Oktivus ❤ Pro Üye Anneler Kulübü 24 Mayıs 2017 7.488 14.684 248 34 21 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Peony24 #301 cilek.yagmuru .!.: Farzedelim ki anlamadı. Kocanizin sizi ezdiği gerçeğini degistiriyor mu bu şu an? Şiddet gördüğünüz gerçeğini? Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Zenginligini?
cilek.yagmuru .!.: Farzedelim ki anlamadı. Kocanizin sizi ezdiği gerçeğini degistiriyor mu bu şu an? Şiddet gördüğünüz gerçeğini? Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Zenginligini?
minerva1988 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Ekim 2014 14.414 40.937 598 21 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Peony24 #302 cilek.yagmuru .!.: Farzedelim ki anlamadı. Kocanizin sizi ezdiği gerçeğini degistiriyor mu bu şu an? Şiddet gördüğünüz gerçeğini? Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım gidip baktım googleden :) umarım bazı şeylere muhtaç kalmaz. Çok zengin gördüm de böylesini henüz görmedim
cilek.yagmuru .!.: Farzedelim ki anlamadı. Kocanizin sizi ezdiği gerçeğini degistiriyor mu bu şu an? Şiddet gördüğünüz gerçeğini? Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ben anlamadım gidip baktım googleden :) umarım bazı şeylere muhtaç kalmaz. Çok zengin gördüm de böylesini henüz görmedim
Khomyuk Nirvana Pro Üye 14 Haziran 2019 14.858 72.601 598 21 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Peony24 #303 Louder .!.: Terbiyesiz kadın, aşağılık kompleksiyle tüp başında çıldırırken onedio galerilerinden gördüğü 3 tane mekanla insan ezebileceğini zannediyor. Kendisi gibi görgüsüze bağlatacak sonunda beni. Şöyle insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz, ne acı. Genişletmek için tıkla... Bir de bana muhafazakar duyarı kastı alkollü mekan kiss the frog bildiğin Neyin duyarını kastın bana o zaman
Louder .!.: Terbiyesiz kadın, aşağılık kompleksiyle tüp başında çıldırırken onedio galerilerinden gördüğü 3 tane mekanla insan ezebileceğini zannediyor. Kendisi gibi görgüsüze bağlatacak sonunda beni. Şöyle insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz, ne acı. Genişletmek için tıkla... Bir de bana muhafazakar duyarı kastı alkollü mekan kiss the frog bildiğin Neyin duyarını kastın bana o zaman