- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
-
- Konu Sahibi miaselinam
Sabah akşam yeterlimi kac kez surdun. Fito ile mötekini dönüşümlü sürüyorum. Karıstırmadan. Kac gunde kapandı. Benım 10 gun olcak üstteki olan kapanmış gibi ama alttaki kapanmadı henuzEğer dediğin gibi çok minicik bir yer ve oradan sarı çok minik bir şey gazlı beze bulaşıyorsa evet doktor doğru söylemiş kapanıyor. Bak benimde böyle çok minik bir yerden sarı minik nokta kadar sarı hep oluyordu. Ben hiç kremi bırakmadan sürdüm tamamen o yaralar ve kabuklar geçene kadar.
Ben de çok mutlu oldum sizin adınızaŞu üzerinde ipli bluz olan benim. Yıllarca bu anı bekledim ve sonunda bende göbeği açık giyebildim. Arkadaşlar çok mutluluk verici bir şey. İnsanın kendini giydiği kıyafetle beğenmesi, istediğini giyebilmesi müthiş.
Olmaz kısa süreli takcaksınız zaten . Takabilirsiniz. Uzun süre takarsanız kaslar tembellesiyor zayıflıyorBenim ameliyatıma 2 ay doldu doktorum korseyi bırak dedi ama yürüyüş yaparken taksam bir zararı olur mu acaba?Korse yürürken çok konforlu oluyor,bilgisi olan var mı?
Evet sürüyorumBenim 5 yıl öncekinde doktorum ısrarla kullanma dedi ama iz kalmıştı tabi yazın güneşlendikçe biraz geçti,rahatsız olmasamda bu kez kullanmak istiyorum.Bir de şunan olduğum doktora bir arkadaşım olmuştu izi neredeyse yok denecek kadar azdı tabi kişiye göre değişir ama bu kez ben de çok düzenli kullanıcam inşallah.Göbekte çok dikişim yok ama sür dedi doktorum siz göbeğe sürüyor musunuz ?
Kısa süre takıp çıkarma yapabilirsiniz. Ben çok iş yaptığımda içten üst karın dikişlerimde ağrı hissediyorum o zaman birkaç saatliğine korse takıyorum. Ama tabi günlerimin çoğu korsesiz geçiyor.Benim ameliyatıma 2 ay doldu doktorum korseyi bırak dedi ama yürüyüş yaparken taksam bir zararı olur mu acaba?Korse yürürken çok konforlu oluyor,bilgisi olan var mı?
Doktorum bana karıştır demişti sanırım fito değilde diğeri antibiyotiksi bir formda krem olabilir. Bir küçük kasede her seferinde yenisini yapıp sürüyordum. Üzerine gazlı bez kapattığım için de kremi çok ince tabaka halinde değilde biraz daha fazla sürüyordum. İstersen sende karıştır sür. Fito zaten yara iyileştirme de iyi bir krem.Sabah akşam yeterlimi kac kez surdun. Fito ile mötekini dönüşümlü sürüyorum. Karıstırmadan. Kac gunde kapandı. Benım 10 gun olcak üstteki olan kapanmış gibi ama alttaki kapanmadı henuz
Doktorum bana karıştır demişti sanırım fito değilde diğeri antibiyotiksi bir formda krem olabilir. Bir küçük kasede her seferinde yenisini yapıp sürüyordum. Üzerine gazlı bez kapattığım için de kremi çok ince tabaka halinde değilde biraz daha fazla sürüyordum. İstersen sende karıştır sür. Fito zaten yara iyileştirme de iyi bir krem.
Bilmiyorum ki. Hiç yasamadım acıkcasıArkadaşlar selam, bir şey soracağım karın germedeki dikiş yerlerimin altında elime sertlikler geliyor böyle ceviz büyüklüğünde, normal mi sizce?
Bende karşılaşmadım hiçArkadaşlar selam, bir şey soracağım karın germedeki dikiş yerlerimin altında elime sertlikler geliyor böyle ceviz büyüklüğünde, normal mi sizce?
Merhaba gittiniz mi doktora ne dedi nasilsiniz suanBenımde cumartesi kontrolüm var canım sıkkın. Batikon surmeye basladım bakalım n olacak
Arkadaşlar selam, bir şey soracağım karın germedeki dikiş yerlerimin altında elime sertlikler geliyor böyle ceviz büyüklüğünde, normal mi
Benim de göbeğimde sarı bir yer vardı ben de enfeksiyon sanıyordum sonradan açılmış orası dedi doktor kapanır dedi benim Rif alerjim olduğu için daha da açıldı tekrar Ankara ya gittim göbek deliği tekrar yapıldı.Yani ciddiye alın benim ki alerjik reaksiyondan dolayı çok geç kapandı.06.01.2024
Kontrol günüm
Göne
Hersey yolunda. Nekroz riskim geçmiş. Dikisler cok güzel. Artık sadece sabah aksam fito sürecekmisim. O sarı olan yer enfeksiyon degilmiş. Kendi kendine kapanacak dedi. Bir dahaki kontrolde iz kremine geçebilir mişiz. Bir 10 gün daha fito ile devam edeceğiz. Dikisler kendi düsecekmis. B cuptan c cupa geçmisim :) korsenin kopcasını 2 ye cekti :)
Lipo yapılan kişilerde bazen oluyordu burda yazan olmuştu diye hatırlıyorum,yada sıvı birikmiş toplanmış olabilirArkadaşlar selam, bir şey soracağım karın germedeki dikiş yerlerimin altında elime sertlikler geliyor böyle ceviz büyüklüğünde, normal mik
Ben 2 sezaryen oldum, ilkinde bilinçsiz şekilde direk ayağa kalktığım için bende bayıldım. 2. sinde gelip bilgilendirdiler. Bi 5 10 dk oturur pozisyonda direk karşıya bakmadan kalkmıyorsun dediler ve evet öyle yapınca bayılma gibi bir problem yaşanmıyor. Sadece hafif bir baş dönemsi sonra hemen düzeliyor.Ayy ben nasıl amaliyat olurum okurken bile gözüm kararıyor. Tansiyonum çıkıyor gibi oluyor. Hatta diren ne diye araştırmıştım okudum ve tansiyonum çıktı bayıldım evdeben de göğüs ve göbek amaliyatı istiyorum. Ama en korktuğum şey yürütmeleri . Sezryenda ve diğer doğumlarımda ayaga kalkınca bayılmıştım hep.
Büyük bir ameliyat o yüzden ilk 3 4 gün ben kendime ne yaptım böyle diyebilirsiniz ama daha sonra yara iyileşmesinde bir problem olmazsa süreç hafifleyerek ilerliyor.Dayanılmaz ağrı oluyor mu? Ne xaman normal hayata dönüyorsun? Sezryanda. farkı mı ? Benim sezeryanım da kötüydü ama 1 hafta sonra ağrı geçmişti