Kardeşimin eşinin tavırları?

Karışmıyorlar ki, kadının görümcenin kıskançlık krizlerine girdiğinden haberi bile yok.
Daha önce defalarca kez uyarmışlar. Konu sahibi bir yorumunda söylemiş. Ben zaten ilk uyarıdan sonra görüşmem. Evime asla çağırmam. Kabul etmem.

Para girince işin içine...Bazı evlilikler çıkar menfaat üzerine kurulu
Hahaha :KK70:

Çeyrek de çeyrek altın da altın diye tutturduğunuz, eşinizin hödüklükleriyle ilgili hiçbir mesaja cevap vermeyip de parayla ilgili her mesajı anında alıntıladığınız konunuzu bilmesek yani...

Kardeşimin zenginliğini kıskanmak mı aksine allah ona daha çok versin işine gücüne zarar gelmesin 🙏O çok mu rahattı sanıyorsunuz sürekli karısını uyaran bir tip gerçi gelin arsız adam napsın
Size sinir oldum gercekten. Sizeee neee kardesiniz hala evli demekki mutlu seviyor. Kadin kendi evinde ister kicini acar ister ciplak gezer o onun tercihi. Sizde gitmeyin birdaha madem bukadar kotu gelininiz kardesinizi yiyor ozaman bastan mesafe koysaydiniz gitmeseydiniz. Bedava havuzu duyunca kosa kosa gittiniz tabi. Kocanizda bakmis demekki biyerlerine kadinin bukadar rahatsiz olmussunuz. Yapmayin Ltf 2022 yilindayiz ya asil namus kalptedir orasini burasini kapatip acmakta degil ya. Bende bikini giyiniyorum simdi namussuzmuyum ben. Ne alakasi var

Kayınbaba uyarmış. Görümcenin arıza çıkaracağını düşünmemiştir kadın. Ben düşünmezdim mesela.
Ben buna da inanmıyorum nedense ne demiş olabilir kp, kızım memelerin ağzımıza giriyor mu ? Büyük ihtimal aile kadını komple kıskanıyor ve kardeşi darlıyor. Kardeş aile sussun diye kendisinin de rahatsız olduğunu söylüyor

Aile içinde giyimi her zaman konu oldu kendisi de biliyor kayınpederi kocası kıyafeti için sürekli uyardı onu ama o illa açıcam derdinde
Ay kadin evlendi diye istediğiniz gibi giydirebileceginiz oyuncaginiz mi oldu? Bu kadin kardesinizle sevgiliyken de bu tarzda giyiniyordu muhtemelen, kardesiniz begenmiyorsa evlenmeseydi.

Çeyrek takılmadı diye olay çıkarmış mi diyeceğim ama kadın o kadar zengin ve rahat ki çeyreğe ihtiyacı yok haklısınız
Ahahahhahahaahhahahahahahahahahah konu sahibinin yerinde olsam bilgisayarın falan fişini çeker, üyeliği kapatır kaçardım 🤣🤣🤣🤣

Size sinir oldum gercekten. Sizeee neee kardesiniz hala evli demekki mutlu seviyor. Kadin kendi evinde ister kicini acar ister ciplak gezer o onun tercihi. Sizde gitmeyin birdaha madem bukadar kotu gelininiz kardesinizi yiyor ozaman bastan mesafe koysaydiniz gitmeseydiniz. Bedava havuzu duyunca kosa kosa gittiniz tabi. Kocanizda bakmis demekki biyerlerine kadinin bukadar rahatsiz olmussunuz. Yapmayin Ltf 2022 yilindayiz ya asil namus kalptedir orasini burasini kapatip acmakta degil ya. Bende bikini giyiniyorum simdi namussuzmuyum ben. Ne alakasi var
Bedava havuz mu 😂🤣🤣o kadar meraklı olsaydım tüm yazı orda geçirirdim ısrarlara dayanamadım yoksa karşılaşacağımız manzarayı az çok tahmin ediyorduk da bu kadar değildi..herkesin edep haya anlayışı farklı

Kocam edepsiz bi tip olsaydı onun gibi rahat olurdu

X