-
- Konu Sahibi pinpirik03
Ne alakası var bunların kaşıntıyla.ben olanı söylüyorum.kaşınma mı diyeceğim?İstekli kadınla hasta kadın arasında fark var. Bu bir hastalıkta farkındaysan. 7]24 kimse cinsellik düşünmüyor.
Seksomaniysen öyle birini bulcaksın günde 39 kez ciftleşceksiniz tahtakurusu gibi hayat amacınız sadece buysa. Ya da tedavi olcaksınız.
Aşırı özgüvensiz asla sevilmemiş insanlar da kendilerini sürekli cinsellikle avuturlar. Skorcu olmanın pek mantığı yok yani.
Benim libidom çok yüksek disil enerjim de çok yuksek ama kaliteli canım öyle uyuz gibi kaşınmıyorum. Direkt seni kastettim zaten sen kaşınıyosun birtek çünkü.
Ben o kadına yapma demedim eşi istemiyor farkındaysan yanaşmıyor ben istemedikçe diyor asıl sorun erkeğin arzulamaması aslında senin konun ile onun konusu farklı. Sen baya geç girmişsin bu konulara kamyon gibi atlıyorsun orda oraya anlıyorum malesef biz öyle değiliz kaliteli yaşayan insanlarız sonradan görmemiş değilim yaniinsanlara burda cinsellikte son vaaz verebilecek insansın. Kaşıntın vardır şimdi de yazık. İnsan içinde kaşınıyorsa bide sakıncalı durum yazık.
Ferhan Van da yaşıyorsun gunde 3 5 kişiyle birlikte oluyorsun hatta geçen konu konu yorum yazdın biri yok birlikte olucak yok neden böyle oldu
Zaten sen evlenme düşünsene her gün aynı adamla ve yetmiyor yani sana yetmiyor vay o adama yazık valla iliğine kadar bitirsin
Bazılarına evlilik hayati uymaz onlardan biri sensin
Erkek olduğunu düşünüyorum çoğu zaman bazen öyle seyler yaziyir ki tecavüz gibi değişik bir durumu varHayal ürünü de olabilir işi gücü ego kasmak. Günde 3 -5 kişi nerden buluyor allahsen ya. Kıro keko buluyor yada bilemiyorum yazık meslek dalı var hani boşa gidiyor.
Evlileri kıskanmaktan artık kafayı yedi evlilerin yaşadığı cinsellik en sağlıklı cinsellik bunu da kafasına soksun.Sanıyosun ki evliler 5 dk sevişiyor
Akıntıdan kastı ıslanması falan mı ben anlamadım bunu
Erkek olduğunu düşünüyorum çoğu zaman bazen öyle seyler yaziyir ki tecavüz gibi değişik bir durumu var
Inan kafam almıyor Van gibi bir yerde böyle hayat
Istanbul olsa bile bide nasıl hastalığa yakalanmadı bir sürü soru sorular
Ferhancim senle benim hayatim ve yaşam şeklim arasında toros sıra dağları kadar fark var
Konu ben değilim sen değilsin ama genelde sen konuları kendi seks hayatına getirdigin için sana yetmiyor bunu kk da seni taniyan herkes biliyor zaten
Erkek olduğunu düşünüyorum değilse bile yazdım yukarıya ürkütüyorsun diye gerçekten ciddiyim... cinsel bağımlılıkta bi hastalık adını şuan hatırlayamadım yazdıklarından aynen öyle gibi bazen diyorum klasik ev hanımı böyle yapayım dedi evde keyfini çıkarıyor herşey olabilir ama bir günde 3 5 erkekle Van da kısmi iste bu olamaz..Turuncu ya yazdım Van 'ın nüfusu neki diyeHastadır ki millete de bulaştıyordur Kesinlikle erkek ve söylediklerinin yarısı hayal ürünü çünkü hep çelişiyor ,kadın taklidi de iyi yapıyor eğer değilse de tecavüz güzelleyen hasta birinin de cinsel tavsiyeleri eksik kalsın göz ardı ettim kendisini uzun süredir. O mesajlardan sonra.
Yüksek libidolu değil psikolojik sorunları var o ikisi çok ayrı kutup o yüzden asla önerilerini doğru bulmuyorum ve değerlendirmiyorum. İlgim dışı.
Ne güzel yazmışsın abi sen kendini istersen açık arttırma yap bize ne yahubunla hava atan övünen de ilk kez görüyorum. Konuyu getiriyor kendisine. En en en herşey o. Bu arada biz burda bi anlatırsak tansiyonu çıkabilir başkasının mutlu cinsel hayatı varsa acayip kıskanıyor mutsuz biri çünkü.
Erkek olduğunu düşünüyorum değilse bile yazdım yukarıya ürkütüyorsun diye gerçekten ciddiyim... cinsel bağımlılıkta bi hastalık adını şuan hatırlayamadım yazdıklarından aynen öyle gibi bazen diyorum klasik ev hanımı böyle yapayım dedi evde keyfini çıkarıyor herşey olabilir ama bir günde 3 5 erkekle Van da kısmi iste bu olamaz..Turuncu ya yazdım Van 'ın nüfusu neki diye
En azından düzenli ve 1 kişiyle yapıyoruzEvlileri kıskanmaktan artık kafayı yedi evlilerin yaşadığı cinsellik en sağlıklı cinsellik bunu da kafasına soksun.
Islanmasıdır akıntı farklı o farklı ah cehalet. Kıvam anlattırcaklar kalkıp yaa burda.
En azından düzenli ve 1 kişiyle yapıyoruz
Ferhans nerden bilsin aşk dolu seksi. O hiç yaşamamış kiEn önemlisi vurgulamak isterim ki sevip sevildiğin, değer verip değer gördüğün biri ile
Ferhans nerden bilsin aşk dolu seksi. O hiç yaşamamış ki
Kaşıntı oluyor yazan kişi bendim.evet dediğimin de arkasındayım.30 yaşında 10 senelik cinsel hayatı olan kadınım.bırakın bu kadarını da yorumlayabileyim.hem cinsel organda oldukça yoğun bir kaşıntı oluyor hem de makat bölgesinde.hatta daha önceki yıllarda müthiş yüksek bir isteğim vardı ki dış dudaklar falan aşırı istekten acımayla karışık kaşınıyordu.o sancı ve kaşınma da o bölgedeki sinir uçlarının aşırı istekten aktifleşip, hassaslaşmasıyla oluşuyor.belli ki benim kadar istekli değilsiniz ama yaşayan bilir ne büyük sorun çıkarttığını. Benim gibi olan kadınlara en az 3,4 erkek gerekiyor ama mâlum hayat şartları.tek erkekle de olayın en yüksek yerinde adamların işi bitiyor.seks dişimizin kovuğuna bile yetmiyor.sofradan sürekli aç kalkıyorsun, çorbayı içip, her seferinde ana yemeksiz kalkmak gibi.istekli kadın çok ciddi sorunlar yaşıyor yani.o atılmamış enerji, karşılanmamış istek o kadar büyük sinir yaratıyor bir bilseniz.insanın hem o isteğini karşılayamayan erkeği hem de kendini kesesi kalıyor.erkekler bu konuda çok çeşitli olduğu gibi kadınlar da çok çeşitli.hergün 2,3 kes yapan erkekler gibi ayda 1 defa yapanlar da var.eee biz de en isteklinin üst noktasıyız işte.yapmayıver. takılma demekle olmuyor
Aynen aşkoBalonlar, içi boş şeylerin de bazen yükselebileceğini hatırlatır.
Aynen ayküAynen aşko
Aynen ya ıslanmakAkıntıdan kastı ıslanması falan mı ben anlamadım bunu
Aynen aykü