Karı koca ilişkisi

En az 3 4 erkek? Tek seferde 3 4 erkek mi? Çok afedersin argo olacak ama aynı anda 3 4 adamı idare edecek kadar delik mi var vücudumuzda? Tövbe tövbe

Niye ki? Siz istekli değil misiniz, evet yetmiyor.ne var ki bunda.bence kadınların isteği erkeklere göre çok çok daha fazla.
Ferhancim senle benim hayatim ve yaşam şeklim arasında toros sıra dağları kadar fark var

Konu ben değilim sen değilsin ama genelde sen konuları kendi seks hayatına getirdigin için sana yetmiyor bunu kk da seni taniyan herkes biliyor zaten

Eee tamam istekliyim yetmiyor diyorum zaten.beni gibi olanlar da var elbet.onların durumunu anlatıyorum.benim gibi olup evlenenin durumi bu oluyor işte.zaten evlilik erkekler için cinselliği çok azlatan bir durum.

Eee tamam istekliyim yetmiyor diyorum zaten.beni gibi olanlar da var elbet.onların durumunu anlatıyorum.benim gibi olup evlenenin durumi bu oluyor işte.zaten evlilik erkekler için cinselliği çok azlatan bir durum.
Ferhan Van da yaşıyorsun gunde 3 5 kişiyle birlikte oluyorsun hatta geçen konu konu yorum yazdın biri yok birlikte olucak yok neden böyle oldu

Zaten sen evlenme düşünsene her gün aynı adamla ve yetmiyor yani sana yetmiyor vay o adama yazık valla iliğine kadar bitirsin

Bazılarına evlilik hayati uymaz onlardan biri sensin

Hayır öyle bi yerde de nasıl duyulmuyor bu derece rahatlıkla şaşıyorum

Hayır öyle bi yerde de nasıl duyulmuyor bu derece rahatlıkla şaşıyorum
Bende çok sasirmistim ve inanmadım çünkü kimse yanlış anlamasin ama orası doğu ve küçük bir yer yani adamın kalemini kirarlar oralarda

Nüfus neki günde 3 5 ,3 5 tobe yarabbi

Daha da yetmiyor diyor

Bende çok sasirmistim ve inanmadım çünkü kimse yanlış anlamasin ama orası doğu ve küçük bir yer yani adamın kalemini kirarlar oralarda

Nüfus neki günde 3 5 ,3 5 tobe yarabbi

Daha da yetmiyor diyor
Yahu zattiri zutturu erkekler övünmeyi çok sever şunu şöyle yaptım demeye. Eminim ki ortamlarda konuşuluyo ferhans duymuyor

Akıntıdan kastı ıslanması falan mı ben anlamadım bunu
Aynen istek duyup vajinanin kendini iliskiye hazirlamasi
Yani erkeklerin istek duyup erekte olmasi gibi bir durum
Ona bakarsak her sabah otomatik erekte olan esimizi her an nasil kabul edebiliriz yani bu da can
Az once bi yorum okudum bu konuda
3 4 erkek lazim bana demis
Ay ben soslu browniye daha cok yukseliyorum yanlis mi yasiyorum diye dusundurdu skdjsjdjd

İstekli kadınla hasta kadın arasında fark var. Bu bir hastalıkta farkındaysan. 7]24 kimse cinsellik düşünmüyor.
Seksomanyaksan öyle birini bulcaksın günde 39 kez ciftleşceksiniz tahtakurusu gibi hayat amacınız sadece buysa. Ya da tedavi olcaksınız.
Aşırı özgüvensiz asla sevilmemiş insanlar da kendilerini sürekli cinsellikle avuturlar. Skorcu olmanın pek mantığı yok yani.
Benim libidom çok yüksek disil enerjim de çok yuksek ama kaliteli canım öyle uyuz gibi kaşınmıyorum. Direkt seni kastettim zaten sen kaşınıyosun birtek çünkü.
Ben o kadına yapma demedim eşi istemiyor farkındaysan yanaşmıyor ben istemedikçe diyor asıl sorun erkeğin arzulamaması aslında senin konun ile onun konusu farklı hergün olsun demiyor.
Sen baya geç girmişsin bu konulara kamyon gibi atlıyorsun ordan oraya malesef biz öyle değiliz kaliteli yaşayan insanlarız sonradan görmemiş değilim yani insanlara burda cinsellikte son vaaz verebilecek insansın. Kaşıntın vardır şimdi de yazık. İnsan içinde kaşınıyorsa bide sakıncalı durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…