Eşimin burada olduğu süreçte yani aynı şehirde olduğumuz süreçte eşim de kurumunun atanması için başarılı olmasını şart gördüğü sınava çalışacak. Buraya yazınca bazı kısımlar eksik oluyor ve benim olayımda bebek doğana kadar muhtemelen eşim burada ve girecegi kurum sınavı mülakatı vs var yeniden. O bunlara çalışırken ki günde 8 9 saat calisiyor. Ben de kardeşime ders anlatırım diye düşündüm. Yani günün tamamını ailemle gecirmiyorum eşimin de ders çalıştığını 5 6 saatini ailemle geçirip kendi evime gidiyorum. Ailem de bu süre içinde hem eşime hem bana yardımcı olmuş oluyor zaten. Eşimin atanacağı zaman dilimi ise Ocak Mart arasi. Ben kardeşimi sınava calistiracagim için değil, bebek doğacak, lohusa olacağım, ayrıca da benim de ofisim var ve çalışıyorum. Eşim bebeği görecek diye işimden fedakarlik edecek zihne sahil değilim ve yardim almam gerektiğinin farkındayım. Yazdıklarımın hiçbir yerinde de ben bu sene kardeşim için burada duracağım demedim. Ben serbest meslek erbabıyım, gittiğim her şehirde işimi sürdüremem, eşim ve bebek nedeniyle de işimi bırakmam gerektiğini düşünmüyorum ki isim buna müsait değil. İşimi bırakmam bile süreç gerektiren bir şey.