• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeslik...

Haksiz oldugumu mu ima ediyorsunuz acaba ?
Hayır canım asla, haksız değilsin ama herkes senin ailenin veya senin etrafına gösterdiğin inceliği gösteremez, mesela senin için olağan muhteşem olan birşey karşındakinin zerre kadar ilgisini çekmeyebilir, ve insanları asla değiştiremezsin

Bazi seyleri cok buyutmussun bence. Sirayla calisiyolarmis zaten. Kiz bir haftaligina tatile gitmis. Ben olsam yol yorgunu ben de calismak istemezdim. Bence dogum gunun diye zorunlulukmus gibi onu yaninda istemen sacma ne biliyim bana boyle seyler sacma geliyo yok sevgililer gunu yok ilk tanistigimiz gun falan. Daha sevgiliyken ailesinin evinde aksama kadar beklemen de hata, ayiplayabilirlerdi seni. Hele onlarin yaninda aglaman sinir krizi gecirmen daha da hata. Firsat buldukca gorusuyomussynuz zaten bes dakka gorebilmek bile onemli bisey bence. Evlenince her gun gormekten sikilcaksin zaten

1 hafta tatil yapmislar. Sevgilim 1 hafta boyunca calisti. Tatilden donunce yol yorgunlugunu dusunen insan bencil degil midir acaba ?

1 hafta tatil yapmislar. Sevgilim 1 hafta boyunca calisti. Tatilden donunce yol yorgunlugunu dusunen insan bencil degil midir acaba ?
Peki ayni durumda olsan sen calismaya gider miydin? Belki bana dogum gunu kutlamacalar sacma geldigi icin boyle dusunuyorumdur ama ben en cok hatayi sende gordum. Katlanilamiycak sinir krizi geciricek daha buyuk sikintilar var. Tek derdin bu olsun

Back