- 19 Mayıs 2022
- 26
- 19
- 34
- Konu Sahibi masaladair
Çok teşekkür ederim. Şu an seroma dışında sorun yok gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah ödemleriniz geçer bir an önce hayal ettiğiniz vücuda kavuşursunuz tabii sizle beraber bizde171 boy 87 kilo ile girdim ameliyata, şu an 86 kiloyum. Doktor kilomun problem olmadığını söyledi. Bolca ödemim var şu an.
Doktorum hiç öyle bir şey söylemedi. Benim elma tipi vücudum var, üst bölgem özellikle karın bölgem büyüktü vücuduma göre ve çok fazla sarkma vardı. 2,5 litre yağ almışlar ve çok büyük bir deri çıkartmışlar doktorumun söylediğine göre. Alttaki kesim baya uzun 64 cm ama dikey kesi yapılmadı çok şükür. Şu an hala baya şişliğim var ama şu anki hali bile beni mutlu ediyor
Vaser lipo mu yapmıştınız yoksa abdomonoplasti mi (inş . Doğru yazmışımdır :) ) nerde yaptırdınız bu aradaİyi günler karın germe,yağ aldırma göbek ve belimin yanlarından,meme küçültme ve dikleştirme vardi
Özelden yazıyorum.Merhaba acaba ücret konusunda bilgi verebilir misiniz?
Selamlar, yıllar sonra tekrar giriş yaptım siteye. Antalya’da araştırıyordum ben de. Çok korkuyorum. İki farklı doktor üstünde yoğunlaşmıştım ama emin olamadım. Yorumunuzu okuyunca Handan Hanımı araştırdım. Aklıma yattı gibi. Benim büyük ihtimalle mini karın germe olacak. Sezeryan izinden biraz büyük oluyormuş doğru mu? Bir de ne kadara mal olacak ortalama bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ben de çok korkuyordum ama güven verdi Handan Hanım bana. Sonrasında da çok ilgiliydi. Benim mini değil tam karın germeydi. Dolayısıyla sezaryenin 3-4 katı uzunlukta yaklaşık 60 cm’lik bir iz oluştu ama bikini giymeye başladım ve dikişin tamamı normal(yüksek bel değil) bikini altının içinde kalıyor. Fiyat değişmiş olabilir temmuzda zam geleceğinden bahsediliyordu ama ben ameliyat olduğum rakamı özelden sizinle paylaşıyorum.Selamlar, yıllar sonra tekrar giriş yaptım siteye. Antalya’da araştırıyordum ben de. Çok korkuyorum. İki farklı doktor üstünde yoğunlaşmıştım ama emin olamadım. Yorumunuzu okuyunca Handan Hanımı araştırdım. Aklıma yattı gibi. Benim büyük ihtimalle mini karın germe olacak. Sezeryan izinden biraz büyük oluyormuş doğru mu? Bir de ne kadara mal olacak ortalama bilgi verirseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar 12 Haziran günü karın germe ve liposuction ameliyatım var. Doktorum 3-3,5 saat süreceğini söyledi operasyonun. Yarın tahliller için hastaneye gideceğim. Çok gerginim ve tedirginim. Bir yandan bu ameliyatı olmayı çok istiyorum, sarkık alt karnım beni çok mutsuz ediyor ama bir yandan da çok korkuyorum
merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Şu an nasılsınız aynı ameliyatı bende yaptırmak istiyorum ama malum bu ameliyatı yapan çok doktor var güvenilir işini doğru yapan doktorlar çok az siz hangi hastane veya klinikte yaptırdınız doktorunuzun ismi nedir ? memnun musunuzMerhaba arkadaşlar 12 Haziran günü karın germe ve liposuction ameliyatım var. Doktorum 3-3,5 saat süreceğini söyledi operasyonun. Yarın tahliller için hastaneye gideceğim. Çok gerginim ve tedirginim. Bir yandan bu ameliyatı olmayı çok istiyorum, sarkık alt karnım beni çok mutsuz ediyor ama bir yandan da çok korkuyorum
Merhaba, geç fark ettim biraz mesajınızı kusura bakmayın. Antalya Lara Yaşam Hastanesinde ameliyat oldum ben. Handan Şimşek Turan’a. 3 ay olmak üzere. Karnımın yeni halini çok seviyorum, çok şükür her şey yolunda.merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Şu an nasılsınız aynı ameliyatı bende yaptırmak istiyorum ama malum bu ameliyatı yapan çok doktor var güvenilir işini doğru yapan doktorlar çok az siz hangi hastane veya klinikte yaptırdınız doktorunuzun ismi nedir ? memnun musunuz
Benimde öyle 12. Günüm nasılsınızDoktorum hiç öyle bir şey söylemedi. Benim elma tipi vücudum var, üst bölgem özellikle karın bölgem büyüktü vücuduma göre ve çok fazla sarkma vardı. 2,5 litre yağ almışlar ve çok büyük bir deri çıkartmışlar doktorumun söylediğine göre. Alttaki kesim baya uzun 64 cm ama dikey kesi yapılmadı çok şükür. Şu an hala baya şişliğim var ama şu anki hali bile beni mutlu ediyor.
Hangi hastanede oldunuz doktorunuz kim birde fiyat ne odedinizMerhaba arkadaşlar 12 Haziran günü karın germe ve liposuction ameliyatım var. Doktorum 3-3,5 saat süreceğini söyledi operasyonun. Yarın tahliller için hastaneye gideceğim. Çok gerginim ve tedirginim. Bir yandan bu ameliyatı olmayı çok istiyorum, sarkık alt karnım beni çok mutsuz ediyor ama bir yandan da çok korkuyorum