Kari koca evden çalışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz yaptiginizda ya begenmiyor ya kilo aldiriyorsun bana diyorsa ben kendime yapiyorum cokta begeniyorum sende kendine yapta nasil yemek sevdigini goreyim de. Siz onun annesi degilsiniz zorla yemek yedirmeye calismayin kendinizi dusunun yemek yaparken o da ne yiyorsa yesin. Corba sebze et yemiyosa sagligi git gide kotulesir siz kendinize bunu yapmayin bari

Kocaniz ingiltere veliaht prensi william galiba. 1) O ev sadece onun degil. 2) İçinde yemek pisen ev mutlaka kokar. Bence siz istediginiz gibi yemeklerinizi yapin begenmeyen gitsin starbuckta calissin. Freelance yazilimciysaniz aylik min 40-50 bin maasiniz var boyle tipleri cekmeyin.

Evde hergün çocuklar için ev yemeği pişiyor ama ben evde çok nadir yiyorum. Çünkü ev yemeği gerçekten sevmiyorum. Fırın yemekleri olursa ve o gün dışarda bi planım yoksa evde mecbur yiyorum. Eşimde öyle.. zorlamayın yani sevmiyorsa sevmiyordur. Et ızgara,salata vs gibi şeyler yapın. Güzel şeyden kastı et ızgara için güzel bir sos olabilir mesela..

Kilo almak istemiyorsan yeme.
Benim canım istedi.

Aslında evden çalışma yemek düzeni oluşturmak için daha uygun bence. Ben pandemide evden çalışırken daha kolay oluyordu her şey. Sabah yemeği ocağa/fırına koyuyordum mesela. Ben çalışırken yemek pişiyordu. Şimdi en erken yedide evde oluyorum. Sıfırdan yemek pişirmek için çok geç.

Eşinize gelince neden çocuk gibi uğraşıyorsunuz. Yemiyorsa yemesin. Hatta ikinizde evdesiniz, sıraya koyun yemek işini. Yapmak istemiyorsa da ne yerse yesin.

Sürekli dışardan söylemek sağlıksız onun dışında yemek yapmak sizin göreviniz değil bu laflara takilmayin. Kendinize sebze ,çorba ,et ne canınız istiyorsa onu pişirin . O istiyorsa disardan yesin . Karın doyurma işi ne kadar abartılıyor ya önemli olan dengeli ve sağlıklı olmasıdir . Onu yemem bunu yemem gıcık oluyorum böle şeylere .

Bu forumdaki kadinlarin sabirlarina hayret ediyorum .yemegi kendim icin yaparim yerse yesin yemiyorsa da sussun . esiniz cocugunuz degil oncelikle ayristiralim
evlenene kadar hic yemek yapmamis biriyim .esim borek bile yapabilir . ben de yapiyorum o da muhtelemen onunkiler daha guzel oluyor ama yapacak bir sey yok .benim elimden gelen bu

O zaman kendisi yapabilir, bizim oraların çok sevdigim sözü oturduğun yerden birşeyi begenmezsen "kaldır poponu da kendin yap" denir. Ne zaman biseyi begenmesem bu söylendigi icin kolay kolay bisey begenmemezlik yapamıyorum

Nerden yiyorsa ordan yesin yaaa,sizin onun sağlığını düşünmek gibi bir göreviniz yok ki. Kendinize kadar yapın yiyin,o da dışarıdan söylemeye devam etsin.50 yaşına gelsin görelim beyefendiyi

Konu sahibesi umarım beni yanlış anlamaz sözüm meclisten dışarı ancak bence biz kız çocuklarımızı yetistirirken bir yerde bir hata yapıyoruz kendi degerlerinin farkına varmalarını sağlayamıyoruz. Ben bu forumda avukat, doktor, nice ögretmen gördüm eşlerinin elinde oyuncak olmuşlar, manipüle edilmişler. Erkek dünyası acımasız ve sert, kendini korumazsan çok büyük bir dilimin manipülasyonuna maruz kalıyorsun( istisnalardan bahsetmiyorum). Bu başarılı, yazılımcı hanımefendinin uğraşacağı iş mi şimdi bu anlamıyorum, üzülüyorum.

Kocanızın annesi değilsiniz. Onu beslemek zorunda değilsiniz. Siz kendinize göre yapın yiyin, kendisi de beğenmiyorsa zıkkımın kökünü yiyebilir. Ne istiyorsa alsın yesin dışarıdan. Bu arada aynen anlattığınız şekilde ikimiz de evden çalışıyoruz ve kocam yemek işinden zerre kadar anlamadığı, ben de iyi yemek konusunda hassas olduğum için yemekleri ben yapıyorum. Allah razı olsun ellerine sağlık diyip yiyor gayet. Ne demek tüm aşamalara şahit oluyormuş da kokuyormuş da? Sadrazamın sol beyin lobundan mı gelmiş tövbestf ya.

Uff ayni benim kocam. Asiri derece yemek konusunda secici. Yedigi 2 veya 3 cesit sey var, onu da keyfi isterse. Kendime sebze ona et yemegi pisiriyorum ama bir sure sonra kendime ayri pisirmek yorucu geliyor bebekle. Neyse ki bebegimin ek gida donemi. Onunla yiyorum sebze yemeklerini.
Erkegin evden calismasi bir sure sonra bunaltiyor. Kendileri de bunaliyor. Yemek konusu da bunlardan biri.
Bebek dusunceniz var mi? Belki olursa degisir durumlar

Bebek olursa her şey daha da zorlaşır belki 10 kat belki 100 kat belki 1000 kat zorlaşır.

Ya kadınları anlamıyorum, çalışan kadınları hiç anlamıyorum, artık çalışan kadınlar daha çok ezilir oldu ya bu ne böyle ! Kocan begenmiyorsa kendi yapsın, kalkıp şu adam için yemek yapmaya değer mi ? Sen kendine göre yap birşey derse zaten beğenmiyorsun uğraşamam hiç sen kendin hallet de geç, 4 yaşındaki kızımla senin kocanla ugrastigin kadar uğraşmam,işten gelince canım isterse yaparım istemezse yapmam, eşim bazen daha geç gelir gelince yemek varsa yer yoksa birşeyler hazırlar kendine, eşim geldiginde çay içiyor olurum veya isim vardır,kendisi mutfağa geçer hazirlar yemeğini kaç yaşında adam bunlar ya...azıcık kendi kıymetini bil sen ona yemek yapmak zorunda değilsin, bak ben yemek yapmayı severim ama böyle bir adama yaomam, salataya bile laf ediyor utanmadan, kendisi ne yapabiliyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…