- Konu Sahibi poshlady10
Geçmiş olsun. Zor olan kısmı atlatmışsınız. Bundan sonra her gün daha iyi olacaksınızdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun. Zor olan kısmı atlatmışsınız. Bundan sonra her gün daha iyi olacaksınızdır.
Özelden yazarım canım çünkü kombine bir ameliyattı benim ki ....özelden mesajla tabi söylerim fikrin oluşur...Fiyat hakkında bilgi vermeniz de mümkün olur mu?
Canımmm çok çok teşekkür ederim sende iyi ki varsınKonun hayirli olsun canim cok guzel anlatiyorsun cok yararli bilgiler veriyosun iyiki varsin saol
Hergun heyecanla yazmani bekliyorum okumak icin
Çok teşekkür ederim.İnşallah gönlünüze göre olur.Ameliyata karar vermek ve sonrasını sabırla beklemek ve yapılması gerekenleri uygulamak çok önemli...Sonuca sağlıkla ulaşmak sadece doktorun yapacağı başarılı operasyondan değil sonrasında bizim de başarılı geçireceğimiz iyileşme sürecinden geçtiğine inanıyorum...Önce kendinizi hazırlayın doğru zaman,doğru hekim,doğru hastane ile herşey çok çabuk ilerliyor.Sevgiler...çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz ben de araştırma içerisindeyim basen, üst bacak ve içi düşünüyorum ama cesaret sıfır. çok korkuyorum sürecinizi dikkatlice okudum. ama resimleri de görmek isterim müsaade ederseniz
Ne kadar guzel detayli anlatmissiniz.. :)
Oncelikle cok gecmis olsun diliyorum :) bende sali sabahi lazer lipo oldum ve korsemi acip nasil banyo yapacagimi kara kara dusunurken sizin karin germe ameliyatiniza ragmen, 4.gunde banyo yapmis olmaniz banada cesaret verdi :)
Takipteyim. Merakla bekliyorum yazilarinizi :)
poshlady10 öncelikle geçmiş olsun ..bende can kopala liposuction ameliyatı olmayı dusunuyorum. yıllar önce başka bir ameliyat olmuştum kendısıne.yani can beyi kısmen tanıyorum.ancak liposuctıon konusunda hıc araştırmadan soruşturmadan senin yazdıklarına güvenerek gıdecegım.benım sadece basen ve iç bacak yapılacak..senın sımdıkı durumuın nedır?can beyle ilgili senın yazın dısında lıposuctıon amelıyatı tecrubesı yazan kımseyı bulamadım.genelde can bey hakkında rhınoplastı alanında kendısını cok met eden yazılar var.sen nasıl arastırdın ?can beye lıposuctıon yaptıran baska bırılerının yazılarını okudun mu? yada nerde okudun ?
Bugün 24. günüm
Her geçen gün çok daha iyi hissediyorum kendimi.Cuma günü kontrolüme gittim.İyileşme sürecim maşallah çok iyi gidiyormuş.Ameliyatımın gerçekten çok güzel geçtiğini iyileşme süreciminde aynı şekilde çok güzel gittiğini söyledi doktorum...İzler konusunda sakın takma kafana hepsi geçecek dedi.Ben izleri sormamıştım bile zamana bıraktım ama tabi kendisi tecrübeli :) Herhangi bir aksilikte gerekli müdaheleyi yapacağını söyledi...Dikişlerde gözüme hoş gelmeyen yerler var ki hangi iz göze hoş gelir...Ama bunun bir süreç olduğunu da biliyorum...Sabırla bekliyorum....rahat olmamı 1 sene sonra silikleşecek rahatsız etmeyecek dedi....Şişliklerim epey indi ama daha da inecekmiş iç dikişler iyileştikçe daha da iyi olacak incecik olacaksın dedi....Beklentim daha fazla ama gerçekten şimdi bile dümdüz incecik olmak muhteşem.Dün birkaç elbisemi giydim korsemi çıkarıp ahhhhh şahane bir duygu.....Sağlıkla isteyen herkese nasip olsun....Can bey muayenede gerekli bilgilendirmeleri gelişecek süreci anlattı ben sorularımı sordum ama çok heyecanlandım nedense...memedeki bandajları göbekte ki bandajları aldı..heyecanım memedeki dikişleri ilk defa göreceğim içindi.....artık bandaj yok bol bol duş almaya devam...verdiği pomadı sürmeye devam....mayıs ayında 1 ay sonraya geliyor kontrol var.o zaman belki iz kremi verebilirim önce bir kontrol yapalım dedi....kendini yormadan herşeyi yapabilirsin dedi...yan yatabilirmiyim dedim yastıklarla destekle ve yat dedi.....ben rahatça yan yatamıyorum sırt üstü yatmaya devam....3.5 km yürüdüğümü söyledim hergün yaklaşık 1 saat sürüyor...çok yorma kendini dinlendirerek dedi...her geçen gün daha hızlı yürüyebiliyorum...İlk zamanlar çok yavaştım....1 saat yürüyüşün sonuna doğru hafif şişkinlik gerginlik hissediyorum.
cuma günü regl oldum...Çok zor geçmedi sancılarım oldu ama eskisi gibi ben daha kötü olurum sanıyordum ...Fakat çok halsiz oldum özellikle 2-3 gün yattım dinlendirdim kendimi....ve memelerim çok şişti sancılandı gibi...şimdi daha iyi....Bugün neredeyse dimdik yürüyorum diyebilirim sabah yürüyüşte de gayet dik yürüyebildim ....
Artık duşumu tek başına alıyorum,tek başıma oturup-yatıp kalkıyorum....ayakkabılarımı çorabımı giyiyorum...desteğe ihtiyaç duymuyorum...velhasıl yavaş yavaş her geçen normal yaşantıma dönüyorum...1 ay sonunda inşallah herşey çok daha iyi olacak inanıyorum....akşamları gerginlik şişkinlikler hala olabiliyor....
yara üzerinde çok ciddi kabuklanmalar yaşamıyorum....sürekli duş alıyorum ve pomad sürüyorum sanırım bu kabukları yumuşatarak düşürüyor gibi.....renk değişikliklerini gözlemliyorum....adeta kırmızının tonlaması gibi en koyusuna doğru....izlerin her tarafı aynı renk değil....iyileşmesini de gözlemliyorum bazı yerler tamamen kapanmış ....
Maşallah diyorum şimdilik herşey yolunda çok şükür....
canımmm çok teşekkür ederimposhlady10 maşallah maşallah nazar deymesin..
Masallah sana canim daha da iyi olursun insallah cok sevindim bu kadar hizli iyilesmene beni motive ediyor yazilarin
Kendini fazla yorma zaten vucudun sana hissetirir bunu.. Izleri de kafayi takma biliyosun siliklesip gidecek