- 22 Ağustos 2015
- 37
- 23
- 3
- 31
- Konu Sahibi Sibellesibel
selam kizlar. Daha bir kac gun once iliskim ile ilgili bir kinu acmistim. Yine biraz onunla alakali birsey yazacagim. Ben ailede tek cocugum ve cok uzulerek soyluyorum,kardes sevgisini bilmiyor ve anlamiyorum. Kese olsa da bilsem.... Bundan 2 yil once bir mevzu oldu ve hala beynimi kemiriyor cunku hakli veya haksiz olup olmadigimdan emin degilim. Soeun da kardes duygusunun ne oldugunu bilmedigimden kaynaklaniyor sanirim. 2 sene once kur bayrami zamaninda 1 hafta izinliydim ve calismak zorunda degildim. Sevgilim 7/24 calistigi icin onu sadece geceleri ve sabahlari goruyorum. Kurban bayraminda 1 hafta izinliyken yaptigim tek sey sevgilimi beklemek oldu umisten ciksin da goruselim diye. Sevgilimle aralarinda 3 yas farki olan kiz kardesi ayni yerde calisiyorlardi bir pub'da..aile isi. Ikisinden biri mutlaka pub'ta olmasi gerekiyordu her zaman. O kurban bayrami kiz kardesi sevgilisi ile tatile gitti tam 1 hafta. Dolayisiyla sevgilim hic isten izin alamadi ve gorusmelerimiz sadece gece ve sabah bir kac saatligineydi. Herneyse kiz kardesi tatilden dondu 1 hafta sonra. Tatilden dondugu gun de tam benim dogum gunume denk geldi. Bu bir pazar gunuydu. Ben bekledim ki kiz kardesi pub'a gitsin de sevgilim cikabilip benimle dogum gunumu kutlasin. Oyle birsey olmadi. Ben sevgilimin ailesinin evinde onu bekledim butun gun, kiz kardesi de ordaydi. Kimse demedi ki cagla kizim sen git de abin sibelle zaman gecirsin bugun onun dogumgunu. Kimse ama kimse dusunmedi. Ne kiz kardesi , ne sevgilim ne de ailesi. Saat oldu 21:00 sevgilim ancak o saatte isten ayrilabildi ve beni 1 saat arabayla gezdirdikten sonra eve birakti ertesi gun benim ise gitmem gerekiyordu. Saat 20:00 gibi o gelene kadar sinir krizi gecirdim agladim kalp atislarim yukseldi. Salya sumuk agladim herkesin icinde tutamadim kendimi. Zavalli gibi hissettim. Ustune ustluk bana cocuk muamelesi yaptilar ve sucladilar agladigim icin. Cok uzun oldu afedersiniz fakat dedigim gibi 2 yil gecmesine ragmen hala bynimi kemiriyor bu olay. Sizce ben abarttim mi ? Haksizmiyim ? Kardesi oldugu icin mi ben daha az onemsizdim. Bu boyle bisey mi ? Anlamadim... Yardimci olun lutfen ozellikle abisi kardesi olanlar. Simdiden cok tesekkur ederim.