Karın germe , diastazis rekti ve meme diklestirme sürecim

Sabah akşam yeterlimi kac kez surdun. Fito ile mötekini dönüşümlü sürüyorum. Karıstırmadan. Kac gunde kapandı. Benım 10 gun olcak üstteki olan kapanmış gibi ama alttaki kapanmadı henuz

Ben de çok mutlu oldum sizin adınıza,ben hala şişim 2 ay oldu sadece yürüyüş yapıyorum ama önemli değil sabretmek lazım önemli olan güzel iyileşmek

Benim ameliyatıma 2 ay doldu doktorum korseyi bırak dedi ama yürüyüş yaparken taksam bir zararı olur mu acaba?Korse yürürken çok konforlu oluyor,bilgisi olan var mı?

Benim ameliyatıma 2 ay doldu doktorum korseyi bırak dedi ama yürüyüş yaparken taksam bir zararı olur mu acaba?Korse yürürken çok konforlu oluyor,bilgisi olan var mı?
Olmaz kısa süreli takcaksınız zaten . Takabilirsiniz. Uzun süre takarsanız kaslar tembellesiyor zayıflıyor

Evet sürüyorum

Kısa süre takıp çıkarma yapabilirsiniz. Ben çok iş yaptığımda içten üst karın dikişlerimde ağrı hissediyorum o zaman birkaç saatliğine korse takıyorum. Ama tabi günlerimin çoğu korsesiz geçiyor.

Sabah akşam yeterlimi kac kez surdun. Fito ile mötekini dönüşümlü sürüyorum. Karıstırmadan. Kac gunde kapandı. Benım 10 gun olcak üstteki olan kapanmış gibi ama alttaki kapanmadı henuz
Doktorum bana karıştır demişti sanırım fito değilde diğeri antibiyotiksi bir formda krem olabilir. Bir küçük kasede her seferinde yenisini yapıp sürüyordum. Üzerine gazlı bez kapattığım için de kremi çok ince tabaka halinde değilde biraz daha fazla sürüyordum. İstersen sende karıştır sür. Fito zaten yara iyileştirme de iyi bir krem.

Ben cok ince sürmüyordum ama ince denilebilirdi. Bol süreyim madem. Doktorda bol sürüyordu demek ondan. Umarım geçer bir an önce

06.01.2024
Kontrol günüm

Hersey yolunda. Nekroz riskim geçmiş. Dikisler cok güzel. Artık sadece sabah aksam fito sürecekmisim. O sarı olan yer enfeksiyon degilmiş. Kendi kendine kapanacak dedi. Bir dahaki kontrolde iz kremine geçebilir mişiz. Bir 10 gün daha fito ile devam edeceğiz. Dikisler kendi düsecekmis. B cuptan c cupa geçmisim :) korsenin kopcasını 2 ye cekti :)

Arkadaşlar selam, bir şey soracağım karın germedeki dikiş yerlerimin altında elime sertlikler geliyor böyle ceviz büyüklüğünde, normal mi sizce?

Ayy ben nasıl amaliyat olurum okurken bile gözüm kararıyor. Tansiyonum çıkıyor gibi oluyor. Hatta diren ne diye araştırmıştım okudum ve tansiyonum çıktı bayıldım evde ben de göğüs ve göbek amaliyatı istiyorum. Ama en korktuğum şey yürütmeleri . Sezryenda ve diğer doğumlarımda ayaga kalkınca bayılmıştım hep.

Karnım büzüşük gibi ikiz gebeliğinde karnım çok gerildi. 4 üz gibiydi 1 kilo su çekiyorlardı karnımdan . O yüzden bozuldu göbeğim, ikizden ikize tranfüzyon vardı. Kaybettim

Dayanılmaz ağrı oluyor mu? Ne xaman normal hayata dönüyorsun? Sezryanda. farkı mı ? Benim sezeryanım da kötüydü ama 1 hafta sonra ağrı geçmişti

Arkadaşlar selam, bir şey soracağım karın germedeki dikiş yerlerimin altında elime sertlikler geliyor böyle ceviz büyüklüğünde, normal mi

Benim de göbeğimde sarı bir yer vardı ben de enfeksiyon sanıyordum sonradan açılmış orası dedi doktor kapanır dedi benim Rif alerjim olduğu için daha da açıldı tekrar Ankara ya gittim göbek deliği tekrar yapıldı.Yani ciddiye alın benim ki alerjik reaksiyondan dolayı çok geç kapandı.

Arkadaşlar selam, bir şey soracağım karın germedeki dikiş yerlerimin altında elime sertlikler geliyor böyle ceviz büyüklüğünde, normal mik
Lipo yapılan kişilerde bazen oluyordu burda yazan olmuştu diye hatırlıyorum,yada sıvı birikmiş toplanmış olabilir

Ben 2 sezaryen oldum, ilkinde bilinçsiz şekilde direk ayağa kalktığım için bende bayıldım. 2. sinde gelip bilgilendirdiler. Bi 5 10 dk oturur pozisyonda direk karşıya bakmadan kalkmıyorsun dediler ve evet öyle yapınca bayılma gibi bir problem yaşanmıyor. Sadece hafif bir baş dönemsi sonra hemen düzeliyor.

Dayanılmaz ağrı oluyor mu? Ne xaman normal hayata dönüyorsun? Sezryanda. farkı mı ? Benim sezeryanım da kötüydü ama 1 hafta sonra ağrı geçmişti
Büyük bir ameliyat o yüzden ilk 3 4 gün ben kendime ne yaptım böyle diyebilirsiniz ama daha sonra yara iyileşmesinde bir problem olmazsa süreç hafifleyerek ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…