Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kardeşimin ölümü!
- Konu Sahibi ozmey
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #acı #bebek #gebelik #doğum #ölüm
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
İnşallah. En azından yanında babasının olması çok iyi. İnşallah babanesi de çok iyi bakar siz de elinizi üzerinden eksik etmezsiniz zaten. Kendi evladım gibi Allahtan herşeyin en güzelini diliyorum bebeğe. Rabbim sizin için de bu acıyı hafifleştirsin. Ölümlü dünya hepimizin sonu bu ama bazen hepten acı.Baba ve ailesi ile kalinmasina karar verildi onun için hayırlısı olsun ins
- 30 Nisan 2023
- 79
- 38
- 3
- 33
Bende öle yaptım parfümünü,tokalarini lohusayken taktiği tacı hamileyken giydiği kıyafetleri kolyelerini taragini ;en son kişisel çantasına gelmişti daha fazla dayanamadım hala cantasinda gebeyken şeker çıkmıştı çok yüksek değildi ama kontrol etmemiz gerek demişti Dr u bu yüzden fındık koymuş cantasina elleyemedim daha çok gençti 26 yaşında hiçbir şeye doyamadiİnanın zorluğunu biliyorum.aynisini yaşadım. Ama lütfen herşeyi vermediyseniz bebeğe bir hatıra bırakın. Biz kardeşler olarak annemin birer baş örtüsünü sakladık. Babamın da parfümünü taragini. Biliyor musun 13 yıldır o parfüm hala babam kokuyor. Ozledikce açıp kokluyorum ve babami yanımda hissediyorum.
- 11 Şubat 2023
- 9.818
- 1
- 21.754
- 268
Acıniz o kadar taze ki ne desem olmaz. Geçmiyor ama alışıyor insan. Hatta alistigina şaşırıyor. Ben en çok anneni düşünemiyorum çünkü evlat acisinin tarifi yok. Kardeşin giderken bile sizi düşünmüş bebeğini bırakmış. Siz o bebekle zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Acinizi görmezden gelmeye alisacaksiniz. Çünkü hiç birseyden haberi olmayan günahsız bir yavru şuan sevgiye ilgiye anne sıcaklığına muhtaç onun için çabalarken Allah da açınızı hafifletecek. Şuan ki teselliler boş geliyor ama her zamanki gibi Zaman lazım.Bende öle yaptım parfümünü,tokalarini lohusayken taktiği tacı hamileyken giydiği kıyafetleri kolyelerini taragini ;en son kişisel çantasına gelmişti daha fazla dayanamadım hala cantasinda gebeyken şeker çıkmıştı çok yüksek değildi ama kontrol etmemiz gerek demişti Dr u bu yüzden fındık koymuş cantasina elleyemedim daha çok gençti 26 yaşında hiçbir şeye doyamadi
- 1 Ocak 2016
- 1.431
- 945
- 123
Basinizsagolsun.allahim size sabır versin.annenizi dusunemiyorumİnşallah o günlere sağlıkla ulaşırız Allah razı olsun
- 11 Şubat 2022
- 2.964
- 7.149
- 88
- 20 Haziran 2020
- 869
- 1.604
- 63
- 33
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
- 2 Ekim 2007
- 1.571
- 34
- 643
- 47
Öncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum
Çok üzüldümÖncelikle herkese merhabalar ,kendimi nasıl burda buldum bende bilmiyorum ama içim daglaniyor sanki parçalanıyor gibi hissediyorum duygularımı ifade edicek kelime artık bulamiyorum tam 7 gün önce bugün kızkardeşimi kaybettik ve bu öle bir ölümdü ki hiç bir ölüm beklenilmez ama bu gerçek anlamda tüm çevremizi ve beni mahfetti daha kardeşim çok gençti ve hamileydi doğum için alınan sezeryan gününden bir hafta önce kanaması geldi ve sezeryana alındı herseu normal dediler ve eve geldi bir hafta sonra ne olduğunu anlayamadan kalp krizi geçirerek vefat etti el kadar bebeği ortada kaldı kocası evi dağıldı bizler mahfolduk;gebeliği boyunca kan sulandırıcı iğne kullandı kimse demediki devam edicek 2 düşüğü vardı öle çok istiyordum hamile kalsın yavrusuna doysun gözünde kaldı küçücük bebeği göğsünden süt aka aka gitti biz nasıl toparlanıriz sizce aklımızı kaybettik ve bir şekilde yaşıyor gibi hissediyorum
Başınız sağolsun Rabbim sizlere sabırlar versin
(Kan sulandırıcı İğne kullandı kimse demedi ki devam edicek)tam olarak anlayamadım
- 25 Ocak 2011
- 540
- 471
- 323
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- 30 Nisan 2023
- 79
- 38
- 3
- 33
Tabii insanlarımız Dr dan daha bilgili en azından bize bu durumu her duyan işte hemsire olsun sağlıkçı olsun aslında kan sulandırıcı ignesine bir ay daha devam etmeliydi diyor pıhtı atmıştir diyorlar ama Dr u bunu söylemediki biz Dr uyla görüştüğümüz de hastasına göre karar veriliyor ilaca devam edip etmicegine ama buna ne zaman karar vericekti biz onuda bilmiyoruz eğer kontrole gittiginde tahlil falan yapilcaktiysa malesef kontrolden 2 gün önce vefat etti..Çok üzüldüm
Başınız sağolsun Rabbim sizlere sabırlar versin
(Kan sulandırıcı İğne kullandı kimse demedi ki devam edicek)tam olarak anlayamadım
- 2 Ekim 2007
- 1.571
- 34
- 643
- 47
Benim 3 gebelik kaybım var burada eski üyeyim ve konularım mesajlarım vardırTabii insanlarımız Dr dan daha bilgili en azından bize bu durumu her duyan işte hemsire olsun sağlıkçı olsun aslında kan sulandırıcı ignesine bir ay daha devam etmeliydi diyor pıhtı atmıştir diyorlar ama Dr u bunu söylemediki biz Dr uyla görüştüğümüz de hastasına göre karar veriliyor ilaca devam edip etmicegine ama buna ne zaman karar vericekti biz onuda bilmiyoruz eğer kontrole gittiginde tahlil falan yapilcaktiysa malesef kontrolden 2 gün önce vefat etti..
4.gebeliğimde coraspin ve kan sulandırıcı iğne kullandım coraspini 35.haftada iğneyi ise doğuma 2 gün kala bıraktım birdaha da kullanmadım
8 ay önce kardeşim doğum yaptı aynı şekilde o da iğneyi doğuma 2 gün kala bıraktı bidaha kullanmadı
- 3 Şubat 2009
- 9.873
- 16.850
- 773
- 44
Cok üzücü ama bu noktada biraz kaderci yaklasmak lazim. Bazen ölür dedigin yıllarca yasio bazen sapasaglam insanlar gidiyor. Tedbir elbet önemli ama bi yerde de kaderin önüne gecilmio. Bu işler avrupada daha kötü inan tamamen bi kalan saglar bizimdir mekanizmasi var. Dogan cocuklar uber kiymetli ama hamilelikteki kayiplara özenli yaklasilmio. Turkiyedeki doktorlar daha tedbirli bu konuda. Ona ragmen kötü bi durum denk gelmis. Geçmişi degistiremeyecegimize gore şöyle olsaydi keşkelerinin artik önemi yok. Insan biraz da suçlu ariyor. Hatta boyle ani ölümlerde paranormal seyler bile görüp hissedebilio insanlar bilio musun gerçekçi gelmedigi için. Bu noktada kabullenip acıyı yaşamaya başlamak en sagliklisi.Tabii insanlarımız Dr dan daha bilgili en azından bize bu durumu her duyan işte hemsire olsun sağlıkçı olsun aslında kan sulandırıcı ignesine bir ay daha devam etmeliydi diyor pıhtı atmıştir diyorlar ama Dr u bunu söylemediki biz Dr uyla görüştüğümüz de hastasına göre karar veriliyor ilaca devam edip etmicegine ama buna ne zaman karar vericekti biz onuda bilmiyoruz eğer kontrole gittiginde tahlil falan yapilcaktiysa malesef kontrolden 2 gün önce vefat etti..
- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.047
- 598