Karın germe ameliyatı dikiş açılma/yara sorunu

Karın germe 360 derece kuşak ameliyatım

merhabalar karın germe ve lipoyu tek seferde mi yaptırdınız? bir de ücretini sorabilir miyim ben de düşünüyorum da. umarım kısa sürede atlatırsınız bu arada 🙏🏽🙏🏽
Ben ekol hastanesinden fiyat aldim.orada mide kucultme amelyati da olmustum muhtesem bir hastane ve estetik bolumu icin instada ekolestetik diye hesap acmislar orda dmden bile fiyat veriyolar.fiyat konusunda acayip aciklar.safra kesesi aonrada mide kucultme amelyati oldum her ikisinide telefonda soylemislerdi fiyati.karin germe ve lipo icin 16bin yazmislar ama 2 ay once sormustum.siz yine bi sorun

Çok geçmiş olsun banyodan sonra saç kurutma makinasıyla kurulayıp batikon sürün
Merhaba ben de meme küçültme oldum ve bu şekilde açılma oldu bana da dön makinası denmişti ama doktorum çok kızdı havada ki tüm tozu yaraya yapıştırıyor yapma sakın dedi
12 kasımda da karın ameliyatı olacağım ve siğara içmemem konusunda uyardı şimdi resmî görünce biraz korktum çünkü bırakmadım içiyorum ama sanırım artık içmeyeceğim çok geçmiş olsun
Lütfen sakin olun ve eczaneden bir antibiyotikli sıvı almıştım kan gibi ismini hatırlamıyorum ama eczacı bilir yara üzerine damlatıp kurutmuştu isterseniz sorun doktorunuza alın iğne cam şişesi gibi ufak batikon gibi bir kırmızı sıvı
Şimdiden sağlık diliyorum

Merhaba ben de meme küçültme oldum ve bu şekilde açılma oldu bana da dön makinası denmişti ama doktorum çok kızdı havada ki tüm tozu yaraya yapıştırıyor yapma sakın dedi
12 kasımda da karın ameliyatı olacağım ve siğara içmemem konusunda uyardı şimdi resmî görünce biraz korktum çünkü bırakmadım içiyorum ama sanırım artık içmeyeceğim çok geçmiş olsun
Lütfen sakin olun ve eczaneden bir antibiyotikli sıvı almıştım kan gibi ismini hatırlamıyorum ama eczacı bilir yara üzerine damlatıp kurutmuştu isterseniz sorun doktorunuza alın iğne cam şişesi gibi ufak batikon gibi bir kırmızı sıvı
Şimdiden sağlık diliyorum
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun
Ben 1 ay önce 360 derece karın germe ve BBL oldum, dikişler kapandı bile. Konu açtım, oradan okursun
Bahsettiğin sıvı baticon.. iyi gelir ama gazlı bezle fazlasını almak gerekir.
Lütfen ama lütfen sigarayı bırak, sigara içip de düzgün iyileşen kimseyi görmedim
Şimdiden geçmiş olsun

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun
Ben 1 ay önce 360 derece karın germe ve BBL oldum, dikişler kapandı bile. Konu açtım, oradan okursun
Bahsettiğin sıvı baticon.. iyi gelir ama gazlı bezle fazlasını almak gerekir.
Lütfen ama lütfen sigarayı bırak, sigara içip de düzgün iyileşen kimseyi görmedim
Şimdiden geçmiş olsun
Merhaba yok baticon değil daha iyi bir sıvı arkadaşıma aldım yarın yazarım ismini yarayı bir kaç günde kurutma kabul bağlama özelliği var antibiyotikliydi sanırım i
Evet siğara baş düşmanım bırakıyorum artık 🙏

3A9F8633-C361-4194-A181-31522218FAA4.jpeg
Selam kızlar bu resimde attığımı açık olan yere iyice sürün ama lütfen iyice kurusun biraz bekleyip temiz gazlı bezle fazlasını alın ben bu seruma mucize diyorum mememde kullandım şuan karın germe bacak oyluk ameliyatı olan arkadaşım da kullanıyor yaralar açılmalar kurudu şükür
Sizlerede şifa olsun
Hiç korkmadan kullana bilir siniz
Sevgiler
Benim ameliyata çok az kaldı12 kasımda 🙏🙏

Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlı😢 dr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum 🥺 büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Merhaba nasıl oldunuz geçtimi sıkıntılarınız merak ettim açılma gitmediyse resim attım bunu alıp kullanın işe yarıyor çok geçmiş olsun 🙏🙏

Eklentiler

• 27B155E6-2D91-4EE9-BFAC-F98EF64D2B44.jpeg
    27B155E6-2D91-4EE9-BFAC-F98EF64D2B44.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 411
Merhaba nasıl oldunuz geçtimi sıkıntılarınız merak ettim açılma gitmediyse resim attım bunu alıp kullanın işe yarıyor çok geçmiş olsun 🙏🙏
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Ama açıklık bitti epey zaman oldu. Yaralarım temizlenip tek ince bir dikiş atıldı ve kaynadı. 5 ay olmak üzere ama hala hafif gerginlik hissi yaşıyorum. Zamanla geçeceğini umuyorum. Buna şükür 🙏🏻

Şimdiden sağlık diliyorumlütfeb özellikle

Saolun çok şükür iyiyim artık dün ilk denizime de girdim🥳 biraz yaraların kurumasını bekledi müdahale etmek için. Antibiyotik verdi. Ameliyat sonrası olabilecek bir durum halledemeyeceğimiz birşey değil dedi. Şimdi o görüntüden eser kalmadı🙏🏻 Evet Türkiyenin en sıcak şehirlerinden birinde sıcak günlerde oldum. Doktor adı maalesef veremem
Selam tekrar gelmiş geçmişşş olsun bitti şükür iyisiniz darısı başıma gün sayıyorum kasım 12 ameliyata 🙏
Size sormak istediğim şey ilk problem siğaradan dediniz siz öncesi be sonrası hep mi içtiniz siğarayı
Ben azalttım ama tam 1 hafta kala sıkıcam kendimi bırakıcam diye niyetleniyorum bırakıyorum stresten yine içiyorum telaş korku ne yapıcam bilmiyorum
Dilerim sorunsuz geçer herşey 🙏

Bende 5 hafta önce karin germe ve liposaksin yaptirdim bendede eski göbek yeri cok kabuk tutmus ve kesinlikle kalkmiyor. Doktor sabir diyor. Ben almanyadan gidip türkiyedeki doktora yaptirdim ve bur daki doktorda muayenesini bile özel diyor. Bendede o yara kapanmiyor karnim cok gergin sizin dediginiz gibi korsesih kamburum ve karnim hepsi uyusuk. Ama o agrılar varya ilk hafta asla kimseye tavsiye etmiyorum. Sadece normal bir ameliyat gibş sanıyordum bir iki hafta hayat normalleşecek sanıyordum ama boş. Yapıncada cocuksuz sorumsuz olacaksın yoksa boş

mrb hanimla :) öncelikle hepinize gecmis olsun.... sadece vaser lipusuction varmi aranizda? varsa süreci nasil gecirdiniz? sayili günüm kaldi korkmuyordum aslinda ama su anda uykularim kaciyor ;( karin ve bacak is ve dis olucam

Bende 5 hafta önce karin germe ve liposaksin yaptirdim bendede eski göbek yeri cok kabuk tutmus ve kesinlikle kalkmiyor. Doktor sabir diyor. Ben almanyadan gidip türkiyedeki doktora yaptirdim ve bur daki doktorda muayenesini bile özel diyor. Bendede o yara kapanmiyor karnim cok gergin sizin dediginiz gibi korsesih kamburum ve karnim hepsi uyusuk. Ama o agrılar varya ilk hafta asla kimseye tavsiye etmiyorum. Sadece normal bir ameliyat gibş sanıyordum bir iki hafta hayat normalleşecek sanıyordum ama boş. Yapıncada cocuksuz sorumsuz olacaksın yoksa boş
selam, bende uzun süreden beri doktor arastiriyorum. Almanyada yasiyorum Türkiyede karin germe lipo ge protezli meme diklestirme istiyorum.
sorum şu?
Ucakla yolculuk yaparken bir sorun yasadinizmi?
Ben cok korkuyorum fakat bu sekilde bu göbekle yasamakta istemiyorum

Selam kızlar tam 1,5 ay önce liposuction ve tam karın germe ameliyatı oldum. İç karın kaslarım ayrıktı baştan aşağı komple dikildi(fermuar gibi) ameliyat sonrası çok zorlu geçmedi,dayanılmayacak acılar yaşamadım yani. Olması gerektiği gibiydi. 2 gece kaldım. drenlerle çıktım hastaneden. 5. Gün onlar alındı. Karnımda kırmızı bi leke oluşumu vardı sanırım sigaraya bağlı😢 dr zamanla geçeceğini söyledi. Göbek altı dikişlerim bir türlü kapanmıyor artık psikolojik olarak çok etkileniyorum 🥺 büyük yara oldu birleşmiyor. Kendi dr um harici dermatoloğa gittim yara kabuklarını temizledi kremler verdi. Bu arada hergün istisnasız pansuman yaptım doktorun verdiği kremlerle. Hala karnım gergin,hala korsesiz tam dik duramıyorum bunların üstüne yara bere içindeyim çıldırıcam. Nolur bana bişeyler söyleyin. Başına gelen varmı? Fotoğraflar bu güne ait kremli olduğu için parlak çıkmış olabilir
Merhaba ben 6 yıl önce karin germe ameliyatı oldum. Sigaraya bağlı olarak bir yara oluştu göbek deligimin altında. Üzerinden 6 yıl geçti. Çukur olarak kaldı o yara. Geçtiğimiz Nisan ayında çukuru kapattrdım ama yine de kötü görünüm. Dikis izlerinin kaybolmasını bekliyorum dövme yaptırmak için.

Eklentiler

• Screenshot_20210411-222302_Gallery.jpg
    Screenshot_20210411-222302_Gallery.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 600
  • 20210411_222412.jpg
    20210411_222412.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 651
  • Screenshot_20210411-221854_Gallery.jpg
    Screenshot_20210411-221854_Gallery.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 606
Merhaba ben 6 yıl önce karin germe ameliyatı oldum. Sigaraya bağlı olarak bir yara oluştu göbek deligimin altında. Üzerinden 6 yıl geçti. Çukur olarak kaldı o yara. Geçtiğimiz Nisan ayında çukuru kapattrdım ama yine de kötü görünüm. Dikis izlerinin kaybolmasını bekliyorum dövme yaptırmak için.
Çok geçmiş olsun siğara ameliyat sonrası mı yoksa öncesi mi içtiniz ?

X