Ailem biraz mesafelidir bize karşı. Sorumluluğu kardeşime atıyorlar. Daha önce de aynısı oldu. Öğrenirim umarım
Bu iş en son oraya gidecek galiba. Bu kadar hastalıklı bir ilişki olamaz.
Şu anda geliri yok ama mal varlığı iyi. Bir tür yatırım sürecinde diyebilirim. Adam daha önce para, lüks hediye filan istemiş biri zaten. Maddiyatçı bir yapıya sahip.
Yani gözünüzü korkutmak ve kimsenin günahını almak istemem ama benim tezim bu yönde.
Aklıma gelen video ile tehdit edildiği, evlendikten sonra elinde video olsa da birşey yapamaz düşüncesi ile hayatının hatasını yapacak gibi duruyor.
Diğer tarafa gelince de, babanızın durumu iyi ise sürekli kardeşinizi tehdit ederek evlendikten sonra da babanızın parasını yemek.
Yapacağınız şey şu: kardeşinizin önüne yem atın. Nişanlanacağın kişiye ben sizi ayırmak için elimden geleni yapacağını söyledim, oda bana senin uygunsuz videonun olduğunu söyledi deyin. Ben seni herhalükarda olduğun gibi kabul edeceğim. Senden sadece bana karşı dürüst olmanı istiyorum. Sen o ş... karşı yalnız değilsin seni ona yem etmeyeceğim deyin.
Yalanlasa da üstüne gidin mutlaka bu noktada bir patlama yaşayacaktır. Burasını iyi gözlemleyin.
Hala şüpheniz devam ediyorsa doktora götüreceğim seni ben ikna olmadım deyin zaten en son orada anlatacaktır. Farkındayım çok iğrenç bir durum ama bu konuyu maalesef başka türlü öğrenme ihtimaliniz yok.
Öncelikle aileleri karıştırmayın. Kardeşiniz size açılır ise de mutlaka babanıza söylemesi için ikna edin. Kendisi söyleyemiyorsa siz söylemek için kardeşinizden izin isteyin. Babama karşı boynum eğilmesin diye düşünerek hayatını mahvedecek. Şuanda suçluluk psikolojisi ile kendini cezalandırmak için bile evlenmem gerekiyor diye düşünebilir. Tabi benim teorim doğru ise.
En kötü senaryo ile şayet öyle bir video var ise elinde o ş.... Suç duyurusunda bulunun. Emin olun kuyruğunu kıstırıp kaçacaktır. Ama bunları sakın ola ailenizin özellikle babanızın bilgisi dışında yapmayın.
Babanız kardeşinizi en fazla döver, söver 3-5 ay konuşmaz ama kendi yavrusunu bir canavarın eline bırakmaz emin olun. Diğer türlüsü ömrünüzün sonuna kadar hem kardeşiniz hem aileniz yanar.
Allaha sığının, o size mutlaka yardım edecektir. Dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun ailece. Biran önce bu pislikten kurtulmanız dileği ile...