Karın germe - meme dikleştirme-liposuction ameliyatım " Can Kopal,İzmir"

gunaydın kızlar güzelbir hafta olsun bol sağlık sıfır agrılı ve giden yağlarla inşl :)

poshlady merhaba,

Yaklaşık iki senedir üyeyim. Sizleri dönem dönem takip edip tecrübelerinizden faydalanıyorum.
2003 yılında bir doğum yaptım. 15 kg verdim. karnım çok sarktı maalesef. Doktorum ilk başta mini karın germe-meme protezi ve vaser liposuction yapacaktı. Ancak ameliyatımı ertelemek durumunda kaldım. Bu arada biraz daha kilo verdim.

Son kontrolde vaser lipoya gerek kalmadığını söyledi. Ama tam karın germe yapmamız gerekecek dedi.

Eğer senin için sakıncası yoksa bana ameliyat sonrası dikiş izlerini gösteren foto gösterebilir misin?

Dikiş izlerinden çok korkuyorum. Takıntılıyım biraz. Psikolojimin daha da bozulmasından çekiniyorum. Eşimde görsel olarak takıntılı. Bana yardımcı olabilir misin?

Yada bu mesajı okuyan başka arkadaşlar varsa bana ameliyat sonrası dikiş izleri hususunda bilgi sahibi olmamı sağlayabilir mi? İnternette çok araştırdım. Ama shoplu olabilirler bazısı çok kötü. Offff bilemedim.

Yardımcı olun ne olur?

Merhaba şuan hastane odasından size yazıyorum bugün sabah Ankara da diren Çelik hocama karın germe göğüs dikleştirme ve protez,vaser lipo ameliyatı oldum.çok şükür,rahat bir operasyon geçirdim.yemeğimi yedim,yürüyüş yaptım.agrım sadece yanma hissi,yürürken kemik ağrısı gibi.sezaryen ameliyatı olanlar bilir.çok şükür korktuğum gibi olmadı.inşallah sonuçta iyi olur.hastane personeli moral veriyor,ilgileniyor.doktorun asistanı yağmur hanım,durumu takip ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…