Kardeşimin eşinin tavırları?

Abartiyorsunuz gibi geldi bana. Dogum sonrasi vucudunuzla barismadiginiz icin guzel kadin gorunce kendinizi kotu hissetmis olabilir misiniz? Anlattiklariniz hic mantikli gelmiyor cunku. Kim kocasinin yaninda kardesinin kocasina bu sekilde asiir?

Aynı bakış açısıyla yazıyorum aile yapıları müsait olmasa gelin hanım giymezdi. Kocaman kadın neye dikkat edeceğini gayet iyi bilir, hep böyle giyiniyorsa konu sahibi Ağustos ayında eşofmanla gireceğini dusunmedi heralde havuza, gitmeseydi.
O kadar da değil kısmına gelince babasının abisinin yanında başı açık duramayan kadınlara göre bakarsak bunların hepsi abartılı durumlar, başkalarına göre yaşamaya kalkarsak hey yavrum hey...
Aile yapımız kıçımızda şortu kabul edecek türden değil..

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
Bence yanan sizsiniz, hırstan çatlamışsınız.
O öyle açık saçık giyiniyor kardeşim bir şey demiyor lüks evde kalıyor ben edepliyim ona rağmen kocam bana psikolojik şiddet uyguluyor hamileyken itip kakıyor ailesi bir çeyrek bile takmadı diye kudurmuşsunuz.

Aynı bakış açısıyla yazıyorum aile yapıları müsait olmasa gelin hanım giymezdi. Kocaman kadın neye dikkat edeceğini gayet iyi bilir, hep böyle giyiniyorsa konu sahibi Ağustos ayında eşofmanla gireceğini dusunmedi heralde havuza, gitmeseydi.
O kadar da değil kısmına gelince babasının abisinin yanında başı açık duramayan kadınlara göre bakarsak bunların hepsi abartılı durumlar, başkalarına göre yaşamaya kalkarsak hey yavrum hey...
Yaaani.isteyen tabi ki
Kendinize göre bir şeyleri tahrik etmek olarak yorumlarsanız herkes aynısını yapar. Başka bir kadın gelip ben eniştemin yanında denize girmeyi hafifmesreplik olarak nitelendiririm eniştesinde gözü olan onunla denize girer derse ne diyeceksiniz?
Sizin yaptiginizdan ne farkı var.
evet doğru bazıları da eniştemin de olduğu bir grupla denize gitmemi normal bulmayacak belki de. Her insanın kafa yapısı farklı

Karışamaz evet ama konu sahibinin bahsettiği kadar açıklık sizce de mantıksız değil mi? Normal bir şort değil diyor, askılısı da normal değil sadece meme ucunu kapatıyor diyor. Bahsetmek istediğim bu
konu sahibinin anlattiklarindan aklima bir tek gulsenin lolipop klibi geliyor uyduruyor bence ki sonra kiyafet degil davranislarina cevirdi olayi

Aynen o sandğiniz şekilde oldu kocamın karşısına geçip güneşlendi güya 🤣bacaklarını bi açıp bi kapayıp elinde birasıyla rahat bi şekilde takıldı aynen de gözlerini dikti zaten kendisi rahatsız olup içeri girdi

İyi misafirlikte camı pencereyi indirmemiş kız edepli kocan :KK53:

Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
siz arabistanda mi yasiyorsunuz sort normal hayatta kadinlarin surekli giydigi bir kiyafet esiniz metroda vapurda hic sortlu kadin gormuyor mu

Ben tahrik olurlar demedim yalnız ?

Aynı evin içinde bu derece açıklık tahrik etmeye yönelik dedim.

Düzgün okur musunuz lütfen:)
Yani siz de ailenizdeki erkekleri tahrik etmeye yönelik olmasın diye yanlarında giyiminize dikkat ediyorsunuz. E aynı rengin laciverdi işte...

X