kari koca arasina girilmezmis...

Bugüne kadar iyi çekmişsiniz, çok iyi niyetlisiniz.
Kardeşim olsa her hafta kavga eden çifti eğleyemem.
Evlendilerse geçinmenin yolunu bulsunlar, bulamıyorlarsa ayrılsınlar.
Ara bulmaya da çalışmam, derdini dinlemek de istemem.
Nadiren anlaşmazlık olur eyvallah da rutine bindiyse benim enerjimden çalamaz.

Görüşmeyi kesmek en iyisi.
Kendi kendilerine yesinler birbirlerini.

Kadinin barismak istemesinin tek sebebi ilerdeki kavgalarda tekrar size sığınabilmek... ikisi de size uzak olsun.. bosverin kurtulmussunuz

inşallah olmaz da yarın öbürgün yine şiddet uygulayacak bu adam karısına
sakın sahip çıkmayın bu sefer gitsin karakola ya da nereye gidecekse
boşuna dememiş büyükler iyilikten maraz doğar diye

boşver canını sıktığına değmez. o kadın yine şiddet görecek bu defa gelebileceği bir arkadaş evi bile yok..
iyilikten maraz doğar bunu unutma, arkadaşın da onun yanında olmanızı beklemiş darp raporu aldırmanız zoruna gitmiş paşamın..

Silin bu insanları hayatınızdan gitsin. Yazış şeklinizden bile anlaşılıyor, siz bu insanlarla yakın olacak tarzda bir çift değilsiniz...

Sen zamanında insanlığını yapmışsın.. azcik aklı olan dönmezdi hadi mecbur kaldı döndü köpek olmazdı öyle kocaya.. bu saatten sonra boşver.. 3 gün sonra dayak yediğinde arar yine o zamn ağzının payını verirsin.. madem bizi kötü edip barıştın simdi ye dayağını otur.. bizim yardımımıza ihtiyacın yok diyr

Vallahi kadın her krizi fırsata çevirmiş resmen... Ağlamış sızlamış sürekli sizlere vicdan yaptırmış... Ne malum sizlerle samimiyetinden rahatsız olmadığı ve bu konu yüzünden kocasına sürekli dır dır edip üstüne de şiddet görmediği ? Bide doğum gününe gelin barışın üzülüyorum mevzularını da kendisini kötü görmemeniz için. Ayrıca 1 yıl boyunca ki bu 1 yıllık süre içinde siz ve eşiniz haşır neşirken sürekli sorun kavga dövüş oluyor da , sizler hayatlarından çıktıktan sonra mı kocam canım cicim oluyor... Kadının istediği olmuş canım benim hiç muhattap bile olma....

Oooo bu pilav daha cok su gotururur. O yine dayak yiyecekki bu defa sanada gelemeyecek. E adamda bu nasilsa surekli dayak yiyo seside cikmiyo aikesinede gidemiyor e arkaasta yok artik diyecek surekli dovecek duracak. Olacaklar bu....

yok yanlisiniz var orda. eskiden beri her hafta ben baristirirdim evi terk etmeler bosanicam demeler ertesi gun bakarsin sosyal medyada asktan oluyorlar. defalarca da soyledim yapmayin bunu diye. ailem uzakta iyiyiz sansinlar filan diyor.

kavga sebeplerinin bizimle alakasi yok kadinin bizim samimiyetimizden rahatsiz oldugu da yok onu biliyorum. ozel bir sorun yuzunden tum kavgalari kizin ailesiyle alakali. maddi cikarlar filan... bisiler var:) kocasina katlanamadigi icin en cok o mutluydu bir arasa olmamizdan:) biz yalniz kalinca hep kavga ediyoruz bari bulusalim da bahaneyle atismayiz diye

Sağda solda istediği kadar mutluluk pozları versin. Bu birliktelik bitmeye mahkum. Çok fazla geçmez alırsınız haberini.

Boş verin. Bir sonraki dayakta canım kocamın muhteşem tekmesi diye paylaşır.
Siz doğru olanı yapmışsınız.

Hep böyle olur zaten . Elin dengesizleri birbirini yer . Arada kalanlara olur olan . 20 yılmış , arkadaşmış boşverin gitsin böyle bi organizma arkadaşınız olmasın daha iyi . Eşine diyecek kelime bulamıyorum. Kafasına fazla darbe almış zaar . Kısacası tencere kapaklar . Siz uzak durun

hem kadın hem kocası birbirinden karakersiz.Bak buraya yazıorum o kadın tekrar gelıcek aglayarak.Açma kapoıyı.

sizlik bir durum yok.ikiside normal değil hayatınızda olmasa sizin için daha iyi.

İkisini de hem hayatınızdan hem takipten çıkarın.

Tencere kapak olmuşlar, boş insanlarla zaman israfına gerek yok.
katılıyorum
ben olsam canım balım dıye barısıp o 20 yıllık arkadasına guvenmeyeceksın sozunu gordugum an engeller cıkarırdım

arkadasligim bitti diye uzulmek degil aslinda, sacma sapan iliskilerine dahil edilip sonra kotu ilan edilmek... sanki yuzumuze bakilmayacak serefsizlermisiz biz gibi muamele gormek...
Boşanıp ailemin yanına döndüğüm ilk zamanlar enkaz gibiydim, ailem sürekli bir teselli etme halindeydi. Birkaç hafta böyle geçti artık kendi kendime mihail artık uzatma bu hallerini dedim, baya baya rahatsızlık vermek istemedim yani ki bu insanlar benim ailem. Arada ağlama krizleri geldiğinde göstermedim işim gücüm neyse ona baktım. Demem o ki ikisi de ayıp etmiş, kimse kimsenin duygusal çöplüğü değil, her hafta her hafta gelip de ağlayıp sızlanıp sonra başa döndükleri yetmiyor gibi üstüne bir de nankörlük ve hakaret etmişler. Boşverin ne halleri varsa görsünler, dostluğunuzu hak edenlere verin kendinizi kıymetsizleştirmeyin, yarın bir gün yine aynı şeyler olur yine sizi bulurlar o yüzden söylüyorum.

İnsanlarla samimi olmayı, yediği içtiği ayrı gitmeyecek kadar içli dışlı olmayı bu nedenle sevmiyorum işte.
Elin adamını istediğiniz kadar kardeş bilin,
olmuyor görüldüğü üzere.
Yerinizde olsam bundan böyle hiç bir şekilde muhatap olmazdım, sosyal medyadan takibi bıraktığım gibi onların da beni takip etmesini engellerdim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…