Kardeşimin abisiyle beraberim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde de aynı sıkıntı var. Göçmenlerde Kardeş çocuklarının torunları bile evlenemediğinden bütün soy ağacına hakim olmak gerekiyor. Zor iş

Bizde de aynı sıkıntı var. Göçmenlerde Kardeş çocuklarının torunları bile evlenemediğinden bütün soy ağacına hakim olmak gerekiyor. Zor iş
Benim kuzenimi bu sebepten aklına girip ayırdılar.Çocuk bizim akrabamızmış.Nerden akrabamız bilmiyorum ama çok yakın olduğunu söylediler herkes bir ayaklandı Onların ilişki ortaya çıkana ben hiç bilmiyordum ama adını duymuşluğum dahi yoktu,bizimkilere sorsan Balkanlar,Trakya,İç Anadolu hepsiyle akrabayız.
Şu soyağacını ninemin yeğenlerinin torunlarına kadar dahil ederek gösterseler çok mutlu olacağım. Bu yaşımda köye her gidişim de hala akrabam çıkıyor, misafir gidince kimdi diye soruyorum. "Aaaa,nasıl bilmezsin canım babaannelerimiz kardeş çocuğu" tepkisi alıyorum.He uzak o zaman diyorum "Uzak olur mu hiç,sende nerde büyüdün"diye azar işitiyorum hala.Bu nineler kaç kardeşse artık canımı sıkıyorlar.

Ben ilçe otobüsünde kendim gibi bir türkçe öğretmeniyle tanıştım kuzenim çıktı allahtan köydeki soyisimlerine hakimim artık. Babaannemin kuzenlerinden birinin torunu kız

Ben memur çocuğuyum, babam emekli olunca köyüne döndü ben de orada liseye başladım. Akrabaların sadece 1. Derece olanlarını biliyorum, gerisinden haberim yok' Lise2nin sonlarında köyden bir çocuk bana çıkma teklif etti, ben de kabul ettim. Hay salak senin neyine köyden çocukla çıkmak. 1 hafta sonra çocuğun anası aradı 'ben de isterim siz toplaşın yuvanız olsun ama biz çok akrabayız, ayrıl kızım oğlumdan' diye ah yer yarılsa da dibine girsem. Dönersin oğlana s.çıp sıvarsın 'ulan hadi ben bilmiyorum, sen ne akılla takıldın bana' anında bitirdim tabi bu da babaannemim kardeş torunlarından çıktı daha da köyden kimseyle bakışmadım. Anasıyla muhattap olmak yetti

Kan bağıda olmasa bu tür evliliği normal bulmuyorum neden dersen çünkü ister istemez bir çatı altında yaşıyorsunu veya bir araya arada geliyorsun sonuçta bir aile olmuşsunuz ben sevgiliden çok abi gözüyle bakarım bu tür kişilere

Ay Allah'ım
Ben köyde büyüdüğüm halde bilmiyorum ki,devamlı sayıları artıyor.
Ninem bana bakılcak ve bakmamam gereken çocukları söylerdi hep,bir gün bir çocuktan hoşlandım söyledim buna,olmaz o kızım babası annenle isteşiyordu dedi. Orda kapandı memleketten sevgili olayı...

Bir de o var tabi birbiriyle çıkanların çocukları bakışamaz, bakılabilirler listesi iyice küçülür

Defne,
sen evli sevgilinden hamileydin hani, evli sevgilinin karısı da hamileydi, daldan dala atlıyorsun konu dağılıyor

Hem ben demedim mi bir dahaki sefere sevgilin hamile kalmalı diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…