Karı koca ilişkisi

Ne alakası var bunların kaşıntıyla.ben olanı söylüyorum.kaşınma mı diyeceğim?

Hayal ürünü işi gücü ego kasmak. Günde 3 -5 kişi nerden buluyor allahsen ya. Kıro keko buluyor yada bilemiyorum yazık o konu da meslek dalı var hani boşa gidiyor beleş.

Son düzenleme:
Hayal ürünü de olabilir işi gücü ego kasmak. Günde 3 -5 kişi nerden buluyor allahsen ya. Kıro keko buluyor yada bilemiyorum yazık meslek dalı var hani boşa gidiyor.
Erkek olduğunu düşünüyorum çoğu zaman bazen öyle seyler yaziyir ki tecavüz gibi değişik bir durumu var
Inan kafam almıyor Van gibi bir yerde böyle hayat
Istanbul olsa bile bide nasıl hastalığa yakalanmadı bir sürü soru sorular

Hastadır ki millete de bulaştıyordur Kesinlikle erkek ve söylediklerinin yarısı hayal ürünü çünkü hep çelişiyor ,kadın taklidi de iyi yapıyor eğer değilse de tecavüz güzelleyen hasta birinin de cinsel tavsiyeleri eksik kalsın göz ardı ettim kendisini uzun süredir. O mesajlardan sonra.
Yüksek libidolu değil psikolojik sorunları var o ikisi çok ayrı kutup o yüzden asla önerilerini doğru bulmuyorum ve değerlendirmiyorum. İlgim dışı.

Ne güzel yazmışsın abi sen kendini istersen açık arttırma yap bize ne yahu bunla hava atan övünen de ilk kez görüyorum. Konuyu getiriyor kendisine. En en en herşey o. Bu arada biz burda bi anlatırsak tansiyonu çıkabilir başkasının mutlu cinsel hayatı varsa acayip kıskanıyor mutsuz biri çünkü.

Erkek olduğunu düşünüyorum değilse bile yazdım yukarıya ürkütüyorsun diye gerçekten ciddiyim... cinsel bağımlılıkta bi hastalık adını şuan hatırlayamadım yazdıklarından aynen öyle gibi bazen diyorum klasik ev hanımı böyle yapayım dedi evde keyfini çıkarıyor herşey olabilir ama bir günde 3 5 erkekle Van da kısmi iste bu olamaz..Turuncu ya yazdım Van 'ın nüfusu neki diye

Son düzenleme:

Kesinlikle ürkütücü sanıyor ki kıskanılcak Tek kelime ile hem nemfomanik hem parafili.

Ferhans nerden bilsin aşk dolu seksi. O hiç yaşamamış ki

Bilemez tabi ki. Uydururuk kaydırık hikayeler bulur yine ulvi aşk diye yedirdiği karmik ilişkileri unutursak kuruyalım. Hasta kadınlardan da erkekler hemen sıkılıyor yoruluyor şutluyorlar aksine.
Boyle bir film izlemiştim Fransız filmi kadın nemfomaniydi çok sıkıldım vallahi

Balonlar, içi boş şeylerin de bazen yükselebileceğini hatırlatır.

üf ya bi kadının cinsel isteğini kıskanacağım hiç aklıma gelmezdi. Bana da o istekten nasip et yarabbiiimm… Benim sürekli başım ağrır. Çünkü hep yorgunum. Adam da zınk diye her daim başımda… Anası ölüm döşeğindeyken seviştiğimizi bilirim yani o kadar Yok mu bunun bi yolu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…