- 9 Kasım 2020
- 148
- 12
- 28
-
- Konu Sahibi pinpirik03
Zaten genelde acık gıyınıyorum hep ılgısını cekıyorum bendede problem yokki buna uzuluyorumSize ilgisi azalmış o zaman. Renklendirin ilişkinizi özletin kendinizi vs. ya da. Konuyu detaylandırmazsanız kimse anlamaz sürekli yorgunsa siz başlatıyorsanız sorun yani nedenlerini ona.
???
artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor
Hayatım işte arada başın ağrıyacak. Hiç ağrımadığı için böyle. Erkeklere av gibi gözükürsen peşinden koşar, avcı gözükürsen av olur kaçar.Neden bosanayım? Adam genelde böyle ve benim 1 kere basım agırmadı yao nazlı sanırsın ben adamım enterasan
Zaten genelde acık gıyınıyorum hep ılgısını cekıyorum bendede problem yokki buna uzuluyorum
cnm kasıntım yokHayatım işte arada başın ağrıyacak. Hiç ağrımadığı için böyle. Erkeklere av gibi gözükürsen peşinden koşar, avcı gözükürsen av olur kaçar.
Bi de enfeksiyon mantar neyim olabilir.
Güldürme ya.Akintiniz geldiginde diger odaya gecip "akintim geldi🌧" diye mesaj atin
Daha da anlamazsa bosayin yahu bu ne boyle aaaa
Hshshsh gümledimAkintiniz geldiginde diger odaya gecip "akintim geldi🌧" diye mesaj atin
Daha da anlamazsa bosayin yahu bu ne boyle aaaa
Belki de sen adamsın biz nerden bilelim?Neden bosanayım? Adam genelde böyle ve benim 1 kere basım agırmadı yao nazlı sanırsın ben adamım enterasan
Adam olsaydı nickinin yanında patlıcan olurdu bi kere adafagahBelki de sen adamsın biz nerden bilelim?
başlatan tarafın ne önemi var ki ben onu anlamadım, sürekli "sanki ben adamım" diyip durmuşsunuz.. adamın libidosu o kadar demek ki sizinle alakası olduğunu sanmıyorum.. yani 4 yılda hala birbirinizin ritmine ayak uyduramamış olmanız ilginç..
benim fikrimce sayısından ziyade kalitesi önemli.. mesela ben hissiz zevksiz 2 günde bir olmasındansa 2 haftada bir olmasını tercih ederim.. mesela bizim de 10 günde bir falan oluyor ama çok güzel oluyor, eşim de ben de bundan rahatsızlık duymuyoruz, ritmimiz böyle çünkü.hafta
Bu ne ya ıyyyyy???
artık öle yapcam yemek vs yapmıcam dedıklerımı yapmıyor akıntım geliyor benım kendı kendıme hakkıma giriyor
HayırAdam olsaydı nickinin yanında patlıcan olurdu bi kere adafagah
sensın ıyBu ne ya ıyyyyy
Erkek dedıgın her zaman ısteklı olur askorobot değil ki insan o
Dun cok seksı bı sekılde aklını aldım zatenKime göre, neye göre ideal?
Kitabi bilgileri geçip, kendinizi eşinizi tanıyın. Zaman verin, ortam verin. Esnetin bişeyleri.
Ne idealleri okuduk burda hey yavrum hey