- 3 Eylül 2013
- 295
- 199
Tabii kiEğer bu konuda fikir alırsanız beni de etiketler misiniz? Öğrenci olduğum için ben de yazın olmak istiyorum yaza tarih alınabiliyor mu devlete merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii kiEğer bu konuda fikir alırsanız beni de etiketler misiniz? Öğrenci olduğum için ben de yazın olmak istiyorum yaza tarih alınabiliyor mu devlete merak ediyorum
hangi bolume randevu aldiniz acaba hangi bolume gitmek gerekiyo2 hafta sonrasına randevu aldım.
Bakalım neler diyecek bana?
İyi fiyat bence hem germe hem yağ aldırma olun daha iyi rahatlarsiniz çok geçmiş olsun şimdiden sıra çabuk gelir merak etmeyin doktorunuz kimdi acaba bayan dediniz deGünaydınlar ,
gkmnbjk90 Bibibella
Cuma gittim hastaneye başka bir doktor vardı bayan,baktı mini karın germe dedi gerekirse lipoda olabilir dedi sıraya aldılar.
Fiat içinde görüştüm.
Germede 16.690 anestesi dahil.
Lipo olursa 14.230 sadece bu olursa aneztesi 10.000 lira
Her ikiside olursa 30 bini buluyor korse hariç medicalden alıncakmış durum bu şekilde bekleme süreside 6 ayla 1 sene arası dedi dr.
Kış kar gelmeden tam gelir sıranız olursunuz inşallahGünaydınlar ,
gkmnbjk90 Bibibella
Cuma gittim hastaneye başka bir doktor vardı bayan,baktı mini karın germe dedi gerekirse lipoda olabilir dedi sıraya aldılar.
Fiat içinde görüştüm.
Germede 16.690 anestesi dahil.
Lipo olursa 14.230 sadece bu olursa aneztesi 10.000 lira
Her ikiside olursa 30 bini buluyor korse hariç medicalden alıncakmış durum bu şekilde bekleme süreside 6 ayla 1 sene arası dedi dr.
Lipo için gerekirse dedi,ona karar ne zaman veriliyor ki acaba,ona göre önlem almak lazım fiyat olarak.İyi fiyat bence hem germe hem yağ aldırma olun daha iyi rahatlarsiniz çok geçmiş olsun şimdiden sıra çabuk gelir merak etmeyin doktorunuz kimdi acaba bayan dediniz de
Hemen gelmez herhalde sıra,bekleme süresi uzun dedi bakalım artık nasıl olacak.Kış kar gelmeden tam gelir sıranız olursunuz inşallah
İkizler dır büyük ihtimalle sarışın ise pelin yada Selin hocamdir Hikmet doktorumuz sürekli ameliyat da olduğu için binde bir rast geliniyo onada ben şansıma denk geldim 16,690 di benim ikiside liposuction ve karın germe odalar evet iki kişilik ama arada uzun bir perde oluyor mutlaka tuvalete yakın yeri isteyin cam kenarı olmasın odanız sorarlar sizede hangi tarafı istiyorsunuz diye odanızda hasta yok ise ben çok rahat etmiştim tuvalete kalkarken lavobonda dolabında yanında herşeyin rahat koy birde küçük kitle götur neskafe vs şeylerini içersin su kaynatip yatış olucak gece 12 den sonra su yemek yasak oluyo birde ameliyat sonrası mutlaka erik kompostosu iç gorumcemler bana yapmıştı ve büyük tuvalete rahat çıkmıştımLipo için gerekirse dedi,ona karar ne zaman veriliyor ki acaba,ona göre önlem almak lazım fiyat olarak.
Hikmet beyden randevuyu aldım,yoktu kendisi kıvırcuk saçlı bir kadın dr vardı o baktı.
Sizin hem germe hem lipo vardı demi,ücret ne ödediniz peki,verilen fiyatlar şimdiki,sıra gelince değişecek dedi görüştüğüm kişi.
Hemen gelmez herhalde sıra,bekleme süresi uzun dedi bakalım artık nasıl olacak.
Özel oda sordum yokmuş,eşim kalabilirmişde nasıl olur oda,2 kişilikmiş odalar.
Hafif sarışındı kendisi,benden istenilen ücret farklı çıkıyor lipoda olursa onun fiatıda ekleniyor 30 bini buluyor bu sefer.İkizler dır büyük ihtimalle sarışın ise pelin yada Selin hocamdir Hikmet doktorumuz sürekli ameliyat da olduğu için binde bir rast geliniyo onada ben şansıma denk geldim 16,690 di benim ikiside liposuction ve karın germe odalar evet iki kişilik ama arada uzun bir perde oluyor mutlaka tuvalete yakın yeri isteyin cam kenarı olmasın odanız sorarlar sizede hangi tarafı istiyorsunuz diye odanızda hasta yok ise ben çok rahat etmiştim tuvalete kalkarken lavobonda dolabında yanında herşeyin rahat koy birde küçük kitle götur neskafe vs şeylerini içersin su kaynatip yatış olucak gece 12 den sonra su yemek yasak oluyo birde ameliyat sonrası mutlaka erik kompostosu iç gorumcemler bana yapmıştı ve büyük tuvalete rahat çıkmıştım
Ben olmadan öncede böyle denmişti fiyatlar articak diye 30 bin de dense yine iyi ozellerde 100 milyara yakın olmuştur birde ekstra şeyleri de çıkarsa denmişti ben aradığımda özel eren hastanesiniHafif sarışındı kendisi,benden istenilen ücret farklı çıkıyor lipoda olursa onun fiatıda ekleniyor 30 bini buluyor bu sefer.
Sizden 16.690 istenmiş 2 işlem için,bana farklı fiat verildi.
Sigara var bende bırakmanız lazım dedi dikişler için sıkıntı oluyor dendi biliyorum bunu zaten de nasıl olacak onu bilmiyorum.
Bırakırsınız inşallah tiksindirici şeyler var sigara bıraktıran sağlığınız daha önemli içmeyin bak gör vücudundaki değişikliği farkediceksinHafif sarışındı kendisi,benden istenilen ücret farklı çıkıyor lipoda olursa onun fiatıda ekleniyor 30 bini buluyor bu sefer.
Sizden 16.690 istenmiş 2 işlem için,bana farklı fiat verildi.
Sigara var bende bırakmanız lazım dedi dikişler için sıkıntı oluyor dendi biliyorum bunu zaten de nasıl olacak onu bilmiyorum.
Umarım bırakabilirim daha öncede 2,5 ay içmemiştim sonra gene bıraktım içmeye devam ettim.Bırakırsınız inşallah tiksindirici şeyler var sigara bıraktıran sağlığınız daha önemli içmeyin bak gör vücudundaki değişikliği farkediceksin
Lipo fiaytı istenmemişmsizden 16 bin küsür ödemişsiniz zaten burada ilginçlik var.Ben olmadan öncede böyle denmişti fiyatlar articak diye 30 bin de dense yine iyi ozellerde 100 milyara yakın olmuştur birde ekstra şeyleri de çıkarsa denmişti ben aradığımda özel eren hastanesini
Evet vala bende anlamadım ki ama bir kaç ay oldu fiyatlar değişiyor sizdede değişiklik olabilirUmarım bırakabilirim daha öncede 2,5 ay içmemiştim sonra gene bıraktım içmeye devam ettim.
Lipo fiaytı istenmemişmsizden 16 bin küsür ödemişsiniz zaten burada ilginçlik var.
Sizin ödediğiniz fiyat daha düşük çünkü 2 işlem yapılmış birde.
Özelde zaten korkunç fiatlar .
Szinde lipo olursa diye fiat verilmişmiydi,bana 14 bin küsür dendi.Evet vala bende anlamadım ki ama bir kaç ay oldu fiyatlar değişiyor sizdede değişiklik olabilir
İnanın hiç bilmiyorum belkide benim zamanımda ikisi bir fiyattı şimdi ayrı ayrı yapmışlar demekkiSzinde lipo olursa diye fiat verilmişmiydi,bana 14 bin küsür dendi.
Ekim ayıydı demi sizin ameliat çok geçmedi ki arada çok ay farkıda yok çünkü.
Birde lipo olur denirse ne zaman belli oluyor oda.
O zamana göre gene çok çok iyi bir fiyat verilmiş belkide değişmiş olabilir.İnanın hiç bilmiyorum belkide benim zamanımda ikisi bir fiyattı şimdi ayrı ayrı yapmışlar demekki
Ya olurmu ne kafa sisirmesi öyle düşünmeyin keşke beni tutan biri olmasa çocuklar büyük olsa birde alzheimer hastası kaynanam olmasa ben sizin yanınızda refakatçi olarak kalırdım çünkü benim yanımda kimsem yoktu ve hep bir yardım edenim oldu zor zamanlarımda inşallah sizinde olur eşiniz olsa yine İyi bir suyunuzu verse elinizden tutup gezdirse çok çok iyi benim eşim izin alamadı işlerde yogundu bırakmadılar onuO zamana göre gene çok çok iyi bir fiyat verilmiş belkide değişmiş olabilir.
Birde karın ultrasonu istediler randevusu doluydu ay sonunda gidip alacam,göbek fıtığı varmı yokmu diyeymiş oda.
Kusura bakmayın ne olur kafanızı şişirdim sizinde.
Çok teşekkürler sağolun güzel dşünceleriniz için çok sğaolun.Ya olurmu ne kafa sisirmesi öyle düşünmeyin keşke beni tutan biri olmasa çocuklar büyük olsa birde alzheimer hastası kaynanam olmasa ben sizin yanınızda refakatçi olarak kalırdım çünkü benim yanımda kimsem yoktu ve hep bir yardım edenim oldu zor zamanlarımda inşallah sizinde olur eşiniz olsa yine İyi bir suyunuzu verse elinizden tutup gezdirse çok çok iyi benim eşim izin alamadı işlerde yogundu bırakmadılar onu
Son b,irşey daha sormak istiyorum,siz ilk ne zaman gittiniz kontrole hemen fiyatı almışmıydınız .Evet 3 gün sürüyor bide drenlerin çıkışına göre değişiyor benim 1 hafta olmuştu birde ateş yaptı 40 lardaydim nerdeyse geçti sonra beni eve gönderdiler hastane mikrobu kapmayim diye ev daha rahat oluyo hastaneden
Ben hikmedcan doktora randevu aldığımda oğlumada almıştım ona bakmadı çocuk genel cerrahi bakıyor dedi sünnet için gitmiştim birde kendimi göstermek için şikayetimi anlatınca baktı sezaryen doğum cizigime baktı fiyat bilgisini eyer sizde uygun gorurseniz ameliyatınizi yaparız dedi beni fiyat bilgisi veren biyere gönderdi orda öğrendim doktorlar söylemiyor kabul ettik oldum ameliyatı tabi gün içinde aricaz sizi diyorlar bana çabuk sıra gelmisti bazen hastalar gelmiyor yada iptal ediyormuş ondan hızlı sıra geliyorSon b,irşey daha sormak istiyorum,siz ilk ne zaman gittiniz kontrole hemen fiyatı almışmıydınız .
Ultrason için gideceğim o zaman anlatacam bu durumuda ondan .