- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
- Konu Sahibi karanfilla
Herkesin edep adap anlayışı farklı maalesef .Keşke herkes sizin gibi düşünebilse bende rahat edemem eniştelerimin yanında memelerim ortada kim olursa olsun rahat edemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin edep adap anlayışı farklı maalesef .Keşke herkes sizin gibi düşünebilse bende rahat edemem eniştelerimin yanında memelerim ortada kim olursa olsun rahat edemem.
Sadece eniştem değil yalnız. Babam,dayımlarım,amcalarım bunlar da dahil. Bir nevi saygı yoksa eminim hiçbirisi yanlış bir şey düşünmezKeşke herkes sizin gibi düşünebilse bende rahat edemem eniştelerimin yanında memelerim ortada kim olursa olsun rahat edemem.
Niye tahrik edeceğinizi düşündünüz ve yazdınız o zaman?Sadece eniştem değil yalnız. Babam,dayımlarım,amcalarım bunlar da dahil. Bir nevi saygı yoksa eminim hiçbirisi yanlış bir şey düşünmez
Aile yapımız kıçımızda şortu kabul edecek türden değil..Aynı bakış açısıyla yazıyorum aile yapıları müsait olmasa gelin hanım giymezdi. Kocaman kadın neye dikkat edeceğini gayet iyi bilir, hep böyle giyiniyorsa konu sahibi Ağustos ayında eşofmanla gireceğini dusunmedi heralde havuza, gitmeseydi.
O kadar da değil kısmına gelince babasının abisinin yanında başı açık duramayan kadınlara göre bakarsak bunların hepsi abartılı durumlar, başkalarına göre yaşamaya kalkarsak hey yavrum hey...
Bence yanan sizsiniz, hırstan çatlamışsınız.Akşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
Yaaani.isteyen tabi kiAynı bakış açısıyla yazıyorum aile yapıları müsait olmasa gelin hanım giymezdi. Kocaman kadın neye dikkat edeceğini gayet iyi bilir, hep böyle giyiniyorsa konu sahibi Ağustos ayında eşofmanla gireceğini dusunmedi heralde havuza, gitmeseydi.
O kadar da değil kısmına gelince babasının abisinin yanında başı açık duramayan kadınlara göre bakarsak bunların hepsi abartılı durumlar, başkalarına göre yaşamaya kalkarsak hey yavrum hey...
evet doğru bazıları da eniştemin de olduğu bir grupla denize gitmemi normal bulmayacak belki de. Her insanın kafa yapısı farklıKendinize göre bir şeyleri tahrik etmek olarak yorumlarsanız herkes aynısını yapar. Başka bir kadın gelip ben eniştemin yanında denize girmeyi hafifmesreplik olarak nitelendiririm eniştesinde gözü olan onunla denize girer derse ne diyeceksiniz?
Sizin yaptiginizdan ne farkı var.
konu sahibinin anlattiklarindan aklima bir tek gulsenin lolipop klibi geliyor uyduruyor bence ki sonra kiyafet degil davranislarina cevirdi olayiKarışamaz evet ama konu sahibinin bahsettiği kadar açıklık sizce de mantıksız değil mi? Normal bir şort değil diyor, askılısı da normal değil sadece meme ucunu kapatıyor diyor. Bahsetmek istediğim bu
Kardesiniz gayet kabul etmise benziyor, kadını prensesler gibi yaşatıyor size laf düşmedi.Aile yapımız kıçımızda şortu kabul edecek türden değil..
Yalnız onların ailesi kocası kendisi ve çocukları. Siz dış kapının mandalısiniz. Kocası ve kendisi karar verir buna. Kadını hizaya getirmeye calismissiniz olmamış.Aile yapımız kıçımızda şortu kabul edecek türden değil..
Aynen o sandğiniz şekilde oldu kocamın karşısına geçip güneşlendi güya bacaklarını bi açıp bi kapayıp elinde birasıyla rahat bi şekilde takıldı aynen de gözlerini dikti zaten kendisi rahatsız olup içeri girdi
Ben tahrik olurlar demedim yalnız ?Niye tahrik edeceğinizi düşündünüz ve yazdınız o zaman?
siz arabistanda mi yasiyorsunuz sort normal hayatta kadinlarin surekli giydigi bir kiyafet esiniz metroda vapurda hic sortlu kadin gormuyor muAkşamda kıçında şort hadi gündüz havuzdaydın gecede mi yanıyorsun ..Evli barklı çocuklu bir kadının yabancı bir erkeğin yanında dikkat etmesi gerekir kim olursa olsun biz böyle gördük
Aynen. Yoksa tabiki şort askılı bunlar çok normal giyilebilir şeyler. Fakat kalçanın gözükeceği kadar olanı fazla veya sadece meme ucunu kapamakkonu sahibinin anlattiklarindan aklima bir tek gulsenin lolipop klibi geliyor uyduruyor bence ki sonra kiyafet degil davranislarina cevirdi olayi
Ankara da giyiyorum ben şortu. Kimsenin kocası ve kıskanç karısı için bu sıcakta kapalı şeyler giyemem.siz arabistanda mi yasiyorsunuz sort normal hayatta kadinlarin surekli giydigi bir kiyafet esiniz metroda vapurda hic sortlu kadin gormuyor mu
Kesinlikle çok doğruBen tahrik olurlar demedim yalnız ?
Aynı evin içinde bu derece açıklık tahrik etmeye yönelik dedim.
Düzgün okur musunuz lütfen:)
Yani siz de ailenizdeki erkekleri tahrik etmeye yönelik olmasın diye yanlarında giyiminize dikkat ediyorsunuz. E aynı rengin laciverdi işte...Ben tahrik olurlar demedim yalnız ?
Aynı evin içinde bu derece açıklık tahrik etmeye yönelik dedim.
Düzgün okur musunuz lütfen:)
Kocaniz hic bacak görmedi mi? Bu adam işte, otobuste, avm de falan ne yapiyor?
Bence bikiniyle çık artık şortlar bikiniden farksız gerçi Ankara’da deniz yok havuza girersin gerçiAnkara da giyiyorum ben şortu. Kimsenin kocası ve kıskanç karısı için bu sıcakta kapalı şeyler giyemem.
Kime göre fazla, neye göre fazla?Aynen. Yoksa tabiki şort askılı bunlar çok normal giyilebilir şeyler. Fakat kalçanın gözükeceği kadar olanı fazla veya sadece meme ucunu kapamak