- 3 Ocak 2011
- 8.912
- 6.222
- 35
- Konu Sahibi pinpirik03
yok canım öyle bi dünya yok maalesef onlarda stres üzüntü olduğunda düşüyor çıksss pembe değil göründüğü gibi hiç bişey :))))Erkek dedıgın her zaman ısteklı olur asko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım öyle bi dünya yok maalesef onlarda stres üzüntü olduğunda düşüyor çıksss pembe değil göründüğü gibi hiç bişey :))))Erkek dedıgın her zaman ısteklı olur asko
:)) bence adam dedıgın hep ısteklı olmalıyok canım öyle bi dünya yok maalesef onlarda stres üzüntü olduğunda düşüyor çıksss pembe değil göründüğü gibi hiç bişey :))))
Sız baya tecrübelısınız galıba:)) bence adam dedıgın hep ısteklı olmalı
Adamın her gün sevişesi yok demekkiArkdslar 4 yıllık evlıyım kocam ısteksız yorgunum diyor ılıskı 2-3 gün once oldu kendı yıkandı sacı kırlı dıye yattı uyudu ben ıstıyorum bu zamana kadar bı kere basım agırdı demedım dunde yorgundu bu ne demek nıye böle?
herkes ister öyle olmasını ama olmuyorlar bir sürü etken oluyo isteksizlik için erkekler daha farklı kadın desen bak hazırda bekliyor ama:)) bence adam dedıgın hep ısteklı olmalı
Ama olmalı ya aşırı seksıyımAdamın her gün sevişesi yok demekki
E ozaman bu basım agrıyo dıyenler yalan cunku ben oyle deılım askoherkes ister öyle olmasını ama olmuyorlar bir sürü etken oluyo isteksizlik için erkekler daha farklı kadın desen bak hazırda bekliyor ama
kendi kendine mı yorum yaptın hahahahahSız baya tecrübelısınız galıba
erkekler diyo artık onuE ozaman bu basım agrıyo dıyenler yalan cunku ben oyle deılım asko
Hayır ben sadece o gecemı kocamla yaşadım oncesını bılmıyorumkendi kendine mı yorum yaptın hahahahah
Akintiniz geldiginde diger odaya gecip "akintim geldi🌧" diye mesaj atin
Daha da anlamazsa bosayin yahu bu ne boyle aaaa
Akıntı dediği sanırım hissettiği ıslaklıkO cinsellik dışında sorumluluktan kaçıyor mu? Çalışmıyorum faturayı kirayı ödemicem diyor mu? Bilemedim. Her gün istiyorsanız o da yorgun olabilir. Akıntınızla ne alaka onu da anlamadım.
Hayatım evlenmeden önce konuşmadınız mı hiç böyle şeyleri, bazı erkekler seksten sonra döner poposunu yatar seninki de öyle demekki, acaba sana yetemediğini düşünüp de ondan mı böyle yapıyor ki. ya çok zor bir durum seninkiAma olmalı ya aşırı seksıyım
Kız başın ağrıyorsa asıl seks yapacaksın yani, tarihte hangi kadın çıkardı acaba bu bahaneyiE ozaman bu basım agrıyo dıyenler yalan cunku ben oyle deılım asko
Ama olmalı ya aşırı seksıyım
kendi kendine mı yorum yaptın hahahahah
Şimdi kanat takip gelicek
Puhahhahaha he vallaBelki de sen adamsın biz nerden bilelim?
Yani yetıyor zevk alıyorum ben :)Hayatım evlenmeden önce konuşmadınız mı hiç böyle şeyleri, bazı erkekler seksten sonra döner poposunu yatar seninki de öyle demekki, acaba sana yetemediğini düşünüp de ondan mı böyle yapıyor ki. ya çok zor bir durum seninki
Ben sınırden oyle dedım tabıkıde yapıyorumBi söz var ya. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin diye. O kadar çabaya rağmen düzelmiyor ise ne diyelim. Her evliligin dinamiği farklı işte. Eşin sorumlulugundan kaçınıyor mu ? Kira faturalar ödemeyecegim diye . Sizde ev işlerini yapmamazlik yapmayın. Ayri konular tamamen. Çift terapisi öneririm