Sevgilimin karısı hamile tarzı trolluklerden sabah programlarından hallice karman çorman aile ilişkili trolluklere geçiş yapılmış. En azından bir değişim var.Arkadaşlar merhaba şimdi durum şöyle. Benim annem ve babam ben küçükken boşandı. Annem başka biriyle evlendi ve o adamdan da bir kızı oldu. Benim kendimden 5 yaş küçük bir kız kardeşim var. Kız kardeşimin de babasının önceki evliliğinden olan bir oğlu var yani kız kardeşimin abisi oluyor. Benim o çocukla hiçbir kan bağım yok annemiz farklı babamız farklı.Kız kardeşimin baba tarafından olan abisi oluyor.Bizim bu çocukla aramızda birşeyler var. Birbirimizi seviyoruz.Bu durumda kız kardeşim hem benim görümcem hemde abisinin baldızı mı olmuş oluyor?
Müslümanlıkla alakası nedir? Ensest değil bi şey değil tövbe yarabbiEğer Müslümansaniz dini değerler sizin için önemliyse bir araştırın
Ensest başka dinlerde yasak tövbe yarabbi ne nikah bağı var anne baba arasında bilmeden eleştirmeyin eğer sizin için önemliyse araştırın diyorumMüslümanlıkla alakası nedir? Ensest değil bi şey değil tövbe yarabbi
Annesinin üvey çocuğu oluyor annesi doğurmasa da. Bence de sakıncalı durum.Müslümanlıkla alakası nedir? Ensest değil bi şey değil tövbe yarabbi
Eee ne alaka anne baba arasında nikah bağı? İkisi ayrı şeyler. Bu iki kişi arasında hiçbir soy bağı yok. Alakasız.Ensest başka dinlerde yasak tövbe yarabbi ne nikah bağı var anne baba arasında bilmeden eleştirmeyin eğer sizin için önemliyse araştırın diyorum
Ben de beğendim ya.Ahahaha başarılı bir fake çalışması. Tebrik ettim.
Arkadaşlar merhaba şimdi durum şöyle. Benim annem ve babam ben küçükken boşandı. Annem başka biriyle evlendi ve o adamdan da bir kızı oldu. Benim kendimden 5 yaş küçük bir kız kardeşim var. Kız kardeşimin de babasının önceki evliliğinden olan bir oğlu var yani kız kardeşimin abisi oluyor. Benim o çocukla hiçbir kan bağım yok annemiz farklı babamız farklı.Kız kardeşimin baba tarafından olan abisi oluyor.Bizim bu çocukla aramızda birşeyler var. Birbirimizi seviyoruz.Bu durumda kız kardeşim hem benim görümcem hemde abisinin baldızı mı olmuş oluyor?
Aynı evde büyümüş iseler bence de öyle. Ama değilse ne olacak?Annesinin üvey çocuğu oluyor annesi doğurmasa da. Bence de sakıncalı durum.
Yok ya daha neler niye sakıncalı olsun? Ha kültürel olarak uygun kaçmayabilir o ayrı da, dinen hiçbir bağları yok bahsedilen ikilininAnnesinin üvey çocuğu oluyor annesi doğurmasa da. Bence de sakıncalı durum.
Bak dini değerler diyorum nikah bunun içine girer araştırır öğrenir önemli değil diyen evlenirEee ne alaka anne baba arasında nikah bağı? İkisi ayrı şeyler. Bu iki kişi arasında hiçbir soy bağı yok. Alakasız.