Heerkese merhaba
güncelleme yazısı için geldiim. Ameliyat olalı 1 ay 16 gün oldu. 1 haftadır her şeyim eski haline döndü diyebilirim. Göbeğimdeki, scardaki dikişler düştü. Gerilme ve ödem %90 oranında yok oldu. Artık dik yürüyebiliyorum çook şükür
spora da başlayabilirim iç dikişlerimin iyileştiğini hissediyorum çünkü çok rahat bir şekilde öksürüp hapşırabiliyorum. Karnım şuan ameliyattan çıktığımdan çook çooook daha güzel oldu kii tam halini almasına daha 4.5 ay var şimdiden böyleyse o zamanı düşünemiyorum
ameliyat izim bir tık yukarda ve düz bir çizgi halinde değil kapanması için çamaşırımı yüksek bel giymem gerekiyor yalnızca sorunum bu ben daha aşağıdan istemiştim kii yıllardır göbekten sebep hep yüksek bel kullanıyordum düşük bel kullanmak istedim çünkü göbeğim yok artık
. Doktorumun asistanı zamanla aşağı düşeceğini söylüyor scar henüz yumuşamadı inşallah dediği gibi olur
Bu konuda benim de hatam oldu ameliyat öncesi kesi yerinin nerde olması gerektiği hakkında hocamla konuşmadım olmak isteyen arkadaşlarım bunu dikkate alabilirler. contracrubex sabah-akşam, gün içinde 2 kere de anacığımın yaptığı sarı kantoron yağını izlerime sürüyorum renginde açılma var ama hala bordo/mor renginde bunun ten rengini alması da toplam 1 yılı sürecek. Bundan sonra kalan minik ödemlerim ve yaranın ten rengini alma süreci var. Şimdilik sürecim bu kadaar
Bu ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarımın sorularını seve seve cevaplayabilirim