- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi pinpirik03
Evet genelde ben ıstıyorumAnlamadım 2-3 gün önce mı ilişki yasadiniz ?
E normal sürekli isteyecek diye bir şey yok.
Yani günler haftalar geçer anlarım.
Dünya hali yorgun olabiliyoruz.
???
artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyorHergün mü istiyorsunuz ki? herkesin dinamiği farklı belki de yorgun gerçekten bu aralar. Onlar çok kolay red edebiliyorlar o halde sizde edin yani.
O cinsellik dışında sorumluluktan kaçıyor mu? Çalışmıyorum faturayı kirayı ödemicem diyor mu? Bilemedim. Her gün istiyorsanız o da yorgun olabilir. Akıntınızla ne alaka onu da anlamadım.???
artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor
???
artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor
???
Genelde kadınlar eder bızde tersiHergün mü istiyorsunuz ki? herkesin dinamiği farklı belki de yorgun gerçekten bu aralar. Onlar çok kolay red edebiliyorlar o halde sizde edin yani.
her gun ıstemıyorum haftada 2/3 kez ıdeal zatenO cinsellik dışında sorumluluktan kaçıyor mu? Çalışmıyorum faturayı kirayı ödemicem diyor mu? Bilemedim. Her gün istiyorsanız o da yorgun olabilir. Akıntınızla ne alaka onu da anlamadım.
Neden kendımı tatmın edeyımkı evliyiyken ve genelde hep ben yanasıyorum öyle oluyorBu ne demek? Ne alaka? Akıntı sebebleri farklıdır 3 gün önce olmuş sanırsın 3 senedir yapmıyorsunuzkendi kendinizi tatmin edin o halde ölmezsiniz ya.
Eşinizi linç mi edelim yeri geliyor kadın da istemiyor yemek vs yapmayacağım ne demek ki? Evliliğiniz hiç sağlıklı değil. Regl iken bir hafta sizde iptalsiniz çevrimdışısınız adam ne yapsın hanımefendi az sakin olsanız mı?
Sureklı yorgunum dıyor hep ben ısteyınce ben yasanasınca oluyor yanassın azcık sanırsın ben adamımYorgundur adamcağız
Neden kendımı tatmın edeyımkı evliyiyken ve genelde hep ben yanasıyorum öyle oluyor
Sureklı yorgunum dıyor hep ben ısteyınce ben yasanasınca oluyor yanassın azcık sanırsın ben adamım
Neyse anlatamıyorum eşiniz bulsun çözümdüz duvara tırmancaksınız yoksa.
Neden bosanayım? Adam genelde böyle ve benim 1 kere basım agırmadı yaGarip gerçekten. Uc gun evvel yaşamışsin hala benim hakkim benim hakkim. Azicik destek verseler bosanacaksin bu ne bacım? Az bi sakin olun. Bu gece yine yanaşin demek ki kocaniza gore daha isteklisin. Bu da kötü bir şey değil.