Kardeşimin emrivakileri + gelin adayımız (!)

Sizin hayat standartlarınız zannediyorum ki karşı taraftan daha iyi.
Sırf Bu yüzden bile kız, kardeşinizi bırakmayabilir. Nitekim evin boğaz manzarasına kadar yorum yapması da bunu destekliyor bence.

Anlattiklarinizin tumune bakildiginda ,ben annenizin yerinde olsam oglum maasin var, al kizi git ev tut sonra da git nikahini kiy derim. Hadi bakalim
Nasil gecineceklerse gecinsinler. Kocaman insanlar evliligi oyun saniyorlar herhalde

annem de aynen böyle söylüyor. kıza da benzer şekilde konuşunca "yapmacık" bulundu işte kendisi tarafından.

Sizin hayat standartlarınız zannediyorum ki karşı taraftan daha iyi.
Sırf Bu yüzden bile kız, kardeşinizi bırakmayabilir. Nitekim evin boğaz manzarasına kadar yorum yapması da bunu destekliyor bence.

evet onlara göre daha iyi bir konumdayız ama onların zannettiği gibi boğaz manzaralı evi onlara verebilecek kadar değil. kardeşim nasıl yansıtıyor gerçi hoş onu da bilmiyorum. belki de insanlar daha farklı biliyor bazı şeyleri. ama kız annmle konuştuktan sonra anlamıştır neyin ne olduğunu herhalde.

Dusunsen "o resit! Karisamazsin!" Derler, dusunmesen "neden kardesinin arkasinda durmadin neden akil vermedin nasil ablasin sen" derler. Kk'nin huyu böyle.

Tabiki de karisacaksiniz. Kaldi ki bu karismak degil akil vermek. Mantikli davranmayan kardese kim akil vermez? Evlenip pisman olmasindan daha iyidir bence suan hersey.

Ama bana kiz hic iyi niyetli gelmedi. Nedenini bilmiyorum. Kardesiniz suan tam kör asik. Annen cok yapmacik geldi laflari cok irite edici. Kendini temiz, saf gostermek icinde hediyeler mediyeler almaya calisiyor. Amac hakli benim onlar beni istemedi. Icime hic guzel sey dogmadi bu kizla ilgili.

işte aynen ben de böyle düşünüyorum. kızla tanıştım, benim de içime hiç sinmedi. ki hiç de ön yargılı değildim yani görmeden önce. bu kadar acele etmesi, hediyeler alması, annemi kardeşime kötülemesi vs çok yanlış şeyler bana göre. kardeşimin uzun vadede onunla mutlu olma şansı yok, kardeşimi çok iyi tanıyorum.

Bir aile kızını bu kadar kolay/çabuk baş göz etmek istiyorsa o işte bir art niyet vardır.

ailecek biz de böyle düşünüyoruz ama bunu dedik diye kötü olduk kardeşimin gözünde. onla son derece iyi insanlar ama annem de biz de onu hala çocuk gibi gördüğümüz için karşı çıkıyormuşuz. anlamıyormuşuz.

Cok benzer bir olay yasayan aile biliyorum. Cocuk kizi anneanne evine getirdi ve bir bebekleri oldu kiz evine dondu bosandilar sacma sapan bir hikaye...

Lutfen ama lutfen yuz vermeyin zaten tanismaniz hata olmus dahada uzatmayin

Fiziksel engeli nedir? Yani ne bileyim ailesi aslında bu durumda yakınlarda otursun istemeli ki yardımına koşsunlar. Bu da ilginç. Bir de anneannenizin durumu iyi mi Boğaz manzaralı dairesi mi var ben mi yanlış okudum yoksa?

Belli ki siz isteseniz de istemeseniz de kardesiniz kafasina koydugu şeyi yapacak ve siz üsteledikçe karsi çıktıkça kiz daha da kiymete binecek en iyisi akışına birakmak bi söz kesersiniz ama şartı koyarsiniz.atiyorum beş sene evlilik yok okul bitecek iş bulunacak birikim yapilacak evlilik ondan sonra gibi.
Yoksa anlattiginiz karakterdeki kardeş bu işten sizin telkinlerinizle vazgeçmez.
Bu arada konu ile ilgili cok detay vermissiniz birileri taniyabilir hatta gelin adayi bile okuyup anlyabilir.
Bir de fiziksel kusurdan bahsetmissiniz nedir o kusur bi özrü mü var yoksa güzel mi bulmadiniz bu cümlenize takildim acikcasi fazla kibirli geldi

Madem evlenmek istiyor kimseye güvenmesin siz nekadar koca adamı yönlendirebilirsinizki kızın engeli nedir
Karış tabiki kardeşinin hasta olduğunuda bilsin

Cok benzer bir olay yasayan aile biliyorum. Cocuk kizi anneanne evine getirdi ve bir bebekleri oldu kiz evine dondu bosandilar sacma sapan bir hikaye...

Lutfen ama lutfen yuz vermeyin zaten tanismaniz hata olmus dahada uzatmayin

tanışma olayı da kardeşimin zoruyla oldu. bana emrivaki yaptı resmen gittiğimde kızın orda olacağını bilmiyordum. annemle anneannemi de mahvetti eve gelecek kız diye. zar zor dışarda buluşulsun diye susturduk. kardeşimin çok takıntılı ve sabit fikirli olduğunu bu sebeple anlattım en başta.

gözlerinde ciddi derecede kayma var. ellerinde de sebebi bilinmeyen bir titreme rahatsızlığı. bir şeyi kavramakta taşımakta çok zorlanıyormuş bazı zamanlar. tomografi vs çekilmiş detaylı bakılmış ama sebebi anlaşılmamış. ben 7 aylık doğmuşum oksijensiz kalmışım vs diye anlatmış kız anneme. anneannemin iyi bir muhitte evi (bizim büyüdüğümüz ev) ve dedemden emekli maaşı var o kadar.

Neyle ev geçindircekler nerde yaşarlar neyle düğün yapacaklar muamma, sizin derdiniz bu ben anladım.

0. 2 ay tanıdığın biriyle evlilik mi olur bu ne??? Kardeş kendi başını yakacak gibi bir acele etmesin

1. Anneanne kendi evinizi açın burda yaşayamazsınız desin.

2. Kız manipülatif açıkgöz türden bir kezban buna ben de katılıyorum ama ailesi ne yazık uğraşıp bir şeyler göndermişler size üzüldüm

3. Yine maddiyata dönüyorum söyle kardeşine hem acele etmesin hem ev geçindirecek duruma gelene kadar beklesin yaşı da genç atlı kovalamıyor ya

Şimdi şöyle bence kardeşinize anneanne bir dur demeli, kirada yaşamalı evlenince. Kira ödemeli, sorumluluk almalı. O zaman böyle evlenme meraklısı olacak mı acaba? Kıza da bahsetmiş, kız da diyordur içinden zaten sonunda bu ev bize kalacak diye oh hazıra kon. İnsanoğlu artık maddiyata maneviyattan daha fazla önem veriyor. Ben inanmıyorum ailenin "kızım çok seviyor hemen evlensin o zaman" mantığı ile ilerlediğine. Ya kendimi ya da çevremi düşünüyorum istemede nişanlım ilk kez babam/abimle tanıştı. Onlar bir mesafe koymalı manavdan karpuz mu alınıyor? Resmiyet yokken abiyle görüşmek ahbap gibi dost olmak nedir? Abi dediğin ağırlığını koyar ki kız kardeşi bir şey yaşarsa "ben burdayım, benden kork" demek için ağır durur. Bunları çözemedim ben..

mesele benim kardeşimin salaklığı zaten. ilk bulduğu kızla evlenecek gerzek.

Sabit fikirli olabilirde iste yuz vermeyin onu demek istedim. O aile hic guzel zamanlar gecirmedi. Allah korusun sizi

mesele benim kardeşimin salaklığı zaten. ilk bulduğu kızla evlenecek gerzek.

Özür diliyerek yazıyorum ama kanka kardeşin çok saf. Bu açıkgöz tip yapışmış kardeşine hayırlı kısmet diye bırakır mı? 12 kardeşin 12si de evinize doluşurlar valla sizi trilyoner falan sandılar herhalde 2 laflarından biri sizin boğaz manzaralı ev!!!

Madem evlenmek istiyor kimseye güvenmesin siz nekadar koca adamı yönlendirebilirsinizki kızın engeli nedir
Karış tabiki kardeşinin hasta olduğunuda bilsin

kardeşim hasta değil. kızın kusurunu yazdım aşağıda. engel değil aslında ama sebebi çözülmemiş bir rahatsızlığı var yaşamını engelleyen. ailesinin aceleyle kızlarını evlendirmek isteme sebebi bu da olabilir.

aynen öyle. aile çok acayip bir aile zaten kardeşimin anlattıklarını bir yazsam. bizim saf çok doğal insanlar çok doğal yaşıyorlar köyde oh mis falan diye takılıyor kara lahanaları yedikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…