini tamamlıyorum.Çok şükür çok iyiyim.Tabi hala hassasiyet var.Kendimi bu kadar iyi hissederken haftasonu bol bol gezdim arabayla uzun doğa gezileri yaptık.Fakat ben günün sonlarına doğru kötü oldum şişkinlik ve gerginlik olarak...Gerçekten inanılmaz şiştim patlıcak gibi hissettim kendimi...Yemek yediğimde ki çok fazla olmamasına rağmen ciddi şişkinlik baskı....Bu ciddi şişkinliğe yorgunluk mu sebep oldu bilemedim.Kontrole gidince öğrenicem...Tecrübeli arkadaşlarımın da yorumları çok önemli....Havalar ısındı evde bazen sütyen korsemi açıyorum 5-10 dakikalık rahatlatıyorum kendimi...göğüslerim de hala hassasiyet var...dikişleri maşallah güzel kapanıyor şimdi pembe rengi dikişlerin....karın korsemin orta kısmı kumaşı yani çok çok rahat ancak göğüs altına gelen taraf sütyenle birleşiyor ve fenalık getiriyor içime bazen üst kopçaları açıyorum sütyeni çıkarınca....ve alt kısmıda sımsıkı olunca dar tayt ve pantolon giymek sinir bozucu olabiliyor.Çünkü bacağın altına doğru bir çıkıntı oluyor bacak kısmında :) Ki benim de hiç bol bir kıyafetim yok.....şimdi artık korse ile savaş var tamamen o çıkınca sırada ne bekliyor bilemiyorum :) Yan yatmaya çalışıyorum.Çünkü hala rahat yatamıyorum.Göğüslerim acıyor gibi uzun süreli yan yatamıyorum.Tabi ki eskiye nazaran çok çok iyi....Çok fazla kıyafet alıyorum.İç giyim ,dış giyim...Gerçekten çok keyifli alışveriş artık...Bazen böyle şişliklerden veya korselerden sıkılınca hemen korseleri çıkarıp onları deniyorum nasıl bir motivasyon anlatamam....Sabırla zamanın geçmesini sağlıkla tamamen iyileşmiş olmayı bekliyorum...Pişmanlık derseniz hiç olmadı inşallah hiç olmasın da....Sadece şekil alma süreci uzun bir zaman ve bizler tezcanlıyız hemen sonucu görmek istiyoruz..Bende öyleyim...Ama şu erken dönemde bile dümdüz bir karın ve dik memişler muhteşem...Spora başlama izni alınca pilatese başlamak istiyorum.Çünkü inanılmaz vücudumu esnetmeye ihtiyacım var...
Bu arada bu karın germe ameliyatları için doktorlar estetik görüntü haricinde sağlık açısından avantajlı olduğumuzu söylerler.Çünkü karın kasları gevşeyince sırtımıza asılı duran iç organlarımız karın kaslarından destek alamayınca sırt bel ağrısı yaparmış.Karın kaslarımız dikilince sırta destek oluyormuş.Bu da bel, sırt ,boyun ağrılarını ortadan kaldırır diye okumuştum birçok yerde...Aslında güzelliğimizle beraber sağlığımıza da yatırım yapmış oluyormuşuz.45-55 yaş öncesi karın germe ameliyatı olan bayanların yaşlılığı daha konforlu geçermiş.Şimdi yaşlılık için bir yorum yapmam erken olur.Fakat sırt bel ağrısını çok fena yaşayan biri olarak bu ağrıların ortadan kalkması benim için şahane bir his.Elbette yanlış bir yatış veya harekette ağrılarım olacaktır.Ama benim müzminleşen sırt ağrılarım vardı şu an yok...Çok şükür yeri gelmişken bunu da belirtmek isterim.Sağlıklı günler diliyorum herkese...

Poshlady10 özelden mesaj attım fakat ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum.

Merhaba ameliyat sürecini cok dikkatli bir sekilde okudum cok aydinlatıcı olmuş.bende can beye burun estetigi yaptırırken karın germede düsünüyorum şuan ki durumunu cok merak ediyorum

Canim g.olsun umarım iyilesmissindir bende haftaya can kopal a karın germe be göğüs ameliyatı olucam Dr bütün endişelerimi aldı ilk gittiğimde tek göğüs diye gittim ve karın ameliyatından korkuyordum suan sadece endiselerim korkum var stresli bi donemdeyim

Hic korkma ben bir ay once karin germe yaptirsim hic aci cekmedim inanamadim kendime sanki hic ameliyat olmamisim gibiydim sukur drenler ciktiktan sonra gezdim tozdum hep bide yanliz geldim istanbula dusun yani
Karin germe topigine yaz burdaki konu coktandir acilmamis canim oteki karin germe tummy tuck yazan yer surekli aktif halde

vallahi sen karnim gerildi dedikce bende gerildim :) super anlatmis herseyi.. 4 aralikta bende karin germe olcam o gerginlik hissi beni cok korkutuyor. suan nasilsin? bu arada aldigin diger korseyi nerden aldin kaca aldin.. ve birde fotolarini bende goreblrmym

merhaba, ameliyatınızı olalı epey zaman geçmiş,iyileşmişsinizdir umarım. son halinizden memnunmusunuz. resimlerinizi görebilir miyim

sizim bu yazinizi okuduktan sonra daha bir cesaretlendim sanki ama hala bilmezler icindeyim :) cok cok gecmis olsun eminim cok guzel olmustur suan nasilsiniz ? tamamen iyilesenen kadar lutfen bizimle yasadiklarinizi paylasin ki bizde ona gore hareket edelim :)

se
selamlar poshlady10
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Ne kadar mutlu olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Bende göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı olmak istiyorum. Yurtdışında yaşadığım için şu anda sadece topicleri tek tek okuyarak bilgi edinmeye çalışıyorum ve malumunuz çoğu topic 4-5 yıl öncesine ait. Sizi bulduğum için çok mutluyum. Doktor hakkında soru sormayacağım çünkü yüz yüze görüşmek en doğrusu. Temmuz ayında geleceğim merak ettiğim konu bu ameliyat için ne kadar ödediniz. Birde yüklediğiniz resim varsa görebilirmiyim. Bu arada siteye yeni üye oldum resim görebilmem için ne yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler

Yazınızı uzun uzun zevkle okudum. Büyük geçmiş olsun. Darısı bana ve tüm isteyenlere. Benide takip edebilirmisiniz fotoları görmek isterim

Çok geçmiş olsun resim yuklediyseniz gorebilirmiyim özellikle karın..yaptırmak istiyorum ama çok korkuyorum baya da bir zaman alıyor 2 çocukla nasıl yaparım bilemiyorum.

Resim görebilirmiyim bende ameliyat olmak istiyorum bende şuandaki göbeğimin resmini koydum bakabilirsimiz

merhaba beni izlemeye alırmısın bende haziranda ameliyat olucam resimlerini görmek istiyorum inşl bende sizin gibi güzel bir sürec geciririm hem korku hem heycan hemde kilo problemim var rejimdeyim ama hazirana kadar ne kadar verebilirim bilmiyorum cok sıkıyorum kendimi bu konuda inşl hayırlısı olsun ..bu arada gelmiş geçmiş olsun size ne mutlu oldu bitti şükür darısı ben ve yeni olucak arkadaşlara

Canim cok gecmis olsun
Ben de dun oldum ameliyat. Ne guzel anlatmissin insallah daha guzel gunlere:)
cok geçmiş olsun nasıl bir süreçti resim koyabildiniz mi? bende heycan ve merakla günümü bekliyorum .dilerim sizde bende tüm olan olucak olan herkes güzel sakin acısız bir süreç geçiririz.acı mutlaka oluyordur nasıl br acı sezeryan oldum ben onun gibi agrızı sızımı oluyor acaba benim 2ci sezeryanımda cok yanma oldu mesela anlatabilrmsin bana cnm müsaitsen ..

Canim benim meme yok operasyonumda. Lazer lipolizle gobek simit ve sirta dogru olan bolgeden yag aldirdim. Bir litre kadari popoya enjekte edildi. Ilk fotolari alip koyacagim buraya da. Senin hangi bolgelerin olacak. Doktorun kim nerde olucaksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…