Karın Germe Ameliyatı

Çok sevindim memnun kaldığına doktor hanım gerçekten çok ilgilidir. İyileşme sürecinde dikkat et kendine dişlerine düzenli güzel bak enfeksiyon kapmasın. Bi de hangi hastanede yaptı ameliyatını.
Şimdi masaj yaptım ve terramycn sürdüm iyi bakıyorum umarım enfeksiyon durumuyla karşılaşmam🙏🏻 Etlik Lokman Hekim Hastanesinde oldum ben eşimin halasının evi orda onda kaldık yakın olsun diye🤗

Doktor ama kadin doktor arastirmasi icerisindeyim.uc kadin doktor arasindayim.Isatnabuldan Asude Koksal,Izmirden Sema Ozden,Simdide Yagmur hanim
Vallahi karın germe olacaksanız olmuş biri olarak Yağmur hanımı şiddetle tavsiye ediyorum, ben de kendisine İstanbul’dan giderek ameliyat oldum zerre pişmanlığım yok. Hatta neden daha önce olmadım pişmanlığı var 🤩 Şimdi iyileşme sürecindeyim, hafif ödemler var. 1 ay sonraki halimi düşünemiyorum bile 💃💃

Böyle işlemler son çare olarak düşünülmeli sanki.
Ben 1.65 boya şu an 73 kiloyum ve göbeğim baya düz vermem gereken 10 kilo varken bile. Çünkü aylardır spor yapıyorum. Doğum da yaptım.
Son çare en az 1.5 yıllık size uyan sporla da gitmezse yapılmalı diye düşünüyorum.
Ama sporla baya gidiyor yani. Sadece süreç bir 6 ay sürüyor ve sabır önemli. Birinci ayın sonunda bu ne pek bir şey değişmedi diyip bırakmamak önemli.
Bırakmayınca geliyor gerisi karın, popo, kol, iç bacak vs.
Sadece kendinizde değil gelen grubunuzda görüyorsunuz etkiyi.
Ki insan önce başkalarında görüyor etkiyi sanırım ki kendinden önce sizinle haftada üç çalışan insanda görüyorsun vay sen ne oldun diye .
O da diyor ki asıl sen ne oldun böyle.
Çünkü insan aynada yüzüne veya vücuduna bakarken her şeye alışıp en güzelini görmeye çalışıyor. Makalelerde geçen bir durum bu. Göz onu yapıyor yani.
Bı tür şeylere karar vermeden önce en az bir sene haftada iki veya üç rahatsız olduğunuz bölgeye yönelik bir hoca ile spor yapmanızı öneririm demek istediğim o yani.
Diğer türlüsü daha riskli.

Böyle işlemler son çare olarak düşünülmeli sanki.
Ben 1.65 boya şu an 73 kiloyum ve göbeğim baya düz vermem gereken 10 kilo varken bile. Çünkü aylardır spor yapıyorum. Doğum da yaptım.
Son çare en az 1.5 yıllık size uyan sporla da gitmezse yapılmalı diye düşünüyorum.
Ama sporla baya gidiyor yani. Sadece süreç bir 6 ay sürüyor ve sabır önemli. Birinci ayın sonunda bu ne pek bir şey değişmedi diyip bırakmamak önemli.
Bırakmayınca geliyor gerisi karın, popo, kol, iç bacak vs.
Sadece kendinizde değil gelen grubunuzda görüyorsunuz etkiyi.
Ki insan önce başkalarında görüyor etkiyi sanırım ki kendinden önce sizinle haftada üç çalışan insanda görüyorsun vay sen ne oldun diye .
O da diyor ki asıl sen ne oldun böyle.
Çünkü insan aynada yüzüne veya vücuduna bakarken her şeye alışıp en güzelini görmeye çalışıyor. Makalelerde geçen bir durum bu. Göz onu yapıyor yani.
Bı tür şeylere karar vermeden önce en az bir sene haftada iki veya üç rahatsız olduğunuz bölgeye yönelik bir hoca ile spor yapmanızı öneririm demek istediğim o yani.
Diğer türlüsü daha riskli.
Hayatım boyunca neler çektiğimi bir ben bir de Rabbim bilir. Yaklaşık 15 yıldır düzenli spor yaparım, toplam 41 kilo alıp verdim, 1 doğum yaptım ve şuan kilom ideal. Bu kararı almadan önce her şeyi denedim, karnım hariç her yerim çok güzel giderken kocaman göbeğim asla gitmiyordu. Çünkü fazlasıyla bir deri sarkıklığım vardı ve malesef ne kadar spor yaparsanız yapın o deri sarkıklığı gitmiyor. Ben de istemezdim karnı yarık olmak 🤣 ama son çareydi benim için. Bir de göbek deliğim içerde çok büyümüş yumruk kadar olmuş. Karar kolay olmadı, amaan dur kilo veremedim de kendimi kestireyim gibi bir durum asla olmadı. Kendimi bildim bileli kilolu bir çocuktum, ameliyattan sonra ilk ayağa kalktığımda korsesiz karnımı görünce oturup hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Psikolojikmen de yıllardır etkileyen bir olaydı beni. Yani demem o ki kimse kimsenin ne çektiğini bilemez, bazen bazı şeyler dışardan göründüğü gibi değildir…..

Hayatım boyunca neler çektiğimi bir ben bir de Rabbim bilir. Yaklaşık 15 yıldır düzenli spor yaparım, toplam 41 kilo alıp verdim, 1 doğum yaptım ve şuan kilom ideal. Bu kararı almadan önce her şeyi denedim, karnım hariç her yerim çok güzel giderken kocaman göbeğim asla gitmiyordu. Çünkü fazlasıyla bir deri sarkıklığım vardı ve malesef ne kadar spor yaparsanız yapın o deri sarkıklığı gitmiyor. Ben de istemezdim karnı yarık olmak 🤣 ama son çareydi benim için. Bir de göbek deliğim içerde çok büyümüş yumruk kadar olmuş. Karar kolay olmadı, amaan dur kilo veremedim de kendimi kestireyim gibi bir durum asla olmadı. Kendimi bildim bileli kilolu bir çocuktum, ameliyattan sonra ilk ayağa kalktığımda korsesiz karnımı görünce oturup hüngür hüngür ağladığımı biliyorum. Psikolojikmen de yıllardır etkileyen bir olaydı beni. Yani demem o ki kimse kimsenin ne çektiğini bilemez, bazen bazı şeyler dışardan göründüğü gibi değildir…..
Ben size demedim kırılmayın lütfen siz zaten olmuşsunuz ve memnun kalmışsınız.
Genel söyledim ben. Benim de bir 10 kilo kadar vereceğim var.
Verdiğimde istediğim gibi olmazsa ben de yaptırırım mesela.

Ben size demedim kırılmayın lütfen siz zaten olmuşsunuz ve memnun kalmışsınız.
Genel söyledim ben. Benim de bir 10 kilo kadar vereceğim var.
Verdiğimde istediğim gibi olmazsa ben de yaptırırım mesela.
Sanmıyorum ki insan keyfi olarak bıçak altına yatmak istesin. Sizin karnınız düzmüş ne güzel 🤗benim veya benim gibi deri fazlalığı olup 40’dan fazla kilo vermiş insanlar için tek çare inanın bu karın germe ameliyatı çünkü ister istemez sarkmalar oluyor. Çok şükür ki benim bir tek karnım sarkmıştı, büzüş büzüştü. Uyluk germe, kol germe de olanlar var☹️

Sanmıyorum ki insan keyfi olarak bıçak altına yatmak istesin. Sizin karnınız düzmüş ne güzel 🤗benim veya benim gibi deri fazlalığı olup 40’dan fazla kilo vermiş insanlar için tek çare inanın bu karın germe ameliyatı çünkü ister istemez sarkmalar oluyor. Çok şükür ki benim bir tek karnım sarkmıştı, büzüş büzüştü. Uyluk germe, kol germe de olanlar var☹️
Düz demedim ki kiloma göre düz dedim.10 kilo verince ne olur bilemem zaten.

Merhaba 🌸 ameliyatımın bugün 5. günü. Ağrım sızım yok çok şükür korse de batmıyor gözüme sadece karnım çok gergin ve dik yürüyemiyorum, yatarken de eğik şekilde yatıyorum 5 gündür ve bundan sebep sırt ağrılarım oldukça fazla. Ne zaman dik yürüyebilirim acaba bilen arkadaşlarım cevaplayabilir mi🥲

13 mayisda karin germe gogus kucuktme lipo oldum hic agrim olmadi sadece lipo yapilan yerlerim ezilmis et agrisi gibi vardi zaten ameliuatdan daha zor olan bence lipo neyse oda dayanilmayacak bir agri degil

ben bir haftadir yan yatmaya basladim sirt ustu yatmakdan sinir sistemim bozuldu bel agrilaribi gectim ayagim altinda yastikama cok sukur hamilelikdeki gibi karnim altina yastik koyup yat yatiyorum uykuda uzerine yatmiyim diye

evimizde temizliyorum alisverisde yapiyorum bir sorun yasamadim cok sukur sadece cok ayakda durunca aksamlari sanki sisiyor ameliyat yeri karnimda onunda krem surup masaj yapinxa rahatliyorum

cay agaci kremi kullaniyorum dikislerim baya baya iyilesti ama bazen karnimda sisme olunxa gaz olunca dikisler geriliyo dinlenixne geciyo

korse cok onemli arkadaslar korse ne kadar duzgun kullaniesak o kadar sekil alirirz doktor bana iki parca seklinde takmis katlanmaya basladi rahatsiz ediyo ikinci mayo tipli korse siparis ettim

kremlerle masaj yapiyorum odemlerde azaldi cok sukur

ben bir bucuk haftadir normal sekilde duruyorum
ama yillarin vermis oldugu buyuk gogusler yuzunden dik yurumeyi unuttugjm icin dimdik zaten duramiyodum ama korse sayesinde bi nebzede olsa dik duruyorum otururken ozellikle yayilmiyorum :)

X