Karın Germe Ameliyatı

Ben doktordan memnunum hala gidiyorum botox yaptırıyorum. Ben karnım düz sayılır ama tamda düz değil. Sebebi de korseyi çok uzun süre taktım karın kaslarım zayıflamış. Doktor hanım bana artık korseyi çıkar dediği zaman çıkarmadım çünkü kendimi korse de guven de hissediyordum ama uzun süre korsenin olumsuz etkisi bende görüldü. Ama bu ameliyatı olmasaydım asla karnım da düzelmezdi. Ameliyata 51 kilo ile girdim ben ona ragmen bile 1500 gr yağ ve 1 kg da deri çıktı benden. Yada tam tersi hatırlamıyor sonuçta 2500 kg gitti. Siz sigara kullanıyor musunuz

Doktor hanıma guvenebilirsin ameliyat sonrası hem kendisine hemde asistanı Esra hanıma herzaman ulaşabilirsin ameliyat sonrası ulaşılamayan doktorlardan değil yaptı işin arkasında durur. Ameliyat gununuz ne zaman sizin. Ben 100 yıl hastanesinde olmuştum 2 gece kaldım hastanede. Eşim refakatçilik yaptı. Hiç agrım falan olmadı enfeksiyon olmadı sadece halsizdim benim tam olarak dik yurumem 1 aya yakın sürdü ondan sonrada zaten işe başladım.

Ben doktordan memnunum hala gidiyorum botox yaptırıyorum. Ben karnım düz sayılır ama tamda düz değil. Sebebi de korseyi çok uzun süre taktım karın kaslarım zayıflamış. Doktor hanım bana artık korseyi çıkar dediği zaman çıkarmadım çünkü kendimi korse de guven de hissediyordum ama uzun süre korsenin olumsuz etkisi bende görüldü. Ama bu ameliyatı olmasaydım asla karnım da düzelmezdi. Ameliyata 51 kilo ile girdim ben ona ragmen bile 1500 gr yağ ve 1 kg da deri çıktı benden. Yada tam tersi hatırlamıyor sonuçta 2500 kg gitti. Siz sigara kullanıyor musunuz
Ayy 2500 kg süper bir sonuç hem ds çokta kilonuz yok maşallah diyim 🧿 sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim valla. Arada içiyorum sürekli olmasa da. Esra hanım asistanı bırakalım dedi ama bırakamadım tek tük içiyorum yarın hiç içmicem nasipse

Doktor hanıma guvenebilirsin ameliyat sonrası hem kendisine hemde asistanı Esra hanıma herzaman ulaşabilirsin ameliyat sonrası ulaşılamayan doktorlardan değil yaptı işin arkasında durur. Ameliyat gununuz ne zaman sizin. Ben 100 yıl hastanesinde olmuştum 2 gece kaldım hastanede. Eşim refakatçilik yaptı. Hiç agrım falan olmadı enfeksiyon olmadı sadece halsizdim benim tam olarak dik yurumem 1 aya yakın sürdü ondan sonrada zaten işe başladım.
Evet Esra hanımı o kadar darladım ki mesaj yoluyla hakkını helal etsin 🤣🥲 hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı anında cevap aldım sağolsun🙏🏻 ben İstanbul’da olduğum için ona göre planladık yarın muayene tetkikler salı ameliyat nasipse🙏🏻 Yorumları okudum doktor hanımdan memnun olmayan bir yorum görmedim. Zaten kimseye de muayene olmadım yorumları gördüm tamam dedim doktorum kesin Yağmur hanım olacak🙈 ameliyatı birebir olan insanların yorumları da çok önemliydi benim için içimi baya rahatlattınız çok sağolun🤩

vallahı gıydıgım pantolonlar sankı dusecek gıbı hıssedıyorum bazen doktor tam karın germe ve yan sımıtlere lıpo yaptı amelıuat fılan hıc agrım sancım olmadı tek bence kotu kısım ıyılesınce kasınması krem suruyorum ama bazen baya gergın oldugu ıcın karın kasıntı basıyo korseden dolayı ama agır kaldırmak anı hareket dısında arabamı suruyorum cocukları okula bırakıuorım egılıp kalkıuorım banyomu yapıyorum uzerımo degısıyorım 15 gunum ben bırıncı haftada basladım
Hangi şehirde amaliyat oldunuz amaliyat sonrası nasıl bir korse kullandınız işleme ne kadar ücret ödediniz

Evet evet ben de 🙈 umarım çook memnun kalırız🙏🏻 Bende 2.5 cm kas açıklığı da var check upta çıktı o da dikilecek henüz muayene olmadım ama kendisine. Böyle yemek yiyince aşırı şişiyordu karnım vücuduma oranla çok şiş bakalım umarım istediğimiz sonuçlaraa ulaşırız hep birlikte
kas açıklığı nasıl anlaşılıyor ?benim üst karnım ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor 3 çocuk sezeryanım var yoksa çok fazla kilolu değilim sadece ince bir bel istiyorum. üst tarafın şiş olması acaba kas açıklığından mı? bunun litaratür ismi bu mudur? bu hafta bir kaç doktor ile görüşeeğim de kum saati görünümü için ne yapılması gerekiyor?bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba 🙋🏻‍♀️ Yağmur Hanıma az evvel muayene oldum, kendisi cidden karşı tarafa aşırı güven veren bir hekim işinin ehli olduğu kurduğu cümlelerden tutun beden diline kadar anlaşılıyor. Esra Hanım da bir o kadar ilgili hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı sağolsun aklıma takılan hiçbir şey yok şuan için. Tam karın germe ameliyatımı yarın olacağım 18.00 gibi. Sabah rutin kontroller için hastanede olacağım. Merak eden arkadaşlar için yazıyorum fikir olsun diye şimdilik bu kadar🤗

kas açıklığı nasıl anlaşılıyor ?benim üst karnım ne kadar kilo verirsem vereyim gitmiyor 3 çocuk sezeryanım var yoksa çok fazla kilolu değilim sadece ince bir bel istiyorum. üst tarafın şiş olması acaba kas açıklığından mı? bunun litaratür ismi bu mudur? bu hafta bir kaç doktor ile görüşeeğim de kum saati görünümü için ne yapılması gerekiyor?bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba 🌸 karında aşırı bir bombeleşme ve ne kadar diyet yapılsa bile gitmeyen bir durum söz konusuysa kas açıklığı olabilir deniyor ama kesin tanı için doktorlardan destek almanız gerekiyor. Benim check up yaptırdığım esnada tam batın ultrasonunda çıkmıştı, açıklık çok daha fazlaysa doktor elle muayenede de anlıyor. Dediğim gibi doktora görünmenizde fayda var🤗

Merhaba 🙋🏻‍♀️ Yağmur Hanıma az evvel muayene oldum, kendisi cidden karşı tarafa aşırı güven veren bir hekim işinin ehli olduğu kurduğu cümlelerden tutun beden diline kadar anlaşılıyor. Esra Hanım da bir o kadar ilgili hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadı sağolsun aklıma takılan hiçbir şey yok şuan için. Tam karın germe ameliyatımı yarın olacağım 18.00 gibi. Sabah rutin kontroller için hastanede olacağım. Merak eden arkadaşlar için yazıyorum fikir olsun diye şimdilik bu kadar🤗
şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider mutlaka bilgilendirin bizleride..

Doktor hanım iyidir. Hersey guzel olacak inşallah. Benim ameliyatım sonrası rahat geçmişti seninde inşallah öyle olur.

şimdiden hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider mutlaka bilgilendirin bizleride..
Çok teşekkür ederim inşallah🤩 şuan kahvaltımı yaptım 11’den sonra bir şey yiyip içmem yasak, tahlilleri oldum hastaneye dönücem yatış için. 18’de ameliyat başlayacak. 3.5/4 saat süreceğini söyledi Yağmur hanım, çıktıktan sonra da mutlaka bilgilendireceğim 🙏🏻

Çok teşekkür ederim inşallah🤩 şuan kahvaltımı yaptım 11’den sonra bir şey yiyip içmem yasak, tahlilleri oldum hastaneye dönücem yatış için. 18’de ameliyat başlayacak. 3.5/4 saat süreceğini söyledi Yağmur hanım, çıktıktan sonra da mutlaka bilgilendireceğim 🙏🏻
18 de ameliyat olma fikri güzelmiş ben hep sabah girdim ameliyatlara. en azından gece daha rahat dinlenirsiniz ve gece hemşireleri daha az yoğun olduğu için daha güzel ilgilenirler. sabaha ağrınız kalmaz bitmiş oluyor genelde ağrılar

X