- 19 Aralık 2014
- 5.864
- En iyi cevaplar
- 1
- 47.720
- 748
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Sizin hayat standartlarınız zannediyorum ki karşı taraftan daha iyi.ben herhangi bir detayı atlamadan durumu anlattım burda, kardeşimin küçükken yaşadığı şeylere kadar ki olayı her yönüyle değerlendirebilin diye. maddi açıdan bize güveniyor evet, defalarca anlattık kendisinin birikim yapması gerektiğini. ben açık açık bize anamızdan babamızdan katlar yatlar kalmadı, bak ben nasıl kendim yaptım her şeyimi çalışarak diye kendimden örnekler verdim. ama dediğim gibi çok sabit fikirli. eğer kız bunu bırakmazsa o hiç bırakmayacakmış gibi duruyor.
Anlattiklarinizin tumune bakildiginda ,ben annenizin yerinde olsam oglum maasin var, al kizi git ev tut sonra da git nikahini kiy derim. Hadi bakalim
Nasil gecineceklerse gecinsinler. Kocaman insanlar evliligi oyun saniyorlar herhalde
Sizin hayat standartlarınız zannediyorum ki karşı taraftan daha iyi.
Sırf Bu yüzden bile kız, kardeşinizi bırakmayabilir. Nitekim evin boğaz manzarasına kadar yorum yapması da bunu destekliyor bence.
Dusunsen "o resit! Karisamazsin!" Derler, dusunmesen "neden kardesinin arkasinda durmadin neden akil vermedin nasil ablasin sen" derler. Kk'nin huyu böyle.
Tabiki de karisacaksiniz. Kaldi ki bu karismak degil akil vermek. Mantikli davranmayan kardese kim akil vermez? Evlenip pisman olmasindan daha iyidir bence suan hersey.
Ama bana kiz hic iyi niyetli gelmedi. Nedenini bilmiyorum. Kardesiniz suan tam kör asik. Annen cok yapmacik geldi laflari cok irite edici. Kendini temiz, saf gostermek icinde hediyeler mediyeler almaya calisiyor. Amac hakli benim onlar beni istemedi. Icime hic guzel sey dogmadi bu kizla ilgili.
Bir aile kızını bu kadar kolay/çabuk baş göz etmek istiyorsa o işte bir art niyet vardır.
Cok benzer bir olay yasayan aile biliyorum. Cocuk kizi anneanne evine getirdi ve bir bebekleri oldu kiz evine dondu bosandilar sacma sapan bir hikaye...mesele zaten ikisinin çalışıp ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma gelmeden hemen evlenmek istemeleri. hem aileden maddi beklenti içine girip hem de müdahale hakkınız yok denmesini doğru bulmuyorum. diğer detayları anlatma sebebim durumu daha iyi değerlendirebilmeniz içindi.
ailecek biz de böyle düşünüyoruz ama bunu dedik diye kötü olduk kardeşimin gözünde. onla son derece iyi insanlar ama annem de biz de onu hala çocuk gibi gördüğümüz için karşı çıkıyormuşuz. anlamıyormuşuz.
Cok benzer bir olay yasayan aile biliyorum. Cocuk kizi anneanne evine getirdi ve bir bebekleri oldu kiz evine dondu bosandilar sacma sapan bir hikaye...
Lutfen ama lutfen yuz vermeyin zaten tanismaniz hata olmus dahada uzatmayin
Fiziksel engeli nedir? Yani ne bileyim ailesi aslında bu durumda yakınlarda otursun istemeli ki yardımına koşsunlar. Bu da ilginç. Bir de anneannenizin durumu iyi mi Boğaz manzaralı dairesi mi var ben mi yanlış okudum yoksa?
mesele zaten ikisinin çalışıp ihtiyaçlarını karşılayabilecek duruma gelmeden hemen evlenmek istemeleri. hem aileden maddi beklenti içine girip hem de müdahale hakkınız yok denmesini doğru bulmuyorum. diğer detayları anlatma sebebim durumu daha iyi değerlendirebilmeniz içindi.
gözlerinde ciddi derecede kayma var. ellerinde de sebebi bilinmeyen bir titreme rahatsızlığı. bir şeyi kavramakta taşımakta çok zorlanıyormuş bazı zamanlar. tomografi vs çekilmiş detaylı bakılmış ama sebebi anlaşılmamış. ben 7 aylık doğmuşum oksijensiz kalmışım vs diye anlatmış kız anneme. anneannemin iyi bir muhitte evi (bizim büyüdüğümüz ev) ve dedemden emekli maaşı var o kadar.
mesele benim kardeşimin salaklığı zaten. ilk bulduğu kızla evlenecek gerzek.Neyle ev geçindircekler nerde yaşarlar neyle düğün yapacaklar muamma, sizin derdiniz bu ben anladım.
0. 2 ay tanıdığın biriyle evlilik mi olur bu ne??? Kardeş kendi başını yakacak gibi bir acele etmesin
1. Anneanne kendi evinizi açın burda yaşayamazsınız desin.
2. Kız manipülatif açıkgöz türden bir kezban buna ben de katılıyorum ama ailesi ne yazık uğraşıp bir şeyler göndermişler size üzüldüm
3. Yine maddiyata dönüyorum söyle kardeşine hem acele etmesin hem ev geçindirecek duruma gelene kadar beklesin yaşı da genç atlı kovalamıyor ya
Sabit fikirli olabilirde iste yuz vermeyin onu demek istedim. O aile hic guzel zamanlar gecirmedi. Allah korusun sizitanışma olayı da kardeşimin zoruyla oldu. bana emrivaki yaptı resmen gittiğimde kızın orda olacağını bilmiyordum. annemle anneannemi de mahvetti eve gelecek kız diye. zar zor dışarda buluşulsun diye susturduk. kardeşimin çok takıntılı ve sabit fikirli olduğunu bu sebeple anlattım en başta.
mesele benim kardeşimin salaklığı zaten. ilk bulduğu kızla evlenecek gerzek.
Madem evlenmek istiyor kimseye güvenmesin siz nekadar koca adamı yönlendirebilirsinizki kızın engeli nedir
Karış tabiki kardeşinin hasta olduğunuda bilsin
Özür diliyerek yazıyorum ama kanka kardeşin çok saf. Bu açıkgöz tip yapışmış kardeşine hayırlı kısmet diye bırakır mı? 12 kardeşin 12si de evinize doluşurlar valla sizi trilyoner falan sandılar herhalde 2 laflarından biri sizin boğaz manzaralı ev!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?