- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.978
-
- Konu Sahibi pinpirik03
Her şeyin aşırısı zararlı işte yavru kuş. Az seksi olsaydın adam her gece seninleydi. Ama aşırı seksi olduğun için adam baştan ben bu seksilikle baş edemem diye uzak duruyor. Aşırı seksi ve aşırı güzel olmanın zararları işte.Ama olmalı ya aşırı seksıyım
Ona sormak lazım bir deYani yetıyor zevk alıyorum ben :)
KıskanmaHer şeyin aşırısı zararlı işte yavru kuş. Az seksi olsaydın adam her gece seninleydi. Ama aşırı seksi olduğun için adam baştan ben bu seksilikle baş edemem diye uzak duruyor. Aşırı seksi ve aşırı güzel olmanın zararları işte.
Aynen oldu o işNoldu aşko hallettiniz mi şimdi son haliyle
Süper böyle devam aşko ama arada konuş neden hep ben başlatıyorum senin aklında hiç fantezi yok mu onları yapalım biraz de, senaryo sende kostüm işi bende de yüreklendir birazAynen oldu o iş
Ona sormak lazım bir
yaniOna sormak lazım bir de
Aynen aklını alırım adamınSüper böyle devam aşko ama arada konuş neden hep ben başlatıyorum senin aklında hiç fantezi yok mu onları yapalım biraz de, senaryo sende kostüm işi bende de yüreklendir biraz
Kız zar falan oluyormuş, atıyomuşsun hangisi denk gelirse onlara falan da bak belki adam açılır böyle şeyler olursaAynen aklını alırım adamın
Maalesef.yaptığımız seks dişimizin kovuğuna yetmiyor.uzun uzun 1 saati geçkin olması gerek ama nerede ? En enerjik yerinde pat bitiyor çoğu erkek.erkekler diyo artık onu
Siz ne diyorsunuz da yapmıyor????
artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor
Ok. Töövbe estağfirullah. Şöööle bir titredim hemen kendime geldim. Şu an kıskanmaz bir hale geldim.Kıskanma
Al benden de o kadar. Adam da o yüzden yaklaşmıyor galiba. Garibim. Bu da burada kendi kendine bir şeyler yazıp duruyor.Ay bunun gibi çok konu var ama hiç birisinde bu kadar tiksinmemiştim
Ne iş yapiyorArkdslar 4 yıllık evlıyım kocam ısteksız yorgunum diyor ılıskı 2-3 gün once oldu kendı yıkandı sacı kırlı dıye yattı uyudu ben ıstıyorum bu zamana kadar bı kere basım agırdı demedım dunde yorgundu bu ne demek nıye böle?
Ay bilmiyorum da konu sahibinin değişik bi enerjisi var. Muhtemelen o yüzdenAl benden de o kadar. Adam da o yüzden yaklaşmıyor galiba. Garibim. Bu da burada kendi kendine bir şeyler yazıp duruyor.
Çocuk var mi bacım?Neden bosanayım? Adam genelde böyle ve benim 1 kere basım agırmadı yao nazlı sanırsın ben adamım enterasan
Asıl tıksıntı sensinAy bilmiyorum da konu sahibinin değişik bi enerjisi var. Muhtemelen o yüzden
Arkdslar 4 yıllık evlıyım kocam ısteksız yorgunum diyor ılıskı 2-3 gün once oldu kendı yıkandı sacı kırlı dıye yattı uyudu ben ıstıyorum bu zamana kadar bı kere basım agırdı demedım dunde yorgundu bu ne demek nıye böle?